36. Interjú

4.1K 166 13
                                    


Szerencsére reggel, korán felébredtem. Óvatosan kikúsztam Shawn öleléséből és kiosontam a szobából. Először is fogat mostam, majd laza kontyba tekertem a hajamat. Az utóbbi folyamatot, legalább háromszor elismételve, hogy végre olyan legyen, ahogyan én azt terveztem. 

A nappali egy kis pakolásra várt és miután azzal végeztem, a konyhába nekikezdtem valami reggeli félének. Végül csak tojást csináltam, jó sok zöldséggel és pirítóssal. A tányérokat és a két pohár narancslevet letettem egymással szembe, aztán visszabattyogtam a szobámba.

Shawn a hasán feküdt, arcát a párnába fúrva.

  Simogatni kezdtem a hátát, de éppen csak az ujjperceimmel, amikor halkan nyöszörögni kezdett a reggeli, mély hangján

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Simogatni kezdtem a hátát, de éppen csak az ujjperceimmel, amikor halkan nyöszörögni kezdett a reggeli, mély hangján.

- Hagynálak még aludni, hidd el, de kész a reggeli és a nagynéném is bármikor betoppanhat. – suttogtam a fülébe, majd egy puszit nyomtam a vállára. Ujjaim újra megtalálták kedvenc helyüket, Shawn tincsei között.

Még egy morgás.

- Reggelit csináltál nekem? – motyogta, alig érthetően. Nagy nehezen erőt vett magán, hogy átforduljon a másik oldalára, velem szembe. – Még senki nem csinált nekem reggelit – adott egy puszit a számra – mármint a szüleimen kívül. – tette hozzá.

- Nem biztos, hogy hidegen finom lesz. – vigyorogtam rá, jelezve, hogy: 1. éhen halok, 2. felkelhetne.

Nagyot sóhajtva ellökte magát a matractól és már talpon is volt. Megfogta a kezemet, felhúzott az ágyról és a vállamat átkarolva együtt mentünk ki megenni, amit kreáltam kora reggel.

- Mikor találkozunk legközelebb? – kérdeztem Shawntól később, már az ajtóban ácsorogva.

Az övcsatját igazgatta, majd az alkarjára hajtotta a zakóját és rám nézett.

- Tudod, ki Camila...

- Igen, tudom ki Camila. – mosolyogtam fel a barátomra. Fura tekintetemet látva folytatta.

- Szóval az új albuma miatt lesz egy interjúja és meghívtak engem is. Gondolom a turné vége, új lemez stb. miatt. – mesélte, tekintetével a kulcsa után kutatva.

- Ott lesz a munkapulton. – mutattam a keresett tárgy irányába. - Biztos, hogy másra nem lennének kíváncsiak?

- Előfordulhat. - Shawn felkapta a slusszkulcsot, majd rám nézett. - Elég valószínű, hogy a szerelmi életemmel kapcsolatban is kérdeznek majd.

- Akkor mond el az igazat. - vontam meg a vállaimat.

- Úgy lesz, ez is volt a tervem. - mosolygott. - Holnap késő este lesz a talkshow. – Shawn mondta tovább. – A mai nap és a holnapi is teljesen tele van, de utána mindenképpen eljövök hozzád. Vagy te is eljöhetnél hozzám. – ajánlotta fel végig simítva a felkaromon. – Főleg, mert utána négy koncert vár rám, másfél hét alatt és akkor egyáltalán nem fogunk tudni találkozni.

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now