22. Odpuštění se nekoná

1.8K 59 11
                                    

... Snad se bude líbit. ...

Pohled Carol 

"Hele Dani, mohl by si nás teď nechat na chvilku osamotě" zeptal se ho Neymar.
"Jo jasně." přikývl "Tak zatím ahoj Carol" rozloučil se se mnou a zmizel za ostatníma. Znovu a dnes už po třetí jsem zůstala sama stát s Neymarem. Podívala jsem se na něho a on, jak jsem zjistila se díval, se taky na mě díval. 
"Carol" začal mluvit. To jsem si nemohla nechat ujít a musela jsem si do něho trochu šťouchnout. 
"Ale copak. Ty si pamatuješ moje jméno? Jak překvapivé, protože před skoro půl rokem si ho kvůli jednomu zasranýmu zasunu zapomněl." řekl jsem. Při mém mluvení jsem si založila ruce na prsou a našpulila rty. Tuhle příležitost jsem si prostě nemohla nechat utéct. Přece jen už nebudu mít tolik odvahy mu něco takhle vlepit do ksichtu. 
"Carol, prosím abych ti to vysvětlil" začal a chtěl mě chytit za ruku, ale já mu uhnula. Ney svou ruku stáhl zase k sobě a poškrábal se na zátylku. Tohle vždycky dělal, když něco pokazil nebo mi lhal. 

A mě se to vždycky líbilo a vyjímkou není ani dnešek

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A mě se to vždycky líbilo a vyjímkou není ani dnešek. STOP! Konec Neymara! 
"Prosím, můžeš začít" naznačila jsem mu ruku, aby začal mluvit. Sice jsem měla tuhle kapitolu uzavřenou, ale i tak jsem to od něho chtěla slyšet. Chtěla jsem slyšet z jeho úst to zasraný promiň, který mi ta to utrpení co mi způsobil, bude sice k hovnu, ale i tak se mi alespoň nějak uleví
"Vážně jsem to takhle mezi náma nechtěl ukončit, ale .." přerušila jsem ho. 
"Takže si to mezi náma chtěl ukončit? To si měl říct hned a nemusela jsem konec toho tolik věcí prožít." překvapeně jsem na něho zírala. 

"Ne, tak jsem to nemyslel." záporně zakroutil hlavou. "Co sis kvůli mě prožila?" zarazil se. 
"Aha" opět jsem našpulila rty a založila si ruce na prsou. "Tak jak si to teda myslel?" zeptala jsem se ho. 
"Myslel jsem to tak, že jsem to mezi náma nechtěl vůbec ukončit. Sakra Carol pochop to, že jsem se s ní nechtěl vyspat. Byl jsem totálně na sračky a nevěděl jsem co dělám. Myslel jsem si, že si to ty." řekl a při tom se mi díval do očí, ve kterých jsem viděla lítost. Neodpovídala jsem mu, protože jsem ani nevěděla co mu mám odpovědět. Jedno jsem věděla jistě. Určitě se mu tady nerozbrečím a neskočím mu kolem krku a neřeknu mu tu zasranou větu 'Odpouštím ti'
"A ještě si mi neodpověděla na otázku. Co sis kvůli mě prožila?" zeptal se mě znovu a tím mě vytrh z mého přemýšlení o tom co mu mám vlastně odpovědět. 
"Vážně? Co jsem si kvůli tobě prožila? Děláš si srandu?" začala jsem kolem sebe rozhazovat rukama. Moje dlouho zadržovaná zlost na Neymara se právě teď dostala na povrch. 
"Kvůli tobě a tvýmu zkurvenýmu chování jsem si prožila cestu peklem. Víš jak mi bylo když jsem se to dozvěděla z televize? Ne? Tak ti to ráda povím. Cítila jsem se naprosto zničená, trapná a hlavně ponížená." řekla jsem s menším křikem. Lidé v našem blízkém okolí se na nás otáčeli a mě to v tu chvíli bylo naprosto u prdele. Moje zlost prostě musel a ven a já se z toho musela vyřvat. A myslím, že koncert je to nejlepší místo. 
"To mě vážně mrzí. Vážně jsem to takhle nechtěl." řekl lítostně Ney. Udělal pár kroků a když byl v naprosté blízkosti u mě, tak mě bez varování upevnil v jeho náruči. Objetí jsem potřebovala, protože se i mé slzy dostali na povrch. Nadechla jsem se, abych nabrala vzduch do plic a alespoň trochu se uklidnila. Při nádechu jsem vdechla i Neymarovu úžasnou voňavku s kolínsku, kterou jsem na něm zbožňovala. Než jsem si stačila v hlavě něco namlouvat, odtáhla jsem se od něho. Teda spíš jsem se mu z jeho objetí vytrhla. 
"Tak tebe to mrzí. To je mi teda fakt líto, protože mě je to úplně někde." rozhodila jsem rukama a zakřičela to. Pro tentokrát se na nás otočilo ještě víc lidí. 
"Carol, zlato." řekl mi za zády známí hlas, Cameron. Okamžitě jsem se za jeho hlasem otočila a padla mu kolem krku. 
"Co se stalo?" zašeptal mi do ucha a začal mě hladit po vlasech. 
"Nechci o tom mluvit" zavzlykala jsem mu do ramene. Ještě nějakou dobu jsme takhle stáli než jsem se od něj odtáhla. Otočila jsem se na Neymara, který se na nás poraženě koukal. 

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat