32. Útěk

984 31 3
                                    

... Pěkně a klidné čtení ...

Pohled Carol

Mezitím co jsem čekala než se Neymar ozve, jsem se šla trochu upravit. Těším se až ho zase uvidí a ani nevím proč. Ale od té doby, co jsem mu řekla, že jsem těhotná a jak jsme se líbali na něj myslím. Nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale nechci se strhnout a pak toho litovat, opět. Potřebuji si s někým o tom popovídat. Budu muset zavolat mámě, ta mi poradí a v tom nejlepším je pozvu i za mnou do Barcelony. Ať vidí jak si jejich dcera vede a taky jim říct, že jsem těhotná.

Bože můj, já jsem neřekla své rodině, že jsem znovu těhotná" vypískla jsem. Ale když o tom tak přemýšlím, tak je to zatím možná dobře. Přece jen jsem na začátku a může se opět něco stát. Moje máma by pak byla nešťastná. Raději tedy ještě počkám a pak jim to řeknu. Nebo ještě líp. Pozvu je sem na návštěvu pár denní a oznámím jim to. Bude to pro ně velký šok, ale taky určitě radost.

Namalovala jsem si řasy a upravila si vlasy do culíku. Právě teď stojím před šatníkem a rozhoduji co si vzít na sebe, aby náhodou nešlo vidět mé pidi bříško. Sice jsem začala 3 měsíc, ale i tak je mé bříško vidět. Kluci tvrdí, že vypadám jen dobře najezená, ale já to vidím jinak. Když už jsem stála ve spodním prádle a košili, rozhodla jsem si udělat vůbec své první foto s bříškem.

Všichni se tím chlubí, a dělají si plno fotek od začátku jen já to musím schovávat

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Všichni se tím chlubí, a dělají si plno fotek od začátku jen já to musím schovávat. Kvůli novinářům. Je mi jasné, že se to stejně dozví celý svět, ale zatím nechci aby to nevěděl nikdo jiný než Ney, kluci a nejbližší.

A když už jsme u toho, tak musím zajít do práce ať mi dají práci na doma a donést papíry o mém stavu, aby byli v obraze. Mám rizikové těhotenství, ale i tak plánu chodit do práce ještě nějaký měsíc. V práci nic nedělám, jen na počítači, mám schůzky a různě. Nic namáhavého.

Ale zase zpět k šatníku. Na sebe jsem si vzala riflové kraťásky, hnědé vytahané tričko a doplnila to náramky a brýlemi.

Oblečená jsem si sedla do obýváku a začala přemýšlet, jak se v tichosti vyplížit ze svého bytu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Oblečená jsem si sedla do obýváku a začala přemýšlet, jak se v tichosti vyplížit ze svého bytu. Je mi jasné, že kluci budou pozorně sledovat situaci na chodbě. No nic zkusím to tak, že bude rychlá akce. Rychle ven a s ničím nebouchat.

Při mém přemýšlení mi přišla očekávaná sms.

Neymar

Dům čistý ... za 15 min tě očekávám. 😛😋

Přečetla jsem si sms a šla se obout. Do ruky jsem si vzala peněženku s mobilem a klíčemi a pomalu se vypařila z bytu. Přivolala jsem si výtah a přitom pomalu zamykala byt. Výtah se dostavil a já s ním sjela do garáže, kde na mě čekalo moje auto. Nastoupila jsem a ještě než jsem vyjela, napsala jsem Shawnovi sms.

Jsem v pořádku. Šla jsem si provětrat hlavu a trochu popřemýšlet. Až přijdu stavím se za vámi. Camovi řekni ať je v klidu. Díky moc Carol xxx"

Napsala jsem zprávu a nastartovala motor. Vyjela jsem z podzemní garáže a vyjela pro mě dost známou cestu ... směr Neymarův dům.

Pohled Shawna

Nechápal jsem chování Carol, proč se sakra zavřela sama? Její stav nebude asi tak v pořádku jak jsem si myslel. Něco s ní nebo s dítětem musí být, když se zavřela doma a nechce ani jednoho z nás zatím vidět. Většinou když se něco děje, tak chce abych zůstal s ní a povídal si o tom nebo ona aby se z toho mohla vypovídat a já jí dal nějakou radu, ale dneska nic. Nelíbilo se mi to!

Řekla, že za chvilku přijde. Už je to hodina a ona nikde. Začínal jsem mít strach. Kluci to asi nějak vypustili, nebo spíš zapomněli na čas, protože hráli na televizi hry, ve kterých proti sobě soupeřili takže byli dost zaneprázdnění. Já a Jackové jsme si šli sednout na balkon.

[Jack Gilinsky, Jack Johnson, Shawn Mendes]

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

[Jack Gilinsky, Jack Johnson, Shawn Mendes]

Kecali jsme o všem možném, když nás vyrušil můj mobil. Přišla mi zpráva .. od Carol.

Píše ti nějaká roštěnka co?" řekl se smíchem Gilinsky.

Jo píše, ale není moje." odpověděl jsem mu bez zájmu a začetl se do zprávy.

Počkat, takže ty lezeš někomu do zelí?" řekl překvapeně Johnson.

Ehm cože?" řekl jsem po přečtení sms.

Ty máš někoho kdo už je zadaný?" zeptali se oba nevěřícně.

Co ne? Jak jste nato přišli?" zeptal jsem se nechápavě.

Sám si to před chvilkou řekl." Gilinsky

Prosím tě.-" zasmál jsem se „-Píše mi Carol. .." pokračoval jsem, ale byl jsem přerušen.

Ty máš něco s Carol? To ti není blbý, že ona chodí s tvým nejlepším kamarádem??" překvapeně vyjekl Johnson.

Klid klid. Jsme jen kamarádi. Tohle bych nikdy neudělala, abych nej kamarádovi sebral holku. Tohle dělají jen kreténi." řekl jsem na svou obranu.

Tak proč ti píše?" Gilinsky

Taky nevím proč raději nenapsala Camovi." pokrčil jsem rameny. „Ale píše mi, že se staví potom co přijde, že si šla vyčistit hlavu."

Nepřijde vám nějaká divná poslední dobou?" zeptal se Gilinsky.

Ono to má pár důvodů" odpověděl jsem mu.

Jakých?" Johnson.

Tak pořád myslí na Neymara, s Camem sice chodí, ale láska tam jaksi není. Teď tohle ani nevím co jí doktoři řekli ...." řekl jsem klukům a tak začalo naše probírání jejich vztahu. Všichni tři jsme se shodli na tom, že nikdy se k sobě nechovali nějak jako pár. Vše co udělali je, že se drží za ruce a nebo si dají takovou pusu nepusu.

Cam si myslí, že je to dobře, že takhle alespoň nemyslí na Neymara, ale pravda je jinde.

____________________________________________________

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat