Fans

3K 46 11
                                    

*nästa morgon*

Harrys p.o.w

Jag vaknade till och sträckte på armarna för att få tag i Mathilda men det var tomt i sängen bredvid mig.

Hade förväntat mig att ligga i sängen och mysa lite men det är svårt när man inte har någon att mysa med. Jag slängde benen över sängkanten och tog på mig ett par jeans och en tjocktröja och gick ner för trappan för att se var Mathilda var.

Jag gick in till köket då jag tänkte att hon kanske var uppe tidigare och gjorde frukost, där låg det en lapp på köksbordet. 

''Har gått till affären, finns frukost i kylen''

Jag slog i bordet bredvid lappen.

-Fan! Sa jag med en hög ton i rösten medan jag plockade upp mobiltelefonen för att ringa henne. 

-Godmorgon! Svarade hon.

-Vad gör du för något? Sa jag.

-Är ute och handlar, jag behövde medicin till magen och sen tänkte jag kolla på lite kläder till prinsessan.

-Du kan ju inte bara gå ut sådär! Tänk om fansen ser dig, paprazzinarna ser dig eller om Johan ser dig!

-Jag klarar mig, jag är bara några kvarter nedanför Harry.

-Jag kommer!

-Du behöver verkligen inte komma, jag kommer hem och någon timme!

-Snälla, kom hem nu, jag vill inte att du ska vara själv sa jag oroligt. 

-Harry, jag har vart ute förr och handlat själv, gör ingen stor grej av det, jag kommer hem när snart! Sa hon tillbaka i en lite högre ton, jag skulle precis protestera innan hon la på. 

-Perfekt suckade jag. 

Mitt p.o.w

Jag hade precis lagt på samtalet med Harry, inte den bästa idén men jag blev bara så trött på att han trodde att jag inte klarade mig själv, jag tog upp mobilen och skickade ett sms till honom ''förlåt, menade inte att vara elak. jag kommer hem och 20 minuter, jag ska bara köpa lite kläder till våran prinsessa, okej? älskar dig''

Jag ställde mig i kön och kollade igenom telefonen när jag kände hur någon puttade mig lite lätt på axeln, jag vände mig om.

-Hej! Skulle vi kunna ta ett kort med dig? Frågade en tjej med stort, tjockt, lockigt hår och världens blåaste ögon och fnissade lite nervöst.

-Javisst! Svarade jag och log. 

En tjej bredvid henne tog emot hennes mobil och knappade några bilder.

-Grattis till erat barn förresten, ska bli så himla roligt! Vad ska det bli för kön? Frågade hon.

-Oj tack så mycket! Vi håller det hemligt tills vi bestämt hur vi ska göra med att sätta barnet i media tror jag, men hörrni, ha en bra dag! Sa jag och log ett brett léende och de vinkade hejdå och gick ut ur affären. 

Jag betalade kläderna och gick ut ur affären och upp för gatan, jag hade lovat Harry att komma hem så det var väl dags nu, plus att vi skulle kolla på det nya huset om några timmar.

Gatan kändes ganska lång när energin susade iväg, inte konstigt eftersom det numera är en till som behöver energi men jag tyckte det var ganska jobbigt, när jag nästan var vid lägenheten högg det till i min mage, jag fick stanna mitt på trotoaren och ta ett djupt andetag och räta på ryggen, det gjorde så ont så tårarna börjat rinna men jag försökte torka bort dem och knata på, allt jag ville vara att komma hem och få lägga mig ner när det gjorde såhär ont. 

När jag kom runt hörnet vid lägenheten hörde jag rop, skrik och skratt. En hel klunga tjejer stod utanför våran dörr och innan jag hann gömma mig fick de syn på mig och några började gå emot mig, de samlades runt mig och ville ta kort och få autografer, de ställde en massa frågor men det blev bara en enda gröt i huvudet så jag fick inte fram några ord. 

-Varför gråter du!? Ropade en tjej. Den enda meningen som fastnade i huvudet. 

Jag såg att Harry kom ut ur dörren och spärrade upp ögonen. 

Fansen rusade på honom så nu hade vi båda fans runt om oss. 

-Ursäkta men jag måste verkligen få in min flickvän i lägenheten, är ni snälla och aktar på er? Frågade Harry. Jag försökte tränga mig fram till Harry men de var verkligen påträngda och gjorde inte alltför mycket för att flytta på sig, jag var nästan framme vid Harry när jag fick en knuff i sidan som gjorde att jag tappade balansen, men Harry hann fånga mig och tog min hand och drog mig in i lägenheten och stängde och låste dörren bakom oss. 

-Vad sa jag? Tänk om jag inte kommit där!

-Det hände faktiskt ingenting förrän jag kom hit! Sa jag tillbaka. 

-Nej, men vad hade du gjort om jag inte kommit? 

- Jag vet inte, det hade jag väll fått löst då. 

-Snälla, gör inte såhär, jag vet att du inte gillar att jag styr över dig och jag vill inte styra över dig heller, jag vill bara inte att något ska hända. 

-Jag vet, jag vet. Sa jag och torkade bort några tårar. 

-Gråt inte, snälla. Sa han och torkade bort några tårar från mina kinder. 

Han pussade mig på pannan. 

-Jag har ont i magen Harry, jag måste vila lite. 

-Jag bär dig upp, okej? 

Jag nickade på huvudet.

Her pastDär berättelser lever. Upptäck nu