13. Ez így nem jó.

5.1K 236 0
                                    


Először is, köszönöm szépen, a több, mint 100 olvasottságot! 

Másodszor pedig, bocsánat a késői közzétételért, de sajnos 12 órában dolgoztam és emellett gólya vagyok az egyetemen, így azzal is sokat kellett foglalkoznom a nyár utolsó heteiben. De most itt van meghoztam és nemsokára töltöm fel a következőket.

Jó olvasást! - xx J -

---

  Ellöktem magamat a lift oldalától és a szobám ajtajához sétáltam. Az egyik kezemben az ezüst cipőket tartottam a sarkánál fogva, a másikkal pedig a kártyám után kutattam, hogy végre beléphessek a szobámba és elfeledjem a mai történéseket. Amennyire vártam és reméltem, hogy egy remek este lesz, annyira éreztem magamat egyedül és kínosan. Végre a kezem ügyébe került a belépőkártyám és miután becsukódott mögöttem az ajtó, ledobtam a cipőmet, a táskámat, levettem a térdig felszakadt harisnyámat és a többi ruhadarabot és beálltam a tus alá.   A hűvös víz jobban esett, mint bármikor máskor. A jó pár kevert alkoholtól, kissé szédelegtem, még szerencse, hogy tudtam taxit fogni (igaz, jó borsos ára volt) és nem gyalog kellett a szállásig sétálnom. Elzártam a csapot, az egyik kezemmel magam köré tekertem a szállodai törölközőt, a másikkal pedig letöröltem a párás tükröt. Borzalmasan éreztem magamat. Szinte minden értelemben. Alig vártam, hogy végre elaludjak.

 A másnap reggelem egy fejfájásival indult és egy nagy pohár vízzel. Felvettem egy sima farmert, egy sárga váll villantós toppal és oldalasan befontam a hajamat. A szemem alatti karikák ellen sminkkel próbálkoztam, aztán végül az aranyszínű napszemüvegem segítségét kértem, persze a szobában csak a fejem tetejére toltam.

A fürdőszobai szereimet pakolásztam vissza a bőröndömbe, amikor kopogtak a szoba ajtaján. Még csak fél 12 volt, a gép pedig még 3 óra múlva indul Los Angeles-be. Nora ilyen korán jött? – pillantottam a falon lógó órára.

- Bridgit? Shawn vagyok.

A levegőm egy pillanatra elakadt, amint a kilincs irányába nyúltam. Végül vettem egy nagy lélegzetet és kinyitottam.

- Szia. – köszöntem egy halvány mosoly kíséretében.

- Bemehetek? – kérdezte bekukkantva a vállam felett.

- Persze. – bólintottam és szélesebbre tártam az ajtót.

Tegnap este nem spórolt az alkohollal, ma még sem látszott rajta semmi. Egy sima szürke póló volt rajta, a bal kezében pedig a fekete kapucnis pulcsiját tartotta, meg a kocsi kulcsát.

- Jól végződött aztán a tegnap este? – kérdeztem. Shawn félretolta a bőröndömet és leült a franciaágy végébe.

- Nem volt rossz. – megvonta a vállát, aztán a szemembe nézett. – Korán elmentél.

- Emlékszel rá? –kérdeztem szórakozottan, ami mögött inkább keserűség bújkált. – Mikor elindultam, már elég üveges volt a tekinteted.

- Igen, sokan eljöttek és mindenki inni szeretett volna egyet a szülinapossal. – nevetett halkan. – Ritkán szoktam, szóval most kihasználtam.

A falnak támaszkodva hallgattam, majd végül megtörtem az egy percre beállt csöndet.

- Tetszett az ajándék? – kérdeztem mosolyogva. Végülis tegnap nagyon vártam, hogy odaadhassam neki.

Shawn elgondolkozott, majd rám pillantott.

- Nem bontottam még ki, ne haragudj. – mondta bocsánatkérő tekintettel.

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now