51.Bölüm

1.4K 70 2
                                    

Sema'dan.

  Gözde'nin söylediklerini düşününce Berke'nin beni gerçekten sevdiğine bir kere daha karar verdim.Aslında benim Berke'nin sevgisiyle ilgili bir sorunum yoktu
Brnim tek sorunum Berke'nin sayısını sayamayacağım kadar çok kızla birlikte olması.Biz Berke'yle lisede  sevgili olduğumuz zaman ki gibi  o kızların bizi rahatsız edip huzurumuzu kaçırmasından korkuyorum.

Gözde'nin söylediğine göre Berke o kızlarla irtibatını kesmek için numarasını değiştirmiş.Dünde gelip beni hâlâ sevdiğini söylemiş ve ben ona çok ağır laflar etmiştim.Ama Berke ona söylediğim onca şeyden sonra bile benim için numarasını değiştirmiş  ve ağlamış..Belki numarasını değiştitmesi pek önemli olmayabilir ama bunu o kızlardan kurtulmak için yapması benim için çok önemli.

Berke ve ağlamak konusu....Benim ona davranışlarımdan dolayı kimbilir ne kadar canı yanmıştır.Bense onun duygularına önem  vermeden ağzıma gelen herşeyi saymıştım.Eski sevgililerinfen kendisini kurtarmaya çalıştığına göre bende ona bir şans daha vermeliyim.Sonu mutlu veya mutsuz bitsin  ben Berke'yi seviyorum.

Gözde'ye ne kadar 'ben Berke'yi unuttum' desemde kreşe geldiği gün onu aslında unutamadığımı, sadece öyle olmasını istediğim için kendime  söylediğim bir yalan olduğunu anladım.Eğer Berke'yi reddedersem yine mutsuz olacağım.Tıpkı şimdi olduğum gibi.Ama kabul edersemde yine mutsuz olacağız.Yinede birlikte mutlu olmamız için imkan varken ,Berke'de bu kadar çaba sarp ederken denemeye değer...

  Berke gerçekten beni sevmese,sadece beni elde etmek istese Gözde'ye dediği gibi bu kadar ugraşmaz.

Acaba Berke benim ona söylediklerim yüzünden çok üzülmüşmüdür?Ona az bile!Keşkr ona lisedeyken ayrılalım dediğim zaman kabul etmeseydi.Yada ben Berke'nin eski sevgililerine direnip onu onlara bırakmasaydım.

Bu hikayede kim haklı kim hakzız,ben Berke konusunda  nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilemiyorum.İkimiz içinde en doğru kararı vermem lazım.

Yaklaşık yarım saattir sahilde bu soğuk havaya aldırmadan oturuyordum.Hava güzel olmasına rağmen sahil daha serindi.Montumun fermuarını birleştirip ayağa kalktım.Eve gitsem iyi olacaktı.Zaten evdende kahvaltı yapmadan çıkmıştım.Gözde'den değilse simitin yarısını yememe rağmen karnım zil çalıyor.

Ellerimi ceplerime sokup yavaş adımlarla sahilde yürümeye başladım.Öğlen saati olduğu için sahil dahada kalabalıklaşmıştı.Kalabalığa aldırmadan yürümeye devam ettim.Ama karşıdan gelen yaklaşık on yaşlanlarındaki oğlan çocuğu ve elindeki mavi gül dikkatimi çekince bakışlarımı çocuğun üzerinde sabitledim.

Çocuk gülerek yanıma gelip önümde durdu.

"Sema abla senmisin?"diye sorunca bu çocuğu daha önce hiç görmediğimi farkettim.Acaba adımı nereden biliyor.

"Evet,benim."diyerek çocuğun konuşmasını bekledim.

Çocuk elindeki mavi gülü bana uzatıp  "Bu senin için."dedi ve koşarak yanımdan uzaklaştı.

Bu çocuk benim adımı nereden biliyor olabilir ki?Birde bana en sevdiğim mavi gülü verdi. Mavi gül zaten zor bulunan bir gül bu çocukta onu bulup bana verecek değil ya?

Gülü incelediğimde gülün sahte bir gül olduğunu anladım.Belkide beni Gözde'yle konuşurken duymuştur ve adımıda oradan öğrenmiştir.

Çocuğa ve güle  aldırmadan yolumda yürümeye devam ettim.Bu sefer otuzlu yaşlarında üzerinde sapor kıyafetleri olan bir bayan önümde durdu.Onun elinde de tıpkı benim elimdeki gibi mavi bir gül vardı.Gülü bana uzatıp "Bu mavi gül gibi bulunması zor olan bir aşkı bulduysan sakın kaybetme."diyerek gülü elime tutuşturdu.Ardından hiçbirşey olamamış gibi ritimle koşarak yanımdan uzaklaştı.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin