° vésd kőbe a nevünk °

373 29 4
                                    

Gotham lakosai még csak nem is sejtették, hogy a sötétség, mi már így is bekebelezte városukat, mérhetetlen haraggal, egy csipetnyi őrülettel közelít feléjük, akár egy pusztító hurrikán, mi mindent ledönt maga körül és csak halált és kínt hagy mag...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gotham lakosai még csak nem is sejtették, hogy a sötétség, mi már így is bekebelezte városukat, mérhetetlen haraggal, egy csipetnyi őrülettel közelít feléjük, akár egy pusztító hurrikán, mi mindent ledönt maga körül és csak halált és kínt hagy maga után. A szörnyek, kik vihogva, kárörvendve indultak útnak, egy olyan dologra készültek, hogy ha nevüket meghallják, az embereknek a vér is megfagyjon erükben, hogy gyermekeiket, kiket féltő gondoskodással neveltek fel, ne engedjenek ki az utcára, semmi esetre sem, hiszen ki tudja - talán sosem fognak hazamenni.

Persze az őrültek között is akadt olyan, ki rettegett és legszívesebben átúszta volna a Gotham folyót, csak hogy örökké elhagyhassa a várost, maga mögött hagyva sérelmeit, közben a fiú elől menekülve, ki már így is veszélybe sodorta, egyre jobban bemocskolva testét és lelkét, úgy hogy ő észre sem vette.

Camilla Douglas, most is Jerome-mal próbálta tartani az iramot ki elől szökdécselve, folyamatosan vihogva játszott sereghajtót. Büszke volt, hisz terve, mit kicsit túl lelkesen közölt a többiekkel, a hatalmas épületben, miből szabadjára engedték ezeket az eszementeket, eddig tökéletesen haladt úgy ahogy azt a vörös kifundálta. 

A lány pontosan ettől félt. Titokban bízott abban, hogy Jerome hazudik elképzeléseivel kapcsolatban, hiszen a fiú sokszor meglepi őt, bolondozik, ezzel mindig becsapva Camilla-t. 

Viszont a lány naiv gondolatai hamar szertefoszlottak, mikor a mólónál elrabolt, megkötözött munkásokat szépen libasorba állítva taszigálták felfelé, a Gotham News irodaépületének lépcsőházában, fel a tetőre, pontosan úgy ahogy annak lenni kell. Jerome ugrándozott elől, nyomában a szőkeséggel, őket az elraboltakat vezető Barbara, Aaron és Arnold követték, kik a szeplős fiúhoz hasonlóan örültek hogy végre kiolthatnak pár ártatlan életet és hogy kimozdulhattak a négy fal közül.

Camilla-nak egyszerűen nem fért a fejébe hogyan okozhat mindent elsöprő vidámságot, pár ártatlan polgár meggyilkolása. Hogy jön pár hibbant ahhoz hogy elvegyék az embertől mi a legfontosabb a számára?

A szőke, fehér arcú lány ugyan nem halott, mégis úgy érezte egy kelepcében van, és hogy kiszabaduljon, el kell csennie Jerome-tól a kulcsot, mi valljuk be, ebben az esetben egy cseppet sem egyszerű számára. Ugyanis a vörös, ki úgy csinált mintha tudomást sem szerezne Camilla-ról, valójában mindig szemmel tartotta, nehogy szökésre adja a fejét. Tervei voltak vele, mik mindig változtak, egyre szennyeb és gerinctelenebb dolgok jutottak eszébe, ezen kacarászva ugrándozott egyik lépcsőfokról a másikra, közben mélyen a levegőbe szippantott. Egyre följebb jutottak, ő pedig egyre kiszámíthatatlanabb és szertelenebb lett, legfőképpen izgatott mint egy kisgyerek, kinek hamarosan meglepetésben lesz része. Kezeit ide oda lóbálta, ezzel felrázva a kezében szorongatott festékszórót, mit néha olykor a falra fújt, pusztán szórakozásból, ezzel vörös csíkokat hagyva maga után.

Camilla-nak felfordult a gyomra a piros maszlagokat látva, miket a fiú fütyörészve spriccelt a falra, s ahogy visszaverődött, ő is kapott belőle, ezzel pirosra festve fehér bőrét.

ᴀɴɪᴍᴀʟ ɪᴍᴘᴜʟsᴇs | ✔Where stories live. Discover now