63.Bölüm

1.3K 68 0
                                    

Kumsal'dan...

  Telefonuma gelen mesaj sesiyle valizimi kapının kenarına bıraktım.Mesaj whatsApptan gelmişti.Hemde Enes'ten...

Üç gündür arıyor,mesaj atıyor hiçbirisine cevap vermediğim halde mesaj atmaya devam ediyor.Ama bu sefer diğer mesajlardan farklı  olarak  whatsApptan atmıştı.Bu mesajın ne gibi bir özelliği olabilir ki whatsApptan atıyor?Merakıma yenik düşüp mesaja baktım.Tabikide cevap vermeyecektim.Ama görüldü yapmak ona güzel bir ceza olabilir.

Mesaja girdiğimde sesli mesaj atıp altınada 'Ne olur gitme...'yazdığını gördüm.Gitme derken İzmir'e gitmemden bahsediyor olmalı.Gideceğimden nasıl haberi oldu acaba?Kesin Gözde Òmer'e veya Berfin'e söylemiştir.Onlarda Enes'e yetiştirmiştir.

Acaba sesli mesajda ne diyordu?Mesaj zaten görüldü olduğuna göre dinlememde bir sakınca olmaz.Merakımı daha fazla bastıramayıp oynatma simgesine dokunup dinlemeye başladım.Enes'in sesi değil müzikti bu.

'Hiç òzlemediğim kadar
Özlüyorum bu aralar seni...
Niye bilmiyorum ama
Ben sadece senle mutluyum.
Ah şu gönül gözünden
Görmek dedikleri varya
Seni herhalinle seviyorum...

Beraber uyansak ,
Bütün gün sarılsak,
Bana yetmez.
O ana dünyaları değişmem.

Küçücüğüm herşeyim
Ne olur çok uzaklara gitme.
Gidersen öleceğim,
Karanlığa döneceğim...
Ooo...'

Küçücüğümmüş!Hıh!O döndüğün karanlığa gömülde bir daha çıkma inşallah.Yüzsüz ya!Birde gitmemem için şarkı atmış.İnsan yüzüme söyler gitme diye.Ama onda o cesaret ne arar.Suçlu çünkü.Sadece arayarak yada mesajlarla geçiştirir,vicdanını rahatlatmaya çalışır.

Bir daha Enes'ten ne mesaj nede çağrı görmek istiyorum.Enes'in numarasını engelleyip numarasınıda sildim.Bundan sonra beni rahatsız edemez.Aslında şimdiye kadar engellemediğim hata!Ama yinede insan açıklamaya ihtiyaç duyulmayacak bir konu olsada bir kaç cümleyle konunun aslını duymak istiyor.Filmlerde hep suçlu erkekler kızları ikna etmek için kırk türlü yol deniyor.Ama beyefendi sadece arıyor.Beni sevmediği belli işte.Kesin aramasının nedenide arkadaş kalalım felan demek içindir.O beni böyle kolay unutabildiyse bende unutsam iyi olacak...Kendim için...

Telefonumu cebime sıkıştırıp valizimide alıp salona geçtim.

Annem "Kızım kendine dikkat et."diyerek bana sarıldı.

Babam "Nereden çıktı bu gitme anlamıyorum ki?"diyr söylenince annemden ayrılıp "Bunları konuştuk baba."diyerek kollarımı iki yana açıp babam'a sarıldım.

"Babişko yok,anniş yok.Sendr birşeyler var ama hadi hayırlısı."

"Aman ne olacak baba?"

Gözde babam'a cevap verip bana sarıldı.Kulağıma "Gitmek istediğine eminmisin?"diye fısıldadı.Başımı olumlu anlamda sallayıp Gözde'ye   sıkıca sarıldım.

"Aman!Sanki heptenlik gidiyormuşum gibi davranmayın.Biraz kafamı dinleyip geri geleceğim."diyerek valizimi elime alıp kapıya yöneldim.Otogara Gözde ve Berfin'le birlikte gideceğim için anneme ve babama el sallayıp evden Gözde'yle evden çıktık.Berfin'de takasiden inmiş apartmana doğru geliyordu.Bizim çıktığımızı görünce koşarak yanımıza geldi ve bana sarıldı.

"Keşke gitmeseydin ya?"

"Berfin bu benim için daha iyi olacak."

Biz valizimi taksiye yerleştirirken Gözde elinde telefonla birşeyler yapıyordu.

"N'apıyorsun sen?"diyerek elindeki telefonu gösterdim.

"Berke ya!Otogardan seni alacak ya onu söylüyordum."

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin