2. Odjezd

1.8K 47 4
                                    

Vítám vás u dalšího dílu, přeji pěkné početní. :)

Pohled Carol

Dneska odjíždíme na chatu. Doufám, že se mi tam alespoň trochu zlepší nálada. Cam mi říkal, že to vypadá jen na samou mužskou společnost, takže jsem dost zvědavá. U dveří se ozvalo zazvonění. Šla jsem otevřít a za dveřmi na mě vykoukl velký hnědý medvěd. Začala jsem se tlumeně smát, raději jsem si dala levou ruku na obličej a nevěřícně kroutila hlavou.
"Co to má znamenat?" zeptala jsem se neznámého, který držel medvěda. Prvně mě napadl Cam, ale také mi hlavou proběhl Neymar. NE, NE. Neymar to být nemůže a hlavně nesmí!
"Dárek" odpověděl mi teď už dost známý hlas.
"Came? Co tě to napadlo?" zachychotala jsem se.
"Menší útěchy za ten včerejší večer." řekl a snažil se medvěda návrat do mého bytu. Uhnula jsem mu raději z cesty a snažila se nějak pomoc. Celých 5 minut mu to trvalo až ho dal na mou postel v ložnici.
"Tak děkuju" řekla jsem a šla mu dát děkovnou pusu.
"Nemáš zač, kde máš kufry?"
"Před dveřma" zasmála jsem se a ukázala na kufry, které stáli na chodbě. Cam přikývl a bez dalších řeči šel pro ně a odnesl je k výtahu, který přivolal. Já si ze stolu vzala mobil s klíčem, kterými jsem zamkla byt a šla za Camem k výtahu. Připojili se k nám i kluci, se kterými jsem se pozdravila a s Nashem se speciálně objala. Sjeli jsem dolů do garáže a naložili všechny kufry do 2 aut. Kluci pojedou v jednom a já s Camem v druhým. Cam si sedl za volant a dost nedočkavě bubnoval do volantu.
"Pojď" zavolal na mě přes stažené okýnko.
" jdu nedočkavče" zasmála jsem se společně s Carterem, se kterým jsme stáli vedle sebe.
"Běž nebo ho napadne něco horšího než jen mlácení do volantu." řekl mi se smíchem Carter.
"Děkuji, hodně si mě uklidnil." zasmála jsem se "Určitě s ním bude klidná cesta." ironicky jsem kývala hlavou a našpulila rty. "Kdyby ne" ukázala jsem na něj ukazováček "Jedete hned za náma, tak šlápnete na plyn a unesete mě od něj přes okýnko. Naše znamení bude vyklápění z okýnka a řvaní. Jasný? Vyřiď to řidiči" řekla jsem dost vážným hlasem, ale po tom co jsem viděla Cartrův obličej, tak jsem vyprskla do obrovského smíchu.
"Ty kráso, teď si se měl vidět" mlátila jsem se do stehna a smála se jak smyslů zbavená. Ale smích mě přešel, když mě někdo chytl pod koleny a vyzvedl do vzduchu. Protože jsme to nečekala, tak jsem začala pištět.
"Co blbneš?" začal se mi smát Cam.
"Ty seš debil, víš jak jsem se lekla?"
"Ne. Jak?" pořád se smál.
"Příště mi to stačí říct a ne že příjdeš a odtáhneš mě." naštvaně jsem řekla a uklidňovala svůj srdeční tep a dech zároveň.
"Promiň, ale ty by si stejně nešla. Tak jsem si pro tebe došel." pokrčil rameny a položil mě na zem vedle jeho SUV značky Land Rover.

So ... Dneska pro mě docela zábavný díl, nevím jak pro vás. :D
Byla bych ráda za každý VOTE, abych věděla jak na tom jsem. :) Nechci škemrat, ale jen to chci vědět. :) Moc děkuji. A ještě děkuji, že jste se vyjádřila jak byste to chtěli (myslím to dítě :DDDDD ). Bude se snažil to nějak vymyslet, ale neříkám, že bude 100%. :)
Moc děkuji za komentáře a taky za votes. :3
Další díl v pátek. :)

Neymar's fucking true 2 (CZ) [2. série] ✔Where stories live. Discover now