33.Bölüm

2K 95 0
                                    

Gözde'den

"Gözde kalk hadi!Bak Enes ne göndermiş!"

Kumsal başımda bağırırken uyumam mümkün değildi tabikide.Yatakta doğrulup Kumsal'ın elindeki kutuya baktım.Aynısından iki tanede yerde vardı.

"Ne bunlar Kumsal?"

"Elbise Gözde ,elbise!Hani bugün açılış varya oraya gideceğiz."

Haklıydı.Bu gün açılış vardı.Ama ben çok yorgundum.Birazdaha  uyursam belki kendime gelebilirdim.

"Kumsal sen git hazırlan o zaman,ben birazdaha uyuyacağım "

.Başımı tastığa koymamla Kumsal'ın cırlaması bir oldu.

"Elbiseni merak etmiyirmusun?"diyerek yatakta zıplayıp beni uyandırmaya çalıştı.Onun cırlamasıyla uykum kaçmıştı zaten.Yatakta doğrulup bağdaş kurdum.

"Tamam Kumsal bakalım elbiselere."

Kumsal elindeki kutuyu açıp içindeki elbiseyi çıkardı.Zümrüt yeşili mini elbisenin belinden uzanan uzun pelerini vardı.Üst kısmı straplezdi.Belinde de kocaman bir  fiyonk vardı.Oldukça hatta fazlasıyla açık bir elbiseydi.Diğer tarafları için kumaş yetmemiş galiba.İnşallah benim içinde böyle açık bir elbise göndermemişlerdir.

Kumsal elbiseye büyülenmiş gözlerle bakıyordu.Gerçektende çok güzel bir elbiseydi ama gereğinden   fazla açık olması  göz ardı edilemezdi.

Kumsal "Oha!Gözde bu çok ama çok güzel.Bak sen Enes'e zevkliymişte.İşte kimin sevgilisi?"diyerek hem kendisini hemde Enes'i övdü.

"Gerçekten de çok güzel ama...Biraz açık değil mi?"dediğim sırada kapı çaldı.

"Berfin geldi!"

Kumsal yerinden fırlayarak odadan çıktı.Berfin bugün bize gelecekti ve birlikte hazırlanacaktık.Tabi Kumsal Berfin geldi diye sevinip odadan çıkınca sorduğum soruda havada kalmıştı.

Kumsal ve Berfin odaya girdiğinde Berfin bana sarılmak yerine adeta  elbiseyle  bütünleşti.

"Kızım bu çok güzel!Hanginizin?"

Kumsal kendisini gösterip  "Benim tabikide."dedi.

Berfin "Ee bizimkiler nerede?"diye sorunca Kumsal yerdeki kutuları gösterip "Burada.Bakalım Can ve Ömer nasıl bir elbise seçmiş? "diyerek y üzerinde 'Berfin'e yazan kutuyu eline alıp  yatağın üzerine koydu.

Berfin kutuyu açıp içindeki elbiseyi çıkardı.Bu elbise mavi renkte ,mini,dekoltesiz,askılı bir elbiseydi.Aslında sade bir elbise gibi duruyordu.Can ve sade bir elbise seçmek.Ben ondan daha uçuk bir şeyler bekliyordum.

Elbiseyi Berfin'in elinden alıp arka kısmına baktım.Elbisenin asıl süsü arka kısmındaymış.Ultra mini olmasına rağmen arkasında da ipli desenler vardı.

Bir elime Kumsal'ın elbisesini diğer elimede Berfin'in elbisesini alıp "Bunlarımı giyeceksiniz?"diye sordum.

Berfin"Ne varki?Gayet güzel elbiseler."dedi.Anlaşılan oda Kumsal gibi olmayan elbisesini beğenmişti.Kumsal'da Berfin'in elbisesine beğenmiş gibi bakıyordu.

Berfin'e dönüp onun sorusunu cevapladım.

"Berfin bu elbiselerin yarısı yok."

"Yapma Gözde!Senin için çok açık elbiseler olabilir ama bence Berfin'e ve bana çok yakışacaklar.Ve okadarda açık değiller bence."

Kumsal elimden elbiseleri alıp Berfin'in elbisesini ona uzattı.

"Bakma sen ona.Eminim onun içinde elbise göndermeselerdi kot pantolon ve gömlek giyer giderdi."

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin