10. Sprcha

1.7K 46 6
                                    

  Snad se bude líbit. :D 

Pohled Carol 

Noc proběhla v naprostém pořádku. Teda až na to, že jsem se ráno probudila v objetí Came. Ležel za mnou a objímal mě přes ramena. Opatrně jsem vylezla z postele, abych Cama neprobudila a šla jsem do vedlejší místnosti, ve které se nachází koupelna. Vysvlíkla jsem ze sebe své pyžamo, které se skládalo z kraťasů a Camového trička. Vlezla jsem do sprchy a zapnula si proud teplé vody. Kapky teplé vody mi pomalu stékali po nahé kůži a já si vychutnávala ten pocit. Na tělo jsem nanesla sprchový gel a do vlasů šampon, po tom jsem to vše ze sebe smyla a vypnula vodu. Kolem těla jsem si otočila osušku a vlasy jsem zabalila do osušky, kterou jsem dala do turbanu. Zabalená v osuškách jsem šla do pokoje, kde spal Cam. Myslela jsem si, že ještě bude spát, ale on ležel na posteli s otevřenýma očima. 
"Promiň, jestli jsem tě vzbudila." řekla jsem mu. Bylo mi docela dost jedno, že jsem před ním nahá a jen v osuškách. Cam mě už takhle viděl. Když mi nebylo dvakrát dobře, tak se o mě staral, takže jsem teď před ním naprosto klidná. 
"V pohodě, už jsem byl vzhůru." usmál se na mě. Přešla jsem ke skříni, ze které jsem vytáhla čisté spodní prádlo. Kalhotky jsem mi nasadila pod ručníkem, ale s podprsenkou byli trochu problémy. Ke Camovi jsem se otočila zády a sundali si ručník, který jsem měla kolem svého těla a konečně si ji nasadila. Teď jsem se bez problémů otočila na usmívajícího Came na posteli. 
"Proč se na mě tak směješ?" zeptala jsem se ho. 
"Tak se mi třeba líbíš jen ve spodním prádle." pokrčil rameny. 
"Já se ti líbím?" zvedla jsem obočí a šla směrem postel, na kterou jsem následně skočila. 
"Jasně, že se mi líbíš." mrkl na mě. Nějakou chvilku jsme si povídali, když najednou se Cam začal bouchat do břicha a zpívat 'Singing in the shower'. 

Já se začala smát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Já se začala smát. "Jdeš ještě do koupelny?" optal se mě, když přestal zpívat. 
"Půjdu, ale klidně můžeš už jít." řekla jsem mu v klidu a šla do koupelny a Cam hnedka za mnou. Stoupla jsem si před zrcadlo a začali si rozčesávat hlasy. Koutkem oka jsem se podívala na skoro nahého Cama.  Jen v černých boxerkách zašel do sprchy, kde si je sundal a začal se bez problému sprchovat. Svůj zrak jsem vrátila zpět na zrcadlo, kde se nacházel můj obličej. Z kelímku jsem si vzala svůj kartáček a začala si čistit zuby. Vyplivla jsem všechnu pastu a ústa si vypláchla vodou. Vlasy jsem si rozpustila a chtěla si je začít rozčesávat, když na mě Cam promluvil. Otočila jsem se na něho. Stál ve sprše a mydlil se. 
"Chceš něco zaspívat?" optal se a dělal u toho kraviny.
"Další kravinu?" zasmála jsem se. On pokroutil hlavou na znamení nesouhlasu a začal řvát la-ra-tý-la-ra-tá.

 On pokroutil hlavou na znamení nesouhlasu a začal řvát la-ra-tý-la-ra-tá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Celé video 

Vypukla jsem v obrovský smích. S kým já se to kamarádím? Když říkal, že tohle bude uzdravovací týden, tak myslel, že se asi udusím smíchy. Od tý doby co jsem tady s nima se jenom směju. Ten týden nemám šanci přežít. 
"Stačí" řekla jsem přes smích. 
"Okey" taky se začal smát Cam. Po uklidnění jsem si rozčesala vlasy a šla se oblíct do ložnice. Přemýšlela jsem co si na sebe vezmu. Byla jsem do toho fakt zabraná. Nakonec jsem si vybrala riflové krátké kraťasy s bílím tílkem a dírkovaným lehkým svetříkem. 

Měla jsem ještě trochu mokrý vlasy, proto jsem se rozhodla si je jít do koupelny ještě vyfénovat než půjdu na snídani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Měla jsem ještě trochu mokrý vlasy, proto jsem se rozhodla si je jít do koupelny ještě vyfénovat než půjdu na snídani. Bez zaklepání jsem vešla do koupelny. 
"Came?" oslovila jsem ho. Ze sprchy se ozvalo jenom zamručení. "Nejsi tam už nějak dlouho?" zeptala jsem se ho s uchechtnutím. Odpovědí mi byly jenom divné zvuky. Rozhodla jsem se jít podívat. Přešla jsem ke sprše.
"Pane bože" zapištěla jsem a zakryla si oči rukama. Ve sprše nebyl Cameron, ale Shawn. "Pane bože, fakt se ti omlouvám" se zakrytýma očima jsem přešla k umyvadlu, o které jsem se opřela. 
"To já bych se měl omluvit" ozval se Shawn ze sprchy. 
"Kde si se tady vzal?" nechápala jsem. Ještě před chvilkou tu byl přece Cam. 
"U nás v koupelně je Matthew, tak mi Cam dovolil jít k vám."
"Když tu před chvilkou byl ještě Cam" pořád jsem nechápala jak jsem ho mohla prošvihnout. 
"Odešel asi před 10 min" vysvětlil mi, proč je ve sprše místo Cama on.
"Když jsem sem šel, tak jsem tě zdravil, ale ty si byla zabraná do skříně." vysvětlil mi.

"Aha" odpověděla jsem si spíše pro sebe. To jsem byla až tak zabraná do skříně? A tak dlouho? Z přemýšlení mě vyrušili dveře od sprchy, které se otevřeli. Shawn vyšel ven zabalený v ručníku kolem pasu. Hm, ale musím uznat, že tělo má pěkný. Vyšel ven a rukou si prohrábl mokré vlasy. 

V tu chvíli mi to přišlo hodně sexy, ale musela jsem se vzpamatovat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V tu chvíli mi to přišlo hodně sexy, ale musela jsem se vzpamatovat. 
"Tak já tě tu nechám" řekla jsem rychle a vypadla z koupelny i z celé ložnice. Zamířila jsem si to do kuchyně, kde byli už skoro všichni kluci. Když jsem přišla, všichni se na mě nějak divně dívali. 
"Co je?" zeptala jsem se jich se zvednutým obočím. Jak kdyby do nich střelilo a oni se opět věnovali své snídani. What? Co jsem zase provedla? 
"Měli by jste být s Cameronem trochu potichu v tý koupelně, protože to jde potom slyšet ve všech" zašeptal mi do ucha Carter, který právě přišel. Nechápavě jsem se na něho podívala. 
"Cože?" vyhrkla jsem. "Vy si jako myslíte, že jsem spolu něco před chvilkou měli v koupelně?" podívala jsem se na všechny. Oni nepatrně přikývli. "Tak to vás bobánci zklamu, protože Cam se sprše zpíval a já se smála. Takže nula, nula nic" pitomě jsem se usmála a šla si do kuchyně pro snídani. Ani nemám moc hlad, jak jsem se teď rozčílila. 

So ...  Snad po poprvé co nevím co mám napsat. :D Jen asi to, že se od příštích dílů už pomalu začne něco dít. :D 

Moc děkuji za komentáře a VOTES!! :33 

Další díl v pondělí. Teď se hodně soustředím na psaní Dani Alves' sister a proto tady bude díl trochu později než obvykle. :) 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now