38. Eljössz velem?

3.7K 146 13
                                    


 Sziasztok! 
 Szóval a hét legfontosabb történése a magyar Mendes Army számára egyértelműen az, hogy Shawn jön hozzánk a Sziget Fesztiválra augusztusban!
 Már aznap, a bejelentés után egy órával magamnak tudhattam egy jegyet, a már amúgy is tervben lévő Sziget fesztiválozásra. Shawn csak rendes volt, - a tudta nélkül természetesen - mint mindig és segített eldönteni, hogy melyik nap is menjek. Írjátok majd meg kommentben, ha esetleg Ti is mentek vagy tervben van és persze itt az új rész, amiről szintén szívesen elolvasnám a véleményeteket. 
 Jó olvasást! - xx J

 Néhány perccel később, a sarkon megjelent két lámpafény

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Néhány perccel később, a sarkon megjelent két lámpafény. Az izgalomtól a kezemben maradt telefonommal babráltam majd, ahogyan az autó egyre csak közeledett feltápászkodtam az aszfaltról.

A Camaro lelassított, irányjelzet, és ahogy rám villant a világítása fénye, hogy megvakítson, abban a pillanatban le is fékezett félig az úton, félig a feljárón állva. Shawn meglepődött arccal pattant ki a volán mögül és a kocsi ajtaját nyitva hagyva, két hatalmas lépésével, már előttem is állt.

- Bridge! Mit csinálsz itt ilyen későn? Mióta vársz? – összevont szemöldökkel a tőlem kapott órájára nézett, másik keze reflex-szerűen mozdult az enyémért.

- Szia. – köszöntem neki, egy kis sóhaj kíséretében, teljesen szerelmesen pislogva felé. Miután a szájam szélét se tudtam megállítani, hogy felfelé gördüljön, ő is elmosolyodott.

- Azt hittem haragszol. – mondta. – Nem válaszoltál semmire, hívtalak is. – biccentett a telefonom felé.

- Hm? – vettem le nagy nehezen a pillantásomat az arcáról és magam elé emeltem a készüléket. – Ja igen, Fionának küldtem egy emojit és két percre rá kikapcsolt, mire írtam volna, hogy itt vagyok. Szerintem max. negyed óra volt még vártam. – vontam vállat.
(Na ez később kiderült, hogy a duplája volt, de nem baj, érte akár éjszakákat is ülnék ott.)

A telefont a farzsebembe csúsztattam, addig ő valamit elkezdett magyarázni. Visszafordultam felé, majd lábujjhegyre állva egy puha csókkal félbeszakítottam az egyik mondata közepén. Felvont szemöldökkel, apró mosollyal csókolt vissza.

- Nem akarunk inkább bemenni? – kérdeztem, továbbra is pipiskedve, a szemébe nézve.

- De persze! - bólintott és az autó felé vettük az irányt.

Beállt vele, a kapu visszazáródott, addig én kinyitottam a bejárati ajtót a kulcsával, amit még a kocsiban adott át nekem.

A lakás még mindig nagy szerelem. Gyönyörű, de tényleg.

Kibújtam a cipőmből, aztán megvártam, amíg Shawn is bejön. Az ujjaimat tördelve lépkedtem csempe kockáról, csempe kockára.

- Szóval úgy döntöttél, hogy itt alszol kicsim? – szólalt meg mögöttem, miután becsukta az ajtót és ő is ledobta a bakancsát.

Lights On Honey (Befejezett) Where stories live. Discover now