37. Az este, amikor a világ megtudta

3.8K 173 5
                                    

Sziasztok! 
 Bocsánat, hogy csak most teszem ki, de mióta megláttam ezt a képet, azóta fotoszintetizálok. 

Jó olvasást!  - xx J

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jó olvasást!  - xx J

- El kell mennem kicsit Grace! – szóltam hangosan, miközben lehajoltam a fehér conversemért és a lábamra kaptam.

- Mit mondtál?

- Mennem kell! – kiáltottam, mielőtt az ajtó hangos csattanással be nem csukódott mögöttem. Fél lábon ugráltam lefelé, miközben a cipőfűzőmet oldalra tűrtem a cipőmbe, aztán futólépésben elindultam a buszmegállóhoz.

 Később gyors léptekkel haladtam végig a még elég ismeretlen utcákon. Próbáltam visszaemlékezni, hogy azt a fát és azt a hatalmas, sárga családi házat láttam e aznap este is az autó ablakán keresztül. Emellett nehéz is volt koncentrálni, miközben a ma esti műsor mondatai még mindig váltották egymást a gondolataim közt.

--

A pasas mintha kezdett volna dühös lenni, mégis kíváncsi. Vonallá összepréselt szájjal mérte végig a kanapén továbbra is kényelmesen ücsörgő Shawn Mendest. A műsorvezető olyan tekintettel nézte továbbra is, mintha azt hinné vendége nem épelméjű, vagy betépve érkezett az interjúra.
A televízión keresztül is érezhető volt a studióba beállt feszültség a rövid csendtől. A férfi a füléhez kapott, nyilván a színfalak mögül súgtak valamit a fülesébe, majd nyitotta a száját, de Shawn csillogó barna tekintetével, mosolyogva bólintott egyet és még előtte megtörte a csendet:

– Van barátnőm.

A nézőközönség felől hirtelen megszakadt lélegzetek, sóhajok és susmorgás hallatszott. Camila kedvesen mosolyogva megsimította Shawn felkarját és egy kisebbet biccentett felé. Tudta. Camila Cabello tudja, hogy Shawn Mendes a barátom. Ez az a mondat, ami sose gondoltam volna, hogy valaha életemben, ilyen formában megfordul a fejemben, emellett még igaz is volt.

A műsorvezető döbbenten levegő után kapkodott, miközben az arca elárulta: kattognak a fogaskerekek, hogy mivel kezdje, végül csak megszólalt.

- Akkor valami csak igaz volt a pletykákból. – vigyorgott. - Gratulálok Shawn a párodhoz! Elárulnád nekünk, hogy kicsoda a szerencsés?

- Ő egy okos, gyönyörű, humoros, hihetetlenül tehetséges lány és számomra is meglepő mennyire, nagyon szeretem. – mondta felnézve az összefűzött ujjairól.

A pasas kicsit jobban megfeszült a székében. Tudta, hogy nem fogja megtudni konkrétan, amit szeretne: Shawn nem mondta el a nevemet. 

- Camila az előbbi reakciódból ítélve te ismered a hölgyet? – fordult az énekesnő felé. Gondolom megpróbált nála puhatolózni.

- Személyesen nem, de már nagyon nagyon nagyon sokat hallottam róla. – mondta nevetve Shawnra nézve, aki kicsit elpirosodva beletúrt a hajába. – Viszont remélem egy nap megismerhetem.

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now