7.Bölüm

3.6K 160 4
                                    

Gözde'den

Üzerimi hızla değiştirip Kumsal'ın okuluna onun için izin almaya gittim.Müdür bey niçin izin aldığımı sorduğunda dün gece sarhoş olduda başı ağrıyor diyemezdim herhalde.

"Hasta oldu."deyip geçiştirdim.İzni sonunda almıştım.Odadan dışarı çıkınca İlayda ile karşılaştım.Yanında küçük kardeşi İrem'de vardı.İrem çok tatlı bir kızdı.İlayda beni görünce şaşırarak "Aa Gözde abla hoşgeldin.Kumsal yok mu?"diye sordu.

"Yok canım dün gece partide biraz yorulduda yarın gelecek."dedim .İrem'i görünce aklıma Özgür geldi.Onu yarın görmeye gitmeliydim.Sema'yı arayıp yarın kreşe geleceğimi söyledim.Çok yorgun olduğum için hemen eve geldim.Bu günüde böyle bitirmiştim.
               ***
Güneş ışığı yüzüme vuruyordu.Yatağımda rahatsızca kıpırdandım.Planlarıma göre Sema'nın çalıştığı kreşe gidip  Özgür'ü görecektim.Sema benim liseden arkadaşım ve bir kreşte öğretmenlik yapıyor.Özgür onun öğrencisi daha 5 yaşında olmasına rağmen çok zeki ve uslu bir çocuk.Onu çok özlemiştim.Kumsal okula gitmiş olmalıydı.Saat öğlen bire geliyordu.Hazırlanıp evden çıktım. Taksiye bindim ve kreşin adresini verdim.Taksi kreşe doğru ilerlemeye başladı.Telefonumun çalmasıyla telefonu çantamdan çıkarıp ekrana baktım. Kayıtlı olmayan bir numara arıyordu.Açıp kulağıma götürdüm.

"Efendim."

"Gözde ?"

"Buyrun benim kimsiniz?"

"Ben Kumsal'ın okul müdürü."

"Aa müdür bey nasılsınız?Umarım bir sorun yoktur."

"Teşekkür ederim.Ama sanırım bir sorun var müsağitseniz okula gele bilirmisiniz?"

"Kumsala bir şeymi oldu?"Diye merakla sordum.

"Hayır sadece akadaşıyla kavga etmiş,bunu sizinle yüz yüze konuşsak daha iyi olur"

Ah Kumsal ah.Yine ne işler karıştırıyorsun sen.

"Peki müdür bey hemen geliyorum.

"Bekliyorum iyi günler"deyip telefonu kapattı.Taksiciye okulun adresini söyledim ve yarım saat sonra okulun önündeydim.Taksiciye parasını uzatıp arabadan indim.Acaba yine kiminle ve niye kavga etmişti?Bu bir gününüde sakin geçiremezmiydi?Oflayarak merdivenleri çıkıp binaya girdim.Okula daha önce bir çok kez geldiğim için müdür beyin odasını biliyordum.Hemen odanın olduğu tarafa doğru yürümeye beşladım.Okul sakindi,sanırım herkez dersteydi.Müdür beyin odasına geldiğimde kapının önünde bir kalabalık vardı.İçlerinden bir kız beni gostererek yanıma geldi.Bu İlayda'ydı.

"Sonunda gelebildin Gözde abla "dedi heyecan ve korkuyla.Direkt konuya girerek "Kumsal kiminle kavge etti?"diye sordum.

"Meve"dedi

"Hangi Merve?"

"Barış abinin kardeşi olan"

yok devenin bale papucu.Evet Kumsal Merve den pek hoşlanmazdı ama niye kavga etsinlerki?

"Niye kavda ettiler"diye sordum.Ancak kapının önünden bir kız"Müdür bey sizi çağırıyor" dedi.
Sorum havada kalmıştı neyse elbette öğrebecektim.Kapıyı tıklatıp içeri girdim.Kumsal ellerini önünde birleştirmiş ayakta duruyordu.Yanında da Merve vardı.Saçları yamuk kesilmiş,makyajı dağılmıştı.Bu yaştaki bir kız neden o kadar makyaj yapardıki?Ben bile o kadar yapmıyordum.Müdür masasının önündeki koltukkardan birisinde Barış oturuyordu.Müdür bey "hoş geldin kızım geç otur"diyerek Barışın karşısındaki koltuğu işaret etti.Barış'a aldırmadan koltuğa oturdum.Yüzünde parti gününden kalma yara ve morluklar dikkat çekiyordu.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin