53.Bölüm

1.5K 76 0
                                    

Gözde'den.

   "Hadi Kumsal!Bak bizi bekliyorlar."

Kumsal'a son kez seslenip valizimde eksik birşey olup olmadığını kontrol ettim.Herşey tam gibi görünüyordu.Zaten dün akşam tüm eşyalarımı hazırlamıştım.Bugünde Trabzon'a gideceğimiz için eksik birşey olup olmadığını kontrol ettim.

Kumsal elinde kıyafetlerle odama girip "Gözde ya!Benim valizim bunları almadı.Sizinkindr yer varsa koysana."diye bağırarak elindeki kıyafetleri yatağın üzerine attı.Getirdiği kıyafetler günlük kıyafet değil aksine gece elbisesiydi.Sanki Trabzon'da düğüne gidiyoruz.Altı üstü Ömer'in babannesini ziyarete gideceğiz.Hemde Ömer'in demesine göre orası şimdi çok soğuktur.Ama Kumsal gayet şık ve gösterişli üç elbiseyle odaya gelmiş bunları valizine koy diyor.

Elbiseleri işaret ederek "Kumsal bunlar ne?"diye sordum.

"Gözde saf olma.Belki orada gece dışarı felan çıkarız.Böyle pantolon kazakla gidemeyiz herhalde.Siz almazsınız diyede ben alayım dedim."

Allah'ım yarabbim ya!Bu kız neleri düşünmüş böyle.

"İyi tamam.Koyarım ben.Senin valizin nasıl doldu  ya?"

"Saç kurutma makinasi ,makyaj malzemeleri derken doldu.Zaten kışlık kıyafetlerde kalın olduğu için çok yer kaplıyorlar."

"Saçma sapan şeyler almışsın.Onları alana kadar yanına test kitabı alsaydın."

"Ay Gözde!İşim yokta orada ders çalışacağım.Biz oraya gezmeye gidiyoruz.."

Kumsal'a laf yetiştiremeyeceğimi anlayınca kıyafetleri valize koyup hızlıca odadan çıktım.Kumsal'da peşimdrn gelip kendi odasına girdi ve Betül'le bitlikte ellerinde  valizlerle odadan çıktılar.

Betül ve Berke bugün İzmir'e dönüyorlar.Ama annem Berke'yi bizimle geliyor sanıyor.Kumsal annemden izin  almak için Berke'yi aracı yapmasaydı, annemde Berke'yi bizimle geliyor sanmazdı.Ben zaten izin almıştım.

Valizimi sürükleyerek salona indim.Berke'de kendi valizini hazırlamış bizi bekliyordu.

"Nihayet gelebildiniz!Siz zaten eşyalarınızı iki gün önce hazırlamadınız mı ya!Niye geç kalıyorsunuz?"

"Srn anlamazsın canım.Biz kadınız ve bekletmeyi severiz.Sende erkek olarak beklemeye mahkumsun!"

Kumsal Berke'ye gerekli cevabı verip anneme ve babama sarıldı.

"Dikkat edin kendinize.Berke sende bunlara sahip çık.Kumsal'ı biliyorsun."

Annem bizi İzmir'e giden Berke'ye emanet edince Kumsal ve ben çaktırmadan birbirimize baktık.Ardından hepimiz birbirimize sarılıp  kısaca vedalaştık.

"Oraya varınca beni arayın.Merak ederim. "

"Tamam baba."

Ömer ve Enes'in geldiğini belli eden korna sesi gelince evden çıktık.Güya Betül 'ü biz otogara bırakacaktık oradanda Berke'yle birlikte Trabzona gidecektik.Ama işin aslı Berke'yidr otogara bırakacaktık.

Evden çıktığımızda Ömer ve Enes'in yardımıyla valizleri  arabaya yerleştirdik.

"Kızlar size emanet gençler."

Babamın bizi defalarca emanet  etmesinden sonra el sallayıp evden uzaklaştık.Ben ve  Özgür Ömer'in arabasına ,Kumsal Berke ve Betül Enes'in arabasına bindi.

Otogara geldiğimizde Betül ve Berke'yi uğurlayıp  tekrar arabalara geri döndük.Özgür ve ben arka koltukta oturuyorduk.Kumsal'da herzamanki gibi Enes'in arabasına binmişti.Can ve Berfin şuan İzmir'de oldukları için sonra geleceklerdi.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin