A bad sign

3.7K 47 4
                                    

Jag ställde mig vid kanten av scenen och tittade ut på killarna när de startade sin konsert sedan hörde jag någon säga något bakom mig.

-Hej! Är du här med Harry? Frågade en tjej.

-Hej! Ja det är jag, jag heter Mathilda sa jag och log.

-Jaha, vad trevligt att få träffa dig, jag är Eleanor, Louis flickvän! 

-Jaså, ja det verkar ha det roligt där ute!

- Haha ja, säg någon gång de inte har haft roligt, haha skrattade hon.

Hon hade mörkbrunt långt lockigt hår och små bruna ögon.

-Ska vi gå och sätta oss i rummet där borta? Det finns en soffa och en TV, antar att det är roligare än att stå här, haha sa hon.

-Javisst, det gör vi!

Vi gick in i rummet ochs atte oss på soffan och klickade på TV:n och pratade lite om allt möjligt, vi kom bra överrens och tiden bara flöt på, efter en stund när vi pratat så högg det till i ryggen, jag försökte att inte visa något, jag ville ju inte hoppa på henne med mina problem när vi precis lärt känna varandra. 

-Ursäkta, jag ska bara gå på toa, jag kommer snart! Sa jag och smet ut från rummet, jag hasade mig fram genom tomma korridorer tills jag hittade en dörr det stod toa på, jag gick in och la mig på golvet för att sträcka på ryggen, ryggen värkte och jag mådde inte alls bra, jag kände mig helt omskakad efter fallet från trappan och kroppen kändes öm. 

Efter bara några sekunder reste jag mig upp på knä och böjde mig över toaletten och kräktes, jag hade så ont överallt. Jag satte mig mot väggen medan jag kallsvettades och frös, det kändes som jag satt i en iglo och strax efter det svartnade allt och kroppen slutade göra ont.

Her pastWhere stories live. Discover now