The tweets

3.2K 52 3
                                    

Harry somnade på min axel under flygresan och vaknade inte förrän de sa till om att sätta på oss säkerhetsbälte för vi skulle snart landa.

-Godmorgon sömntuta sa jag och pussade honom på pannan.

-Godmorgon sa han och log. 

När vi landade så gick vi ut och såg de andra killarna stå och vänta på oss, det var många paparazzis men annars hade de avstängt för fansen. Vi kramade allihop och Louis pratade och gjorde roliga grimarser till min mage.

-Har vi någon taxi som väntar eller hur tar vi oss till hotellet? Frågade Zayn.

-Det står en taxi utanför sa David som precis kommit ifatt oss. Vi gick igenom hela flygplatsen och utanför hördes rop och skrik från alla fans, de stod tryckta mot glasrutan.

-Åh nej, kunde ni inte ställt upp staket eller något? sa Harry och kollade på David. 

-Vi försökte men vägen är så nära så vi fick inte. 

-Då vill jag att jag och Mathilda ska ta någon bakväg, kan ni hämta oss där bak istället? Sa Harry och pekade diskret på den andra utgången.

-Harry, jag kan gå ut här, jag håller dig hårdade i handen denna gången.

-Nej, vi tar bakvägen. Är det okej David?

-Hör du ens vad jag säger? Jag klarar mig, taxin står precis utanför. Sa jag och höjde rösten, jag mådde illa och kände bara för att lägga mig ner. 

-Men jag vill inte att du ska gå där, okej? Sa Harry och tittade på mig med rynkade ögonbryn och kollade sedan på David. Jag sa ingenting tills de andra killarna gick ut och Harry tog tag i min arm och drog med mig till den andra utgången. 

Min mage drog ihop sig ännu mer vilket gjorde att jag fick böja mig fram och lägga händerna mot väggen för att kunna andas långsamt.

-Allt okej? Sa harry och drog långsamt med hans hand på min rygg. Jag svarade inget utan bara nickade. 

-Harry? Vi skulle behöva åka nu innan fansen får syn på oss kom en vakt in och sa. 

-Tror du att du kan gå till taxin sa Harry och tog min hand hårt? 

-Ja sa jag och stapplade iväg medan jag andades långsamt och tungt.

Vi kom in i taxin och jag la mig ner i Harrys knä, han la sin hand på min mage och sa försiktigt.

-Jag vet att det gör ont men jag finns här, du ska inte behöva gå igenom det här själv. Säg till så fort du har ont så ska jag massera dig, pussa på dig eller säga fina saker som gör dig stark. Okej?

Jag log stort mot Harry och böjde mig upp för att kyssa honom. 

-Tack sa jag sedan och knöt ihop mina fingrar med hans och somnade till. 

Harrys p.o.w

Mathilda hade somnat i mitt knä och vi var nu framme vid hotellet där det inte var några fans alls nu som tur var. Jag fick ett bra grepp om Mathilda och bärde in henne genom dörrarna till hotellet medan våran vakt bärde in våra väskor. Jag fick nyckeln och tog hissen upp mot rummet, öppnade rummet och kom in till ett jättefint hotellrum, utsikten var den första jag fick syn på för den lyste upp Londons alla gator men det som mest intresserade mig för tillfället var att få ner Mathilda i sängen så hon kunde sova tills ikväll när vi skulle på galan. Jag la henne i sängen och bäddade ner henne så hon skulle ligga skönt, jag la mig ner bredvid henne och tog armarna om henne så hon skulle känna sig trygg när hon vaknar. 

Jag vaknade av att det var min telefon som plingade till.

''Hur är det? Vi såg er inte mer efter flygplatsen. Allt okej med Mathilda? Är en del hat till henne på twitter, bara så du vet - Niall.''

Innan jag svarade Nialls sms gick jag in på twitter och läste några tweets. ''Ni passar inte alls bra ihop, Harry förtjänar någon bättre, Du är fet, Erat barn kommer få en ful och äcklig mamma osv osv'' Det var även en bild på Mathilda när hon låg på bänken i flygplatsen och svettades av smärta och jag strök henne på magen där det stod ''Hon bara vill ha Harry för kändisskapet, hon har säkert inte ens ont''

Det gjorde så ont i mig att läsa att hon fick så mycket osant hat pga mig, jag tog en bild på henne när hon sov och bestämde mig för att lägga upp den på twitter. ''Min prinsessa sover så gott, jag älskar henne av hela mitt hjärta, hon är helt perfekt för mig och längtar så tills vi får våran bebis'' 

Her pastDonde viven las historias. Descúbrelo ahora