19.Bölüm

2.2K 121 3
                                    

İçeri koyu renkler hakimdi.Gri koltuklar dikkat çekiyordu.Ömer'le Enes bizi koltuklara oturttular.Ömer "Yukarıdaki odalardan birinde uyursunuz,sakın koltukta uyumayın"dedikden sonra kapıya yöneldi.Bizi burada tek başımıza bırakacak değiller her halde.Kumsal Enesin kolundan tutup onu durdurdu.

"Saçmalamayın  ya.Nereye gidiyorsunuz?Bizi burada tek başımıza bırakmıycaksınız her halde?"

Kumsal birer birer aklımdaki soruları Enes'e yöneltirken Enes "Sakin ol!Dışarıda bir sürü koruma var.Bizim gitmemiz gerekiyor."dedi.

"Bence biz eve gitsek daha iyi olur.Hem yalnız kalmışta olmayız."

Ömer "Oturun  orurduğunuz yere.Eve gidip annenize ne söyleyeceksiniz?"dedi.

Haklıydı.Anneme bir açıklama yapamazdım.

"O zaman sizde burada kalın.Hrm ben o korumalara hiç güvenmiyorum."dedim.Ömer Enes'e işaret yapıp biraz ilerlediler.Birşeyler konuştuktan sonra yanımıza gelip

"Tamam ,hadi siz çıkın yukarıda dinlenin.Dedi."

"Siz?"

"Of Gözde!Tamam buradayız bir yere gitmiyoruz."

Oturduğumuz koltuktan kalkıp merdivenlere yöneldik.Enes peşimizden bağırdı.

"Koridorun sonundaki iki oda boş, orada uyuyabilirsiniz.Ama kapınızı kilitleyin ne olur ne olmaz!"

Kumsal'la  başımızı olumlu anlamda salladıktan sonra söyledikleri odalara girdik.Girdiğim odada salonun aksine beyaz renkler hakimdi.Ama şuan odanın dekorasyonunu düşünecek durumda değilim.Sağlık ocağında yaptırdığımız ağrı kesicilerden sonra sırtımdaki ağrı hafiflemişti.Ama çok yorgundum.Yatağa yöneldim.Yatağa yatacağım sırada kapı çaldı.

"Gözde?"

Kapının önünde durup kilitlediğim kapıyı açtım.Ömer karşımda elinde kıyafetlerle duruyordu.

"Efendim."

"Şey...Kanlı kıyafetlerle uyuma diye sana benimkilerden ayarladım.Büyük ihtimalle büyük gelecek ama idare edeceksin artık."

"Teşekkür ederim."

Elindeki kıyafetleri alıp odaya geri döndüm.Ömer'in verdiği kıyafetleri giyip aynada kendime baktım.Gerçektende büyük olmuştu.Ama bunlar benim kıyafetlerimden daha rahattı.Yavaş adımlarla yatağa girip gözlerimi kapattım.

                ***  

Gözlerimi araladığimda etraf aydınlanmış sabah olmuştu.Sırtımdaki ağrılarda kendini pek belli etmiyordu.Burnuma dolan Ömer'in kokusuyla gözlerim kocaman açıldı.Ömer burada bu yatkta olamazdı değil mi? Hemen yatağın diğer tarafına baktım.Ömer burada yoktu.O zaman bu koku neydi? Tabi ya!Üzerimde Ömer'in kıyafetleri var.Biran için Ömer'in burada olduğunu düşünmüştüm.Ömer neden burada olsun ki?Benimde düşündüğüm iş işte!

Yataktan kalkıp elimi yüzümü yıkadım.Dudağımın kenarındaki yara kabuk bağlamıştı.Acaba sırtımdaki izler ne durumdaydı?Üzerimdeki t-shortu sıyırıp sırtıma bakmaya çalıştım.Morarmıştı.Bir kaç çizik vardı onlarda kabuk bağlamıştı.Daha fazla bakamayıp dışarı çıktım.Kumsal'la aynı anda odadan çıkmış olacağızki koridorda karşılaştık.

Kumsal yanıma gelip "İyi misin?"diye sordu.

"İyiyim.Sen nasılsın?Sırtın ne durumda?"

"Morarmış."

Kumsal beni baştan ayağa süzerken bende onu süzmüştüm.Onun üzerinde de benimkilere benzer ona büyük gelmiş kıyafetler vardı.Hatta kolları uzun geldiği için kıvırmıştı.Eşortmanınında paçalarına basıyordu.İkimizde birbirimize bakıp gülmeye başladık.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin