18. Zase jsem to posral!

1.7K 52 8
                                    

... Snad se bude líbit ....

Pohled Neymara

Tohle všechno mi došlo až teď. Jsem prostě kokot!
"To mi je líto" řekla Jhenny a začala mi přejíždět rukou po zádech, na uklidnění.
"Jak si to po takové situaci vyžehlit u holky?" řekl jsem do zdi a následně se otočil na Jhenny.
"Jsem sice holka, ale tohle fakt nevím." pokrčila rameny a mě moje naděje, že mi nějak pomůže zmizela.
"Můžeš to, ale zkusit pomalu. Prvně květiny, potom třeba něco sladkýho a ... tak dál." řekla po chvilce ticha. Pořádně jsem si její větu v hlavě rozebral a něco mě napadlo.
"Díky ti Jhenny." řekl jsem a mírně se na ní usmál.
"Konečně je tvůj úsměv zpátky" zaradovala se. Znovu jsem se na ní usmál a přitáhl jsem si jí do objetí, které mi okamžitě oplácela.
"Počkej. Co to děláš?" nechápavě jsem se zeptal, protože mi Jhenny opět začala přejíždět po břišních svalech. 
"Potřebuješ se odreagovat" usmála se a dál pokračovala ve svém přejíždění, ale teď už pod mým tričkem, které hned poté sundala.
"Jhenny, už jednou jsem ti řekl, že NE" pořádně jsem zdůraznil poslední slovo.
"Já vím, že si říkal NE, ale odreagovat se musím." řekla a přitiskla se mi na rty. Stál jsem jako socha a nic nedělal. Jhenny se ode mě odpojila a povzdechla si.
"Myslíš si, že ona je na to stejně jako ty? Určitě teď sedí někde v koutě místnosti s čajem v ruce a brečí si do svetru, že se s tebou kvůli tomu rozešla." řekl Jhenny s ironií v hlase a protočila očima. "Ne, tohle rozhodně nedělá. Beztak si právě teď užívá s tím borcem, který měl tu nohu a viděli jsme je spolu. Takže se na nějakou zasranou Carol vyser a pojď si pořádně užít, protože jestli to neuděláš, tak já ..." nedořekla, protože jsem jí skočil do řeči. 
"Takhle o Carol nemluv. Ona taky o tobě neříká, že si nějaká zasraná štětka, kterou jsem si sem nechal přivést z Brazílie." řekl jsem se zvýšeným hlasem. Pořádně mi začali pracovat nervy. 
"Tak tohle si posral Neymare" ukázala na mě prstem a začala mi jim píchat do břicha "Na plný čáře" dodala. 
"Ty si na tom nápodobně" pokrčil jsem ledabyle rameny. Jhenny ke mně přistoupila a natáhla ke mně ruku. Čekal jsem, že mi jednu vrazí, ale to co udělala ... Jednoduše se na mě vrhla. Neměl jsem se, ani jsem nemohl nějak bránit. Bylo sice pravdou, že jsem se možná trošku nechtěl bránit, ale pořád jsem měl v hlavě Carol a to že jí znovu podvedu. Také je pravda, že bych se mohl soustředit taky na své osobní potřeby jako má každý muž a taky se dívat na jiné ženy, ale prostě Carol je Carol. 

Pohled Carol 

"Came, můžu se tě na něco zeptat?" prolomila jsem naše ticho, které mezi námi panovalo. Právě jsme seděli s obědem na balkoně a užívali si to krásné počasí. 
"Jasně" řekl s plnou pusou "Ty vždycky můžeš" řekl, když spolkl tu směs, kterou měl doteď v puse.
"Proč se o mě vlastně tak staráš?" řekla jsem a podívala se mu do očí. Bylo v jich vidět zaskočení. Chvilku se na mě nechápavě díval a potom se nadechl k řeči. Pohodlně jsem se usadila a čekala co  z něj vypadne. 
"Jak to myslíš?" zeptal se mě. 
"No tak, je ti 22 si nezadaný a jak jsem si mohla všimnout už delší dobu bez sexu. Tak mi řekni proč se o mě tak staráš, protože mě to dost zajímá. Jestli ti nějak překážím nebo tě nějak 'obtěžuju' tak mi to řekni, protože bych ti fakt nerada šlapala po štěstí." řekla jsem mu na rovinu, to co jsem si myslela. Podívala jsem se na Cama, který opět vypadal, že je dost zaskočený. Ale pro tentokrát vypadal, že ke všemu ještě přemýšlí. Když byl delší dobu ticho a ani se na mě nepodíval, myslela jsem si, že se naštval nebo něco podobného. Ale on vstal a stoupl si za mé záda. 
"Teď tě nechci stavit do takové situace, ale prostě ..... Mám tě rád Carol" řekl mi a díval se na mě se shora. Musela jsem zaklonit hlavu, abych na něho viděla. 
"Jak jako rád? Trochu to rozveď, protože tě zatím moc nechápu" řekla jsem na rovinu. Cam se na mě usmál a začal se ke mně přibližovat. Teprve až se spojili naše rty, tak mi to docvaklo. 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now