We need to leave, now.

1.4K 35 10
                                    

Jag hade precis satt mig i soffan för att pusta ut i några sekunder efter dagens shopping, tanken var att Alice skulle få lite nödvändiga kläder och lite leksaker eftersom att hela släkten antagligen skulle komma med en del paket, men det vände så fort vi kom in i affärerna och nu satt vi här med i en princip helt ny garderob till henne. Mina ögon blev tyngre och tyngre och precis när sömnen slog till plingade det till i Harrys telefon och hans skärm lystes upp, jag lyfte på huvudet för att se vem det var och på skärmen stod det ''Visst, vi ordnar att Mathilda får följa med men jag tror vi behöver anlita fler säkerthetsvakter för allas säkerhet då, speciellt om ni ska ha med er Alice, vad säger du?''

-Harry! Kom fort!

-Vad har hänt? Ropade han tillbaka och jag hörde hans snabba steg nerför trappan.

-Vad är det? Sa han med stora ögon. 

-Du måste svara Paul fort, han sa att det gick bra! Jag reste mig upp ur soffan och sprang mot Harry och hoppade upp och kramade honom. Han höll om mig hårt och skrattade. 

-Du som skulle ta det försiktigt sa han och småskrattade. Jag lossade taget runt hans nacke och gick och hämtade hans mobil åt honom. 

-Svara nu så att du inte glömmer! Sa jag och sträckte fram mobilen till honom och pussade han på kinden innan jag gick upp för att se om Alice fortfarande sov. 

-Jajaja, jag ska svara skrattade han. Jag gick upp för trapporna och kollade in för att se så att Alice sov och det gjorde hon, jag fortsatte in i tvättstugan för att hänga upp lite tvätt, inte det roligaste men det måste göras.

Jag hade precis druckit upp smoothien som Harry gjort åt mig till kvällsmat och låg nu i sängen redo för att sova efter en lång dag, Alice hade vart uppe några timmar men nu sov hon igen, Harry kom in i rummet och drog av sig sin tröja medan han gick till sin sida av sängen. han la sig bredvid mig och drog mig närmare honom. Han la sin ena arm runt min midja och pussade mig i nacken.

-Godnatt sa jag och skrattade åt att det kittlades.

-Godnatt, jag älskar dig sa han.

-Älskar dig också svarade jag.

Jag vaknade med ett ryck över att Harrys telefon ringde, jag satte mig upp och kollade på honom som sov som en sten. Jag puttade på honom men han reagerade inte. 

-Harry! Det ringer! Jag puttade på honom återigen. 

-Vad är det? Är du okej? Sa han.

-Din telefon ringer, jag pekade på telefonen och han sträckte sig för att svara. 

-Niall, varför ringer du såhär sent? Va? Nu? Okej, vi ska skynda oss, ring när ni är utanför, hejdå. Han la på och slängde sig ner i sängen igen med huvudet i kudden. 

-Jag är så, så, så ledsen men vi måste packa och ge oss iväg om bara någon timma.

-Va? Harry vi skulle åka om en vecka! 

-Jag vet, jag vet men det skulle bli storm så de tyckte det var bättre att åka nu till morgonen, då skulle vi tydligen hinna med ganska många intervjuer också för den nya parfyrmen. 

-Jag vill inte åka nu sa jag sömnigt, jag har inte ens hunnit säga hejdå till alla. 

-Jag vet, förlåt men det verkar som att vi inte har något val, jag har inget att säga till om, det vet du. Han pussade mig på kinden och reste sig upp ur sängen och drog på sig jeansen han hade lagt på stolen bredvid sängen. 

Jag vände ryggen mot honom och blundade. Jag hörde hur hans fötter gick till min sida sängen och han satte sig ner på huk framför mig. 

-Jag vill verkligen att du ska följa med mig, jag ska hjälpa dig med Alice så gott jag bara kan, okej? 

Jag öppnade ögonen och tittade på honom. 

-Jag hoppas det sa jag och drog undan täcket och reste mig upp, Harry satt kvar på knä framför sängen och tittade tomt på där jag nyss legat. Jag drog fram resväskorna vi hade köpt tidigare idag och började med att packa ner alla Alices grejer, de flesta kläderna hängde på tork i tvättstugan men sen skulle även haklappar, blöjor osv med. När jag stod i tvättstugan och vek ihop Alices kläder kom Harry in och ställde sig bredvid mig, han tog en hög med kläder och började vika dem. 

-Jag menar det jag sa, bara för att vi åker på turné och för att jag jobbar menas det inte med att jag kommer glömma er, ni är det viktigaste jag har. 

-Jag vet Harry, jag är inte rädd för att du ska glömma bort oss heller, jag förstår ju såklart att du måste jobba, det bara kom så himla plötsligt. Jag har inte vant mig vid att du har ett jobb där vi ibland måste ge oss av till ett annat land bara inom någon timme, du har gjort det här i så många år men jag har bara vart här i ett år, plus att nu har vi Alice och hon ska flyga och till ett annat land när hon bara är någon vecka, det känns så hastigt alltihop. 

-Jag vet, jag tycker också det egentligen och hade jag kunnat flytta fram allting hade jag inte tvekat en sekund, men behöver du hjälp med något? 

-Om du packar färdigt hennes väska så ska jag gå in och börja med min. 

-Visst och du förresten, tänk på att du nyss gjort kejsarsnitt, du har faktiskt ett ganska rejält sår på magen och du vet även vad de sa på sjukhuset, du måste ta det lugnt, okej? 

-Visst sa jag och nickade. Jag gick in i mitt och Harrys sovrum igen och i princip bara slängde ner de kläder jag ville ha med mig och allt som hör där till, skor, väskor, smink osv. Det pep till i Harrys telefon igen och jag gick fram för att kolla, ''Vi är utanför - Niall'' toppen sa jag för mig själv. Jag drog igen resväskan och ställde den framför trappan bredvid Harrys. 

-Harry, de är här nu! Är du färdig?

-Japp, jag tar ner resväskorna!

Jag gick in till Alices rum och smekte henne försiktigt på kinden innan jag försiktigt lyfte upp henne till min famn, hennes ögon öppnades och efter någon sekund grät hon, jag vaggade henne fram och tillbaka och stoppade in nappen i hennes mun, när hon tystnat och var ganska nöjd gick jag med henne ner för trapporna, Harry höll på att göra i ordning skötväskan till Alice. 

-Slänger du ner hennes kläder som på trappan också? Sa jag. 

-Visst! Jag gick till hallen för att ta på mig mina skor och en jacka och la Alice i hennes barnstol, vi klev ut i mörket och killarnas turnébuss stod precis utanför dörren. Niall klev ut ur bussen. 

-Godmorgon! Sa han glatt, hans ögon var dock ganska röda så jag antog att han inte heller hade sovit så mycket. 

-Godmorgon svarade jag, Niall? Vill du ta lasta in Alices vagn i bussen? 

-Visst! Svarade han och försvann in i hallen till Harry där vagnen stod. Jag gick in i bussen och killarna välkomnade mig fort, precis som de brukar göra! 

-Louis, vill du ta Alice lite så ska jag bara hjälpa Harry. 

-Javisst svarade han och jag ställde Alice barnstol framför honom. Jag gick ut ur bussen igen och Harry låste precis ytterdörren. 

-Behöver du hjälp med något? Frågade jag. 

-Nej det går jättebra, gå in och vila så kommer jag om någon sekund sa han och jag nickade jag gick in i bussen igen och satte mig på soffan bredvid Louis och Alice, Zayn sov mitt emot oss. 

-Ska det bli roligt? Frågade jag Louis. 

-Mja, hade jag i vart fall fått sovit natten ut så hade det kännts bättre sa han och skrattade. 

-Säger detsamma sa jag och skrattade med honom. 

-Jag går nog in och lägger mig en stund nu när Alice sover igen, är det okej? Väck mig om hon vaknar! Sa jag.

-Visst, sov så gott sa Louis och log mot mig. Jag gick in i ena rummet med sängar och la mig ner i första bästa och stensomnade.

Her pastWhere stories live. Discover now