YOU T H - RÉSZLETEK

1.7K 24 0
                                    

Sziasztok!

Kint van, a legújabb történetem első része Shawnról az oldalamon. Gondoltam hozok néhány apró részletet, hátha érdekelne titeket! 

Xx J ♥️

Főcím:

Részletek:

Nincs annál pihentetőbb, mint messze a parttól, a hullámok között úszni! Ilyenkor minden problémának - és fölösleges kilónak khm - a súlya eltűnik. Könnyed testünket körülveszi a csend és a végtelen víz. A nap süt és igazi nyári hangulatot küld felénk a sugaraival.

Kivéve, ha kanadai vagy.

Akkor az úszás necces, mert a víz olyan hideg, hogy rövid időn belül aszalt baracknak fogod érezni magadat. De legalább a ritka, nyári szép időből kihozzuk a maximumot.

Kivételesen gyönyörű idő volt az Ontario-tónál. A szél alig fújt, a nap égetett, nem meglepő, hogy elég sokan összegyűltek. Mindenki kiakarta használni az egy napig tartó csodaidőt.

...

A szememet forgatva, válaszra nyitottam a számat, amikor mellénk lépett két másik srác.

- Volt barna. – nyújtott egy piros poharat az egyikük Kyrre felé. Egy biccentés kíséretében átvette, belekortyolt a sörbe, majd felém intett.

Mindketten az irányomba fordultak.

- Srácok! Ő itt Eleonora Dunn. – mutatott be. – Leia, ő a haverom Shawn.

...

   A három fiú külön külön is megállta a helyét, de így, hogy falkában vonultak - ráadásul Mike félmeztelenül - még inkább magukra vonzották a tekinteteket. És nem csak a kiéhezetteket. Na meg bónusz volt, hogy kikről van szó.
Szó, ami szó, a fiúk pokolian jóképűek, pultos lányokról magyaráznak és jobb óvatosnak lenni, ha egyszer az ember legjobb barátja után érdeklődnek.

Folytatásért

⬇️ ♥️

   https://www.wattpad.com/649486670-you-t-h-1-tal%C3%A1lkoz%C3%A1sok

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now