Girls night.

733 30 14
                                    

Det var skönt att tjejerna skulle vara hemma i England under någon vecka så att jag inte var helt själv, även om det låter otroligt egoistiskt.. Bilresan hem gick bra, det enda som krånglade var att Alice spydde ner hela sig i bilen men det var bara till att stanna bilen och torka rent henne så gott det gick. Vi klev in genom ytterdörren och med en gång tog jag av henne kläderna, gjorde i ordningen ett bad åt henne och skrubbade rent henne, hon hatade att bada så det var svårt att hålla henne glad. Alice fick på sig sin pyjamas och jag gick upp på övervåningen för att natta henne, jag la henne ner i sängen och strök henne längs kinden, det hade alltid fått henne att somna och det funkade även idag. Efter några minuter hörde jag hennes små, söta snarkningar och jag smög ut ur rummet. Jag gick in till vårt sovrum och la mig ner i sängen och kollade igenom twitter, det var mängder av bilder på killarna när de stigit ur planet, det fick mig att sakna honom ännu mer, om det ens gick.. Ibland önskade jag att han hade haft ett annat yrke än just artist, det hade underlättat till tusen om han alltid kunde vara hemma, men samtidigt är jag glad över att han gör det han älskar.. När jag kollat twitter en stund och tröttnat på att läsa hatkommentarer stängde jag ner mobilen och klev up ur sängen och gjorde i ordning mig för en tjejkväll, jag hade inte förberett direkt mycket men hade planer på att beställa pizza, bjuda på vin och bara sitta och snacka, som bara tjejer kan. Trots att vi känt varandra ett tag så hade vi inte riktigt fått tillfället att bara prata ut, när jag tänker efter vet jag knappt något om dem. Jag la mig ner på soffan och vaknade upp när Alice grät från övervåningen, jag slängde av mig filten och tog med mig en napp och lyfte upp henne från sängen, jag gungade henne fram och tillbaka och när hon vaknat till lite tog jag med henne ner och bara några minuter efter knackade det på dörren och jag hörde hur tjejerna pratade och skrattade. 

-Heeej! Småkokade jag och kramade de en och en! Eleanor nästan ryckte Alice ur famnen och började leka med henne. 

-Åh, jag tror inte riktigt jag har kollat runt i ert hus sen ni flyttade hit, är det okej om jag går runt och kollar lite? Frågade Sophia och skrattade. Jag skrattade åt henne. 

-Självklart, känn er som hemma! Jag tänkte beställa pizza, blir det bra eller? 

-Vem tackar nej till pizza? Sa Sophia och tittade frågande på mig. 

-Kom Perrie, vi går och snokar runt lite! Sa Sophia och skrattade och de trippade iväg. Jag gick och hämtade mobilen för att beställa pizza och såg att jag hade fått två sms, ett från Harry där det stod Vi är framme på hotellet nu, vad pysslar ni med där hemma? Ring mig ikväll x’. Sen hade jag fått ett sms från Gemma där det stod Hej! Funkar det om jag kommer och hälsar på några dagar till veckan? Hoppas ni mår bra! Kram xo. Jag svarade snabb på smsen och ringde sedan närmaste pizzeria och bad om att de skulle köra det hem till oss. Eleanor kom in i köket med Alice runt midjan. 

-Vad fint ni har fått det här! 

-Tycker du? Jo, vi är faktiskt ganska nöjda.. Eller vi har ju toaletten kvar att renovera lite men det tar jag när Harry kommer tillbaka tror jag, den går ju att använda, det är bara att vi ska få upp ett nytt handfat och lite sånt!

-Ja just det, det kommer jag ihåg att ni pratade om.. Förresten, ringde du till pizzerian? 

-Japp, de kommer om typ 20 minuter, blir det bra? 

-Perfekt!

Kvällen rullade på och det var hur mysigt som helst att lära känna tjejerna lite djupare, det var dock svårt att tacka nej till vin utan att de skulle få reda på att jag var gravid. Jag ville helst inte berätta något förrän Harry var med. 

När tjejerna hade gått hem nattade jag Alice och somnade sedan som en stock, utan att hunnit ta bort sminket eller något.. Jag kollade på telefonen och kom på att jag glömt ringa Harry igår kväll men antog att han också glömt bort det. 

*Fem dagar senare*

Gemma hade stannat här hela helgen och vi hade haft det så himla bra, vi hade skrattat konstant och hon hade hjälpt till med Alice så att jag hade fått lite tid för mig själv. Hon hade precis gett sig av och Alice låg och sov på sin nalles mage inne i vardagsrummet medan jag stod och lagade mat. Det ringde på telefonen och när jag svarade hörde jag Harrys röst: 

-Hej älskling! Hur har ni det? 

-Hej! Jo vi har det bra, jag måste viska lite för Alice ligger och sover men annars har vi det bra!

-Hur är det själv, vart är ni just nu? 

-Vi har precis avslutat en show i Hongkong och nu ska vi snart ut och käka tror jag, men jag ringde egentligen för att säga att jag har typ 3 veckor off efter imorgon, innan vi ska starta Europa-turnén så jag kommer hem!

-Jaaaaa viskskrek jag och hoppade upp och ner som ett litet barn, när kommer du hem?

-Om 2 dagar, vi flyger imorgon kväll men det tar ett tag att flyga dit och sen har vi någon mellanlandning! Kommer ni och hämtar mig på flygplatsen? 

-Självklart, jag ska förresten till barnmorskan imorgon, det är bara en vanlig koll. 

-Vad roligt! Ring mig efter du vart där, jag saknar er så himla mycket men jag måste gå nu.. Hörs imorgon, älskar dig mest av allt!

-Älskar dig med, puss hejdå!

Her pastOnde as histórias ganham vida. Descobre agora