The arena

3.8K 46 3
                                    

-Harry? Skulle inte du vara där typ nu? Ropade jag från mitt rum, ingen svarade, antagligen var han väl sur för någonting. 

-Harry!? Ropade jag för att visa att jag menade allvar.

-Oj,shit! Mathilda vi måste åka! Kom fort!

''Nähä'' suckade jag och sprang ner för trappan, han slängde på sig jackan och skorna och jag stressade på mig mina skor, han tog tag i min hand och började dra med mig och småjoggade. 

-Harry, jag orkar inte springa, jag mår dåligt. 

-Förlåt, förlåt sa han och lyfte upp mig i knävecken och sprang ner för trapporna med mig i famnen och satte mig i bilen. 

Han rivstartade bilen och körde nästan läskigt fort, allt bara svischade förbi fönstret.

-Du har inte tänkt att säga något? Eller att sakta ner lite? Frågade jag stöddigt, jag var inte på humör för att vara ute och fara och det visste han egentligen, han ville bara inte att jag skulle vara ensam hemma själv. 

-Hur mår du? Förlåt jag är så himla stressad, jag skulle varit där för tjugo minuter sen, killarna kommer vara jättearga på mig. 

Jag svarade inte, han skulle väl inte behöva ta ut ilskan på mig. 

Vi parkerade utanför en stor arena, och skyndade oss in.

-Shit Harry, vart har du varit?! Kom nu, vi måste sjunga igenom några låtar! Ropade Louis.

-Förlåt, jag somnade. Mathilda gå in i det rummet där, jag kommer snart, var försiktig! Ropade Harry medan han sprang runt hörnet. 

Jag blev ganska sur men försökte förtränga det och gick in i rummet Harry nyss hade pekat på.

Jag öppnade dörren och det verkade som en sminkstudio, det var inte någon här inne så jag kollade runt lite innan jag gick ut ur rummet och bestämde mig för att gå på en rundtur, vad skulle jag göra där inne hela tiden,det var ganska stort här men det är ju så många vakter så jag kan knappast gå vilse. 

Jag gick runt hörnet där Harry försvunnit och gick in i ett rum som verkade som en kontorsrum, jag vet egentligen inte vad jag letade efter, en soffa eller en säng ungefär så jag kunde få sova. Jag var så himla trött och kände mig inte helt frisk så jag ville bara få sova. Jag gick ut ur rummet igen och gick upp för några trappor, det kändes nästan läskigt att vara ute såhär men jag ville bara sova. 

En lång korridor hade jag nu framför mig och bestämde mig för att följa den och sedan öppna ett rum där, äntligen där stod det en soffa och en TV i ett ganska litet rum.

-Jaa sa jag för mig själv och viftade med händerna, jag la mig ner i soffan och bläddrade igenom twitters all hat, till sist blev jag nästan ledsen så då bestämde jag mig för att blunda, jag skulle ju bara vila, inom några minuter sov jag. 

Harrys p.o.v 

Genrepet med killarna gick bra som vanligt, egentligen behövde vi inte ens ha sådanna längre, vi visste ju redan vad vi skulle sjunga och annars var vi ganska spontana på scenen.

Jag gick iväg från killarna som stod och pratade och skrattade för att se vad Mathilda gjorde, jag hade dåligt samvete som det var.

När jag öppnade dörren var det mörkt och det var ingen där, det första jag tänkte på var att Johan hade lyckats hitta henne, mitt hjärta stannde upp innan jag tog upp mobilen och bläddrade fram hennes nummer, inget svar. ''Mathilda vart är du? jag är orolig, svara.'' skickade jag och väntade någon minut otåligt på svar, fortfarande inget svar. 

Mathildas p.o.v

Jag vaknade av att jag hörde någon skratta utanför dörren, jag kollade på mobilen och den visade att jag hade 13 missade samtal och 24 meddelanden från Harry, jag skrattade för mig själv och tänkte att va dum han är som tramsar så. Jag låste mobilen utan att kolla vad han skrivit och reste mig och gick ut ur rummet, jag gick ner för trappan jag tidigare gått upp för och följde korridoren och mötte Liam. 

-Hej Mathilda! Var har du Harry? Frågade Liam glatt och log.

-Ingen aning, jag har inte pratat med han sen vi kom hit svarade jag. 

-Hmm konstigt, han skulle gå för att leta upp dig, men jaja! Han nästan skutt iväg runt hörnet.

Jag tog upp telefonen och ringde Harry, bara efter några sekunder svarade han. 

-Mathilda! Vart är du? Är du okej? 

-Hej på dig också, ja jag mår bättre nu faktiskt, var är du? 

-Du anar inte vad jag har letat efter dig, jag trodde det hade hänt dig något, jag är i rummet, där du skulle varit.

-Just det, det var ju inget kul där, jag kommer sa jag och la på. 

Jag öppnade dörren och klev in, han sprang fram till mig och höll om mig och pussade mig på pannan.

-Har inte du en konsert? Skrattade jag.

-Haha jo, jag ska gå nu, vill du följa mig? Eleanor är där och jag tycker att du ska stanna där så du inte går bort igen.

-Ja visst jag följer med! Sa jag och Harry tog min hand och drog med fingrarna på min hand. 

-Vi måste gå nu, men Eleanor sitter där borta, klarar du dig? 

-Absolut, gå ut nu och ha roligt! 

Han tog händerna runt midjan och kysste mig. Jag blev nästan lite generad och log mot honom.

Förlåt för ett kaosigt inlägg, vet vad jag ska skriva om längre fram men inte för tillf'ället, nästa kapitell lovar jag ska bli bättre! Tusen tack för alla fina kommentarer, blir så glad! :D Och tack för mer än 1000 läsare, wiiiiii! :D

Her pastWhere stories live. Discover now