Taking up a friendship

347 14 4
                                    


Jag satte mig i soffan i det lobby-liknande rummet och scrollade igenom twitter medan jag väntade på att killarna skulle bli klara med mötet. Fansen hade redan lagt ut bilder och videor på det jag nyss sagt till dem men som tur var var det mest positiv respons. Många verkade upprörda på varandra för att de pushat på mig att svara. Det kändes skönt att alla visste så vi slapp alla kommentarer så fort vi vistades någonstans. Jag satt där i kanske 20 minuter innan dörrarna öppnades och killarna kom ut, Niall med Alice i famnen och de andra killarna gick två och två och pratade.

-Hej! Hur gick mötet? Frågade jag och ställde mig upp för att ge Harry en snabb kyss.

-Vi tar det i bilen svarade han och smålog.

Jag tittade på Niall och Alice som stod lite längre bort, Niall hissade henne upp och ner i luften så att hon skrattade. Jag gick mot deras håll och Niall gav mig Alice som direkt la huvudet mot min axel och jag förstod att hon var trött.

-Är allt lugnt? Förlåt om jag lät arg på dig förut, jag menade inget ont.

-Jag förstår precis hur du menar Niall, det ska bli kul att träffas ikväll, när kommer du?

-Skulle det funka om jag kom vid 7?

-7 blir bra! Ses sen! Sa jag och gav honom en snabb kram.

-Mathilda, ska vi åka? Frågade Harry och höll ut hans hand. Jag nickade och la min hand i hans. Killarnas vakter gick ut innan oss och höll undan fansen medan vi andra gick ut. De andra killarna hoppade in i en svart bil och jag och Harry gick till vår bil som inte stod så långt bort. Det var inte många fans som följde efter oss men de få som kom efter pratade med Harry medan jag satte in en trött och kinkig Alice i bilstolen bredvid körarsätet. Harry hoppade in i baksätet och jag satte mig i körarsätet och körde hemåt.

-Jo, tanken är att vi ska köra en UK-turné nästa år som kommer ta oss ungefär 1 månad. Plus att vi ska göra en musikvideo för ett välgörenhetsprojekt och även lansera en ny parfym igen. Allt som allt kommer ungefär ta 2 månader om vi väljer att lägga det på det sättet, det är det mest effektiva. Annars kan vi välja att sprida ut det på 5 månader och då jobba ungefär varannan eller varje helg. Liam och Louis ville prata med Sophia och Eleanor först men Zayn och Niall tyckte att det lät bäst att vara borta 2 månader och få allting gjort, för att få 10 månaders ledighet efter det.

-Och vad tycker du?

-Jag sa att jag skulle prata med dig först, jag vet inte vad jag tycker. Det beror på vad som händer. Jag säger inte att det kommer bli såhär men om du skulle bli gravid snart skulle jag tycka att vi sätter ihop det och gör allt på två månader, då kan vi lägga de två månaderna snart så du inte behöver vara höggravid. Men skulle det inte bli så, så tycker jag att vi sprider ut det. Då kan jag umgås mycket mer med er och varannan helg är ju inte speciellt ofta.

-Så du vill ha barn snart igen?

-Om du vill, men jag sa bara att om det skulle bli så att du snart blir gravid.

-Men du vill att jag ska bli gravid typ nu med en gång?

-Du vet att jag inte menar så, jag vill att du ska vilja det också.

Jag nickade på huvudet och stoppade i nappen i Alices mun.

-Niall kommer klockan 7, jag hade tänkt att laga middag till det, du kanske kan ta med Alice ut i parken?

-Mathilda, vi har inte diskuterat färdigt det här än... Du har inte sagt någonting.

-Jag vill att vi lämnar det så, allt jag säger misstolkar du bara ändå så jag vill hem och fundera. Kan du ta med Alice ut i parken sen?

-Jag misstolkar inte alls allt du säger! Säg bara vad du vill!

-Jag vet inte vad jag vill Harry, jag förlorade nyss ett barn och så ska jag börja tänka på ett nytt med en gång.

-Jag vet, jag vet Mathilda.

-Men jag antar att jag vill ha ett till, jag vill ju ha ett till någon gång i tiden och händer det så händer det.

-Okej, jag är glad att du känner så. Och ja, jag tar med Alice till parken sen. Jag körde intill garaget och väntade på att dörren skulle öppnas, när den hade öppnats körde jag in bilen och stängde av. Harry hoppade ur och lyfte ur Alice och gick in med henne i huset. Jag gick in till tvättrummet och hängde upp tvätten som var blöt. Jag tänkte på vad Harry hade sagt tidigare, tanken kring att jag snart skulle bli gravid igen. Jag ville verkligen ha ett barn till, det gjorde jag. Det bara kändes respektlöst att skaffa ett nytt så fort inpå, däremot skulle det ju dröja 9 månader innan jag födde barnet. Okej jag hade bestämt mig, jag ville försöka få ett barn till. Jag småsprang ut från tvättstugan, igenom garaget, upp för trappan och in i vardagsrummet där Harry övade med Alice på att hon skulle stå.

-Har det hänt något?

-Jag vill. Jag vill skaffa ett barn till! Sa jag och drog undan en hårslinga som lagt sig i ansiktet. Harry hoppade upp och sprang fram och kysste mig.

-Åååh, du anar inte vad glad jag blir! Sa han medan han kramade om mig. Jag släppte taget om honom och gick fram till Alice och kramade om henne.

-Du ska få ett syskon Alice! Hon nickade till som hon brukade göra när hon förstod att någon pratade med henne. Jag skrattade och pussade henne på kinden. 


Her pastWhere stories live. Discover now