42. Strand

4.1K 143 12
                                    


Sziasztok! A mai csodás reggelem azzal indult, hogy meghallgattam Shawn új dalát, az In My Blood-ot. Azt kell mondjam, hogy én mindig is nagy rajongója voltam annak a stílusnak, amit ő most felvett. Ha az egész albumon ilyen és hasonló dalok lesznek, akkor szerintem nem is lesz kérdés, hogy a kedvenc SM albumomról beszélünk. Lent kommentben várom a  véleményeteket a dalról és persze az új részről is, amit (bocsi, hogy éjfélkor) most feltöltöttem. 
 Jó olvasást! xx J 
U.I.: A dalnak máris fontos helye lesz a lassan közelgő záró részhez, azért nem azt linkelem most be fentre. 

   Bikini, kalap, napszemüveg, törölköző és naptej

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

   Bikini, kalap, napszemüveg, törölköző és naptej.   

Még sosem üldögéltem ausztrál strandon, úgy tűnik idén az új és mesébe illő dolgok éve van. Zenét váltottam a lejátszómon, majd hanyatt feküdtem és hagytam, hogy a bőröm megteljen D-vitaminnal.

Pár perccel később, éppen csak a fél szememet nyitottam ki, hogy meglessem valóban Shawn érkezett-e vissza mellém. Felhúzott térdekkel, kezeivel a háta mögött megtámaszkodva hunyorgott az óceánra.

- Miért nem veszed fel a napszemüvegedet? – kérdeztem.

Mint, aki megijedt ugrott egyet, aztán nevetve kivette a jobb oldali fülesemet, ezzel megszakítva Harry Styles mély hangú duruzsolását.

- Kiabáltam? – ültem fel törökülésbe, kicsit jobban felé fordulva.

- Csak egy kicsit. – vigyorgott tovább, azzal a gyönyörű, széles mosolyával.

- Szóval, napszemüveg? – tértem vissza az eredeti kérdésemre.

- Ott felejtettem a szobában.

- Megkérdezném, hogy kéred-e az enyémet, de... - fordítottam magam felé a feketéből párduc mintába áthajló darabomat. Shawn előrenyúlt, kivette a kezemből és feltette magára.

- Na, hogy festek? – fordult jobbra, balra, hogy jól szemügyre tudjam venni.

Kitört belőlem a nevetés, mire levette és visszanyújtotta felém.

- Vannak rólam röhejesebb képek is az interneten. – legyintett.

- Jó talán egy kicsit viccesen áll egy ilyen pasinak, mint te, ha női szemüveget visel. – igazítottam meg egy tincset a füle felett. – De ha már így megemlítetted. Nem régen belebotlottam – valójában nagyon is direkt kerestem rá, de attól, hogy őszinte a kapcsolatunk egy iciri-piciri füllentés még egészséges – néhány fotóba rólad, amik pár éve, még a Magcon-on készültek. Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt mennyit változtál. Úgy értem mind zeneileg, mind külsőre. Például a valamivel hosszabb haj, egy remek döntés volt. – simítottam bele újra, a puha, sötétbarna tincsek közé.

- Igen, arra rájöttem, hogy szereted a hajamat. – mosolyodott el. Az ujjai hegyével a combomat kezdte simogatni. – Túl sok minden változott és történt velem ez alatt az idő alatt, de nem nagyon szeretek arról az időszakról beszélni egyébként. Jó korszak volt, de a változás nem feltétlen rossz, akkoriban pedig szükségem is volt rá, ahhoz, hogy ma az legyek, aki vagyok. – mesélte barna szemeivel az enyémet fürkészve. – Nagyon mély beszélgetés lett. – Shawn az egyik legédesebb mosolyával pillantott félre a hullámzó óceánra, majd vissza rám.

Lights On Honey (Befejezett) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu