49. Už to všichni ví

998 27 5
                                    

Pohled Carol

Jsem zasnoubená!

Ležím v posteli plné růží a pořád tomu nemůžu uvěřit. Jsem ve svém oblíbeném polosedu a nemůžu se přestat dívat na můj prstýnek. Nejen prstýnek mě ohromil, ale také výzdoba kolem mě. Kdy se sakra z Neymara stal romantik? Pamatuji si ho jako toho kluka, který mě chtěl na každém kroku. Usmála jsem se když jsem si vzpomněla na naše poprvé.
I když je pravda, že když jsme spolu byli poprvé a prožívali ty nejkrásnější chvilky, tak se taky choval romanticky. Zamilovaně. A ..... a vlastně
Na muži poznáte 3 věci, které nikdy nezamaskuje.

Je nadržený

Je opilý

Je zamilovaný

Tohle je svatá pravda. Zachichotala jsem se. V tu chvíli vyšel Ney z koupelny.

Čemu se směješ?" řekl se zvednutým obočím a díval se kolem sebe a na sebe zda se nesměji jemu.

Ale ničemu." pokroutila jsem hlavou a usmála se. Ney přešel k posteli, na které jsem se já už uvelebovala ke spaní.  Ney nějak neprotestoval a lehl si za mnou. Já se k němu přitulila.

Pořád tomu nemůžu uvěřit." řekla jsem do prázdna po chvilce.

Byla jsi překvapená?" zajímal se.

Překvapená? Slabý slovo." zasmála jsem se. Natáhla jsem se a políbila Neymara, který mi to s radostí opětoval.

To je dobře, protože jsem se bál, že to budeš tušit." řekl a vtiskl mi jeden polibek do vlasů.

Chceš říct pravdu?" trochu jsem se od něj oddálalila, aby mu viděla do tváře.

No, povidej" vyzval mě Ney.

Popravdě jsem si myslela, že bude sex a ne zásnuby" culila jsem se na něj. Ney se začal smát.

Ty a ta tvoje nadrženost" pořád se smál.

Hele! Nebýt tvé nadrženosti, tak teď nemám období ojet tě právě teď a tady!" jen co jsem to dořekla jsem se mu vrhla na rty. Ney se do polibků jen usmíval, ale i tak pokračoval.
Z rtů jsem polibky pomalu přešla k jeho hrudi a zase nazpět k rtům. Ney neprotestoval a hned začal spolupracovat. Než jsem stačila udělat něco dalšího, Ney mě povalil na záda a začal líbat on mě na celém těle. Poté pokračoval v dalších příjemných věcech.

_____

Ráno jsem se vzbudila a chtěla se nenápadně vykradnout z postele, ale nepodařilo se mi to. Neymar v posteli už stejně neležel.
Trénink.
Udělala jsem tedy ranní hygienu a přemýšlela co na sebe. Nakonec jsem zvolila černé džíny, bílé tílko volné a nato modré sako.
Nachystaná, nasnídaná jsem šla do garáže. Bylo těžký se rozmýšlet, které auto mi pro dnešní den bude říkat paní.
Neymar má 15 aut a teď jsou i moje, ale nemám odvahu si sednout do Ferrari.
Nakonec jsem si vybrala Audi Q5.

Prvně jsem navštívila svůj byt, kde jsem se rozloučila a vzala věci, které jsem měla schované. Pak jsem jela na kontrolu do své práce. Holky šílely, když mě po dlouhé době viděly a já natom nebyla opačné. Nakonec jsem se s šéfem domluvila, že svou neschopenku nakonec přijmu a nastoupím do práce až budu po mateřské. Ale také jsem mu řekla, že můj email je pořád otevřený, takže tam chci vidět nějakou práci, abych mohla pracovat z domu. Šéf souhlasil a přidělil mi nějaké věci ohledně Barcelony. Byla jsem ráda, alespoň se doma nebudu nudit.

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now