43. Přeci

833 28 5
                                    

Pohled Neymara

Při cestě ke mně domů, k nám, Carol nepromluvila ani jedno slovo. Jen zamyšleně seděla a dívala se z okna. Párkrát si sáhla na rostoucí bříško nebo se usmívala jak měsíček na hnoji. Byla roztomilá.
Já se věnoval řízení, ale také mi hlavou běhaly myšlenky proč jsem to udělal už teď v autě. Měl jsem svůj plán.
Chci aby Carol byla moje snoubenka, manželka, žena, která mi porodí děti, osoba, která bude stát vždy při mně za jakékoliv situace. Říkáte si, jestli není trochu brzo nato se jí ptát zda se stane mojí ženou dokonce života? Ne není. Můj život jde trochu rychleji než ostatním. V osmnácti jsem měl první dítě, teď ve čtyřiadvaceti mě čeká dítě číslo dvě, Našel jsem ženu, se kterou chci být ať už jsem jí udělal cokoliv a bůh ví, jak moc toho lituji.

Poslední zatáčka a budeme doma. Najel jsem na příjezdovou cestu a čekal až se otevře brána. Po otevření jsem najel na dvůr, kde jsem zastavil. Rozepnul jsem si pás a vyběhl z auta, abych mohl Carol otevřít dveře a pomoct jí vystoupit. Poděkováním mi byla pusu a roztomilý úsměv.

"Počkej tu, ještě donesu kufry" řekl jsem a utíkal do kufru pro těch pár tašek, které Carol měla v nemocnici. Tašky jsem položil před vchodové dveře a zamkl auto.

"Jaktože nás tu nikdo nevítá?" řekla udiveně Carol.

"Všechny jsem vypakoval z domu. Chci abysme první den byli jen spolu." odpověděl jsem a otevřel dveře od domu.

"Vypakoval? Kam?" udiveně se ptala Carol.

"Zlato" zasmál jsem se nad jejím vyzvídáním. "Rafaella a kluci jsou v Brazílii u rodiny, Davi je u Carol a Marcela dostala den volna." usmál jsem se a pokynul rukou ať vejde první do domu. Bez dalších otázek se ladně přemístila do domu.
V předsíni jsem nechal její kufry a čekal co bude dál. Carol jen stála a koukala se na mě.

"Chceš to tu ukázat nebo si to ještě vybavuješ?" zeptal jsem se se smíchem.

"Myslím, že bez ukázky se obejdu." zasmála se.

"Jen čekám, kdy mi ukážeš který z těch sta pokojů bude můj" řekla mírně sarkastickým hlasem.

"Sto pokojů tu zase není, tak nepřeháněj" zasmál jsem se nad její poznámkou. Jo mám velký dům, ale ne zase tak velký. Vzal jsem její kufry a řekl "Tak pojď" kývl jsem hlavou ať jde za mnou. Carol mě bez problémů následovala.

Vyšel jsem schody a zamířil do své ložnice, teď už teda naší ložnice.

"Počkej, to je tvůj pokoj" řekla další poznámku Carol.

"A teď nově i tvůj" odpověděl jsem jí a otevřel dveře od naší ložnice.

"Páni" byla ohromená "Kdy jsi to stihl? Byl jsi pořád se mnou v nemocnici nebo na hřišti."

"Pomohla mi tvoje mamka, teda skoro všichni pomohli." mrkl jsem na ní. V pokoji jsem udělal trochu úpravy. Ne zatím žádné dětské věci tu nejsou, nato bude jiný pokoj, ale dal jsem do pokoje všechny věci Carol a i po celém domě jsou její věci. Když společný dům, tak i společné věci.

Večer

Carol ležela na posteli už vykoupaná, a tak jsem byl na řadě já.

"Chceš ještě něco než zalezu do sprchy?" raději jsem se zeptal.

"Hele neznamená, že když jsem doma z nemocnice, tak že se kolem mě bude i nadále skákat jako v nemocnici. Umím si kdyžtak věci udělat sama." řekla svým naštvaným hlasem, ale hned nato se usmála, aby to nevypadalo, že se na mě zlobí.

"Fajn" pokrčil jsem rameny. "Jen jsem se zeptal." prohodil jsem a zalezl do vedlejší místnosti.

Pohled Carol

Je trochu divný tomu tu teď zase říkat domov, ale už je to tak. Budu si nato muset zvyknout. Ale co, jednou už jsem tu bydlela, tak jsem tu zas. Vtipný.
Musela jsem se sama pro sebe zasmát.
Neymar zalezl do koupelny a za chvilku jsem přes zavřené dveře slyšela téct proud vody. Zasněně jsem si představovala jak po něm tečou kapky vody a dostávala jsem se do menší extáze. Tam dole se začínalo něco dít a já tomu nemohla zabránit. Měla jsem ohromnou chuť jít za ním a dělat všechno proto, abych ho dostala. Myslím, že by to nebylo tak těžký.
Pro mé rozptýlení jsem si raději vzala knížku a začala si číst, ale moc mi to nešlo, protože v mé hlavě se odehrávala scénka jako z porno filmu.

Když už se mi podařilo své úchylné představy trochu zmírnit, vyšel Neymar.

OH BOŽE!!!! PROČ MI TO DĚLÁŠ??????????


_____________________________________________

Děkuji za komentáře a VOTES ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kdy dáme další díl? 😊😊


[omlouvám se za chyby]

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat