° epilógus °

364 33 5
                                    

Sötétség telepedett az Arkham elmegyógyintézetének ódon falaira. A betegek, kik vagy rikoltoztak, vagy csak magukban beszéltek, már mind nyugovóra tértek, már csak néhány őr téblábolt a folyosón a szemüket dörzsölgetve, közben abban reménykedve hogy a váltás hamar jön, ők pedig letölthetik a jól megérdemelt pihenőjüket.

Nem is sejtették hogy az alaksorban ügyködő férfi, ki ilyenkor tudott legfőbb céljaival és kísérleteivel foglalkozni, éppen azt a fiút tartja a karjai közt, s próbál újra életet lehelni belé, aki lángba borítja majd egész Gotham-at, ki elhozza az örök sötétséget. Ki lassan sétálva, mosollyal az ajkain fogja végignézni az emberek rettenetét, s hallgatni neki szinte zenének ható halál sikolyukat. De persze ezt egyedül nem vinné véghez, főleg aki így ragaszkodik a játékszereihez, így egy tökéletes társat is kap maga mellé, ki fegyverként szolgál majd, s a végtelenségig hűséges lesz hozzá - egy saját udvari bolondot amit mindig is szeretett volna.

A férfi, nem is sejtette hogy mit szabadít az éppen virágkorát élni készülő városra. Nem tudja hogy saját maga fogja létrehozni azt, mi elpusztítja városát és saját magát is -

Joker-t és Harley Quinn-t.

V É G E  AZ  E L S Ő  K Ö T E T N E K !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V É G E  AZ  E L S Ő  K Ö T E T N E K !

ᴀɴɪᴍᴀʟ ɪᴍᴘᴜʟsᴇs | ✔Where stories live. Discover now