35. Life of the party

4.3K 215 2
                                    

- A Life of the Party a kedvenced? – kérdezte Shawn, engem követve a bejárati ajtón át

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- A Life of the Party a kedvenced? – kérdezte Shawn, engem követve a bejárati ajtón át.

- Bizony. Ez volt az első szám, amit megtaláltam és pont akkor, amikor nagyon rossz időszakom volt. – meséltem. – A dalszöveged hónapokig kint volt a szobám falán. – vallottam be a vállam felett átpillantva. Shawn édesen elmosolyodott. – Ráadásul még akkor hallgattam mielőtt Fiona beléd esett volna és 24/7-ben a számaidat kellett hallgatnom. Megjegyzem, azért annyira nem bántam.

- Szóval a Life of the Party. – tisztázta magában.

Még korábban, az úton az egyik dala szólt a rádióból, amikor megkérdezte, hogy melyik a kedvencem tőle. De mielőtt válaszoltam volna, idétlenül szórakoztattam azzal, hogy drámaian végig vinnyogom neki a számot.

- Szomjas vagy? - kérdeztem miközben belestem a hűtőnk tartalmába.

A harisnyán keresztül, a talpam alatt ereztem a hideg a csempét, így egyik lábamról a másikra tipegtem.

Shawn ledobta a zakóját a kanapé karfájára es megrázta a fejét.

- Nem, köszönöm. Inkább kíváncsi, hogy mi is lenne a gyönyörűm terve. - válaszolta, majd mögém lepve hátulról átkarolt.

Addigra már a pohár narancslevemet töltöttem magamnak, de amint megéreztem a kezeit a derekamra simulni a gyomromban lévő pillangók felröppentek.

- Valami nassolni valót esetleg?

- Most, hogy így mondod... - suttogta a fülembe. A lehelete, a nyakamat simogatta.

- Mindjárt jövök! - motyogtam, aztán nagy levegőt vettem es elslisszoltam a szobámba.

Gyorsan felkaptam a DVDket a polcomról, megigazítottam a ruhámat, kicsit a hajamat és a sminkem. Kibújtam a kényelmetlenné vált harisnyámból, a gyorsan beszívódó Nivea testápolómat segítségül hívva pedig átkentem a lábaimat. Majd, amíg a pokrócomat is magamhoz vettem egy kis parfüm is rám ugrott.

Mikor kimentem Shawn a kanapé szélén ülve a karfából kilógó cérnával babrált.

- Ne haragudj, már itt is vagyok. - mondtam és letettem mellé a színes pokrócot. Leguggoltam a DVD lejátszóhoz es betettem az első lemezt.

- Elvoltam. – vont vállat. - Mit nézünk? - kérdezte, édesen a homlokát ráncolva.

- Tudod, - kezdtem, miközben újra felegyenesedtem - társasozás helyett eszembe jutott valami más. Hallottam ilyesmit, legalábbis csicseregték vagy olvastam, hogy Shawn Mendes Harry Potter rajongó. Gondoltam hátha lenne kedved egy egész estés maratoni filmnézéshez, ha már nekem megvannak DVD-n és ennyire itt szeretnéd tölteni az éjszakát, persze mindenféle tisztességtelen dolog nélkül. - fejeztem be, miközben lehuppantam mellé.

Shawn egyik kezével átkarolt, a másikat a combomra tette és közelebb húzott magához.

- Te Harry Potter - maratont szeretnél velem tartani hajnalban? Hol voltál eddig? - fürkészte mosolyogva az arcomat. - Ráadásul a csajom ravasz. Ez dögös! - vonta fel a fél szemöldökét kacéran, majd még közelebb húzott magához és egy puha csókot nyomott az ajkaimra.

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now