26. „Cože si?"

1.9K 69 10
                                    

... Snad se bude líbit ...

Pohled Carol

... Chtěla bych vám oznámit, že čekám dítě s Neymarem" řekla jsem strašně rychle a doufala, že to nějak moc neslyšeli, ale jejich překvapené obličeje říkali něco jiného.
Delší dobu bylo ticho a to mě dost znervózňovalo. Ještě víc jsem znervózněla, když se mezi dveřmi objevil Davi a za ním hned Neymar. Pohledy Gila, Rafaelly a Marcely lítaly mezi mnou a Neymarem.
"Carol" vypískl Davi a utíkal se mně.
"Davi" oklepala jsem se a hodila na toho malého rošťáka úsměv. Opravdu vyrostl. Když ke mně přiběhl, skočil na mě a obejmul mě. Já ho taky objala a hladila ho po kudrnatých blond vlasech. Při tom jsem se dívala na Neymara.
"Ahoj Carol" řekl Ney a poškrábal se na zátylku.
"Ah" musela jsem odkašlat, protože mi najednou vyschlo v krku " .. Ahoj" řekla jsem už normálním hlasem.
"Co tady děláš teto?" točil na mě hlavu Davi.
"No přijela jsem se na vás podívat" usmála jsem se na něj.
"Ehm .... Můžete nás nechat o samotě?" řekl po chvilce trapného ticha Ney. Rafaella, Marcela i Gil beze slova stoupli a dali se do kroků, které směřovali do vedlejší místnosti. Ještě než Rafa odešla chytla mě za rameno a mírně ho stiskla. Pochopila jsem, že to je kvůli tomu, abych se držela. Docela mi to dodalo sebevědomí a odvahu.
"Davi tady bude s váma nebo jak?" zeptal se ode dveří Gil.
"Davi, běž si za tetou Marcelou pro zmrzlinu" řekl Davimu Ney. Davi se zaradoval a utekl do kuchyně za ostatními. Než Gil zavřel dveře, povzbudivě se usmál. Taky jsem se na něho usmála a přikývla, že nás může nechat o samotě. S úsměvem jsem se otočila na Neymara, který už seděl naproti mě na sedačce.
"Co je?" zeptala jsem se zatím se smíchem, ale bylo mi jasný, že to tak hladce nepůjde.
"No to by si mi měla říct ty" řekl Ney a zvedl obočí.

"Co tím myslíš?" nakrčila jsem čelo

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"Co tím myslíš?" nakrčila jsem čelo.
"Proč si sem vlastně přišla? Ne že by mi to vadilo, to naopak. Jsem rád že si tady, ale řekla si že sem už nikdy nepřijdeš. Jen tak na návštěvě tady určitě nejsi a kvůli tomu aby si mě viděla taky rozhodně ne. Takže ....?" řekl Ney a lokty se opřel o kolena, takže se ke mně naklonil. Byl ode mě necelé 3 metry.
"Ney ... Já vím, že by si to mezi námi chtěl urovnat a já bych se nebránila, ale ..." byla jsem přerušena.
"Takže u tebe ještě šanci a naději mám?" řekl s nadějí v hlase.
"Vylož si to jak chceš" mrkla jsem na něho. "Ale k tomu co ti vlastně chci říct."
"Co mi chceš říct?" řekl trochu vystrašeně Ney. Když jsem delší dobu neodpovídala, Ney znervózněl. "Tak co mi sakra chceš říct? Carol, víš moc dobře, že nemám rád když to prodlužuješ." řekl Ney trochu nedočkavě.
"Jsem těhotná" řekla jsem a raději zavřela oči. Vážně nechci vidět jak Ney reaguje. Delší až příliš dlouhou dobu se nedostávala odpověď a proto jsem se rozhodla otevřít oči. Ney seděl a překvapeně se díval.

Vůbec jsem nevěděla co mám dělat

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Vůbec jsem nevěděla co mám dělat. Jestli vstát a odejít nebo sedět a čekat až se Ney vzpamatuje a něco řekne. Když jsem tak přemýšlela, Ney vydal malé známky života.
"Cože si? No páni" vydal. "Wow, tohle jsem vážně nečekal."
"Než řekneš něco čeho by si později možná litoval, nech mě mluvit. Jsem rozhodnutá si to dítě nechat, i kdyby si ty nechtěl. Nechám to jen a jen na tobě jak se k téhle věci postavíš. O dítě se budu starat sama a kdyby si chtěl pomoct nebo se s ním chtěl potkat klidně budeš moct. Problémy ti dělat nebudu. Přeci jen si jeho otec a máš na to právo." řekla jsem snad všechno co jsem chtěla a delší dobu a téhle věci přemýšlela.
"Tak tohle už nechci nikdy slyšet! Jednou jsem otec a taky se k téhle věci postavím čelem. Nenechám tě v tomhle o samotě a rozhodně tě v tomhle nenechám plavat. Pomůžu ti jak jen budeš chtít a potřebovat. Koupím všechno co bude potřeba. PANE BOŽE, já budu znovu TÁTA!" nakonec se Ney zaradoval. Docela se mi ulevila a mou úlevu jsem dala i najevo. Za první jsem pořádně vydechla všechen vzduch z plic a za druhé se mi pořádně ulevilo.
"Zlato, ani nevíš jakou mám radost" řekl Ney a klekl si přede mě. Jeho oslovení mi vůbec nevadilo, spíš naopak.


Pohled Neymara

"Zlato, ani nevíš jakou mám radost" řekl jsem a klekl si před Carol, na které bylo vidět, že se usmála nad mým oslovením. TEĎ nebo NIKDY! Natáhl jsem ruku ke Carol a dal jí na její tvář. Sám sem se víc ke Carol přiblížil a přitáhl si jí do polibku. Carol nějak neprotestovala, což mi dává velkou naději. Narovnal jsem se a tím jsem byl na stejné úrovni jako Carol, která seděla a přitáhl si jí ještě víc k sobě.
"Ne ... Ney, počkej" odtáhla se Carol.
"Co je? Co se děje?" divil jsem se po tom co mi dovolali vůbec jí políbit. Ale i tak jsem se od ní odtáhl a byl on jí necelé 2 metry.
"No konečně" ozvalo se za mými zády. Otočil jsem se a musel se zasmát, protože mezi dveřmi od kuchyně stál Gil s Rafaellou a usmívali se na nás. Zasmál jsem se a otočil se zpátky na Carol.

"Dejte nás ještě pár minut" řekla Carol směrem ke dveřím, které se okamžitě zavřely

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

"Dejte nás ještě pár minut" řekla Carol směrem ke dveřím, které se okamžitě zavřely.
"Tak co se děje?" zeptal jsem se znovu.
"Ney, já nemůžu. Nevrátím se k tobě jak tak a jen kvůli tomu, že spolu čekáme dítě. Sice jsem ti to už odpustila, ale nezapomněla." trochu křečovitě s usmála.
"Chápu to" usmál jsem se a raději si sednul vedle Carol, kterou jsem chytl za ruku. "V kolikátém si vůbec měsíci?"
"Ve 3. měsíci"
"Cože? To si mi to tak dlouho tajila?" byl jsem dost překvapený.
"Můžeš být rád, že to vůbec víš" řekla klidným hlasem Carol.
"Jak to jako myslíš? To si jako měla v plánu mi to tajit a potom říct, že to není moje?" zarazil jsem se.
"No .. Popravdě jsem ti to říct nechtěla, ale nakonec jsem si to rozmyslela." řekla. Z tohohle jsem byl docela dost v šoku. Nevím jak bych to nesl, kdyby mi to Carol neřekla. Opravdu nevím. V tuhle chvíli vůbec nic nevím. Nevím jak to mezi námi je a jak to mezi námi bude. Ale jednu věc vím jistě! Nechala se ode mě políbit, takže u ní šanci rozhodně mám. A svojí druhou šanci si nenechám uniknout. A ano vím, že je v mé cestě ke Carol ještě Cameron, ale i tak o ní budu bojovat.








__________________________________

Chci slyšet fanfáry!!! :D Po dlouhé době je tu další část! :D Konečně jste se dočkali a já tak trochu taky. :D Abych řekla pravdu, tak tahle část měla vyjít už včera večer, ale zas**ný Windows 8 mi co celé smazal. -_- Takže tu máme úplně předělanou část a konečně dokončenou. :DD

Jak si myslíte, že to bude celé pokračovat?

- Omlouvám se za chyby! - :)

!!! ♥♥♥ Moc děkuji za komentáře, VOTES a trpělivost ♥♥♥ !!!

Chci vám popřát úžasný prázdniny. :) Teď mám trochu času, takže se bude snažit psát.

Další díl nevím kdy vyjde, ale budu se snažit co nejdřív. :))

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora