Interview

1.2K 33 11
                                    

-Hej killar, välkomna!

-Hej! Ropar de i kör. 

-Så, vad jag har fått höra ska ni släppa er nya parfym ganska snart samt starta eran turné på måndag, vad ska bli roligt med att komma igång med turnén?

-Något som vi alltid tycker är roligt med att turnén startar är att vi får träffa alla fans runt om i världen, många av dem har väntat väldigt länge på att vi ska komma och stöttat oss sen början av vår karriär, så det är roligt säger Liam och ler mot den unga tjejen som håller i intervjun. 

-Detta år har ni valt att göra era shower extra stora, stämmer det? 

-Jajamen, i år så kör vi arenaturné vilket är det största vi gjort än så länge säger Niall.

Intervjun rullar på i bakgrunden medan jag fokuserar mer på twitter och andra sociala medier jag inte har haft möjlighet att kolla på, Alice sover fortfarande konstigt nog så då får man passa på. Perrie puttar till mig på armen när Harry visas i tv:rutan. 

-Vänta lite, jag ska bara läsa färdigt det här.. säger jag med fokuset i mobilen. 

-Mathilda, jag tror att du vill höra det här svaret, säger Perrie och suckar. 

-Harry, jag har förstått att du & Mathilda nyss fått en dotter, stort grattis!

-Tusen tack säger Harry som sitter framåtlutad med knäppta händer. 

-Får vi reda på några detaljer? Säger tjejen och skrattar lätt. 

-Jag kommer försöka hålla henne utom sociala medier så länge det går, men hennes namn är Alice och ja, vi är otroligt glada. 

-Vi har en fråga till som både vi och några av era fans har funderat på ett tag, är det okej om jag ställer en fråga till? 

-Visst, kör på! Svarar Harry. 

-Jo, som vi precis pratat på så har ni ju fått en dotter nyss, tycker inte du att det är lite dumt att släpa med både henne och din flickvän runt hela världen bara för att få kunna uppträda? Tycker du att det är rätt sätt för Alice att växa upp i? 

-Ursäkta men är inte den frågan lite väl privat? Sticker Louis in.

-Mathilda hade alla val i världen att stanna hemma medan jag vart på turné och jag skulle besökt henne hemma så ofta jag kunde, men hon valde att följa med och vi tror att det blir bäst för oss alla. Vi kommer se till att Alice kommer få den bästa uppväxten någonsin även om den blir på andra villkor, men vi tror inte att det behöver vara något negativt alls. Bättre att hon får börja sitt liv med att uppleva världen än att vara 1 år och knappt träffat sin pappa. Hade vi tyckt annorlunda hade jag stannat hemma, de betyder allt för mig. Svara Harry och kameran ändrar sin sikt till tjejen som ser någorlunda förvånad ut. 

-Okej, så tack för att ni kom killar, lycka till med turnén säger hon och ställer sig upp, killarna ställer sig också upp och skakar i hand med henne och man får sedan se när de går ut ur rummet. 

-Kan ni kolla till Alice om ni vaknar? Frågar jag och reser mig upp och går med raska steg mot dörren. 

-Visst säger Sophia, alla tjejer kollar på mig med bekymrade miner och nickar. 

Jag går ut ur rummet och slänger igen dörren, går ut genom korridoren och går in i rummet där killarna tidigare försvann, de kommer gåendes mot mig från andra sidan korridoren. Jag går snabbt fram till Harry och slänger mig i hans famn och kramar om honom, han stryker mig på ryggen och jag vet utan att behöva se honom i ansiktet att han gråter. 

Her pastDär berättelser lever. Upptäck nu