71.Bölüm

1.7K 74 2
                                    

Gòzde'den...

  Dokuz ay sonra...

   Aldığım kilolardan dolayı popomdan yukarı çıkmayan panyolonumu sinirle yatağın üzerine bırakıp en rahat hamile tutulumu giyinmeye karar verdim.Ömer'de aynada gömleğinin duğmelerini ilikliyordu.Zorda olsa tulumumu kocaman karnımdan yukarıya çekip kancalarını taktım. Sonrada aynada kocaman karnıma ve belirginleşen basenlerime bakıp "Ömer ya!"dedim.

"Hı?"

"Ben çok mu çirkin oldum?"

Ömer aynada bana bakîp "Hayır."diye cevap verdi.Erkeklerin geçiştirme cevabı.Evet veya hayır.Kesin cevap.Ben kesin çok çirkin oldum.Bu hamilelik beni on yaş yaşlandırdı.

Aynadan Ömer'e bakıp "Yalan söylüyorsun.Bu top gibi karınla güzel olamam."dedim.Ömer arkadan belime sarılıp elini karnıma koydu.

"Birincisi eskisinden daha güzelsin."

"İkincisi?"

"Bir daha çocuğumuzda top diye bahsetme.Alınır."

Ömer'in söylediğine karşîlık hafiften gülüp bende bir elimi karnîma koydum.Sonrada karnımdaki ufaklığa seslenip "Ne zaman doğacaksîn?On gün geciktin."dedim.Sonrada aklıma gelen şeyle Ömer'e dönüp "Dokuz ay on günlük doğan çocuklarda bir sakatlık olmaz değilmi?"diye sordum.

Òmer bir elini yanağıma koyup "Canım benim...Doktorda söylediya arada böyle geç doğan bebekler olabiliyormuş.Durumuda gayet iyi. "dedi.Evet doktor söylemişti ama ben yinede endişeleniyorum.Bir bebeğin on gün gecikmesi hiçte normal değil.Hemde biz onu böyle heyecanla beklerken.

Yatağın kenarına otutup "Artık doğmalısın...Bak babanla seni bekliyoruz."drdim.Sanki beni duymuş gibi karnîmda bir kıpırtı hissettim.

"Ömer hataket etti!"diyerek Òmer'in elini karnıma koydum.Ömer karnımı  okşadıktan sonra "Artık doğ.Seni kucağımıza almak istiyoruz."dedi ve karnıma öpücük kondurup  ayağa  kalktı.Sonrada ceketini alıp giyinmeye başladı.Bende yağa kalkacağım sırada karnıma giren ağrıyla olduğum yerde kaldım.Ağrı gittikçe  artarken kasıklarıma doğru indi.Yüzümü ağrı nedeniyle buruşturup karnımı ovalamaya başladım.Klasik gaz sancısı olabilir.Ama hiçte ona benzemiyor.Çünkü ben ovaladıkça kendisini dahada çok belli edip""Ah!"diye inlemem neden oluyor.

Benim bağırmamla Òmer yanıma gelip "İyimisin?"diye sordu.

Bu kesinlikle bir gaz sancısı değil.Doğum sancısı!Artık beklenen vakit geldi.

"Ömer geliyor!"

"Kim geliyor?"

"Bebek Ömer"

"Ne!Şimdi gelmesin!Ne yapmalıyım."

Ömer panik olarak  etrafta dolanırken "Enes'i ara...Kumsal'a haber versin.Yada direkt Kumsal-"dedim ama ben daha cümlemi tamamlayamadan ömer telefonunu çıkarıp Enes'i aradı.

"..."

"Enes doğuruyorum"

"..."

"Ben değil lan Gözde doğuruyor!"

"..."

"Kumsal'ada haber ver."

"..."

Ömer telefonu kapatıp yere dizimin dibine oturdu.karnıma hitaben "Birazdaha bekle.Tamam mı?Şimdi doğma sakın.yada şimdi doğ ya!Uzun zamandır bu anı bekliyoruz zaten."diyerek kendi kendine konuşmaya başladı.Ama zaman geçtikçe benim karnımdaki ağrı dayanılmaz bir alıyordu.Tekrardan acıyla "Ayh!"diye bağırdığımda Ömer "Hastane ...Hastaneye gidelim."diyerek beni yağa kaldırdı.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon