64.Bölüm

1.4K 67 0
                                    

Eve geldiğimizde Enes "Evdekiler çok şaşıracak."diyerek emniyet kemerini çözdü.

"Evet ama bence daha çok şaşıracak birisi var."deyip arabadan indim.

Enes'te benimle birlikte inip "Kim şaşıracak?"diye sordu.

"Aman boşver.Ee benim valizim otobüste kaldı.Artık beni kaçırdığın gibi onuda aldırırsın."diyerek konuyu değiştirmeye çalıştım.Bizi ayırmaya çalışanlara bir ders vermem lazım sonuçta.Ve bundan Enes'in haberi olursa beni kesinlikle engeller.

Enes arabanın bagajını açıp valizimi çıkarırken "Bunu ne zaman aldın?"diye sordum.

"Can otobüstekileri oyalarken bende valizi aldım.Sonrada seni..."

Doğru ya!Can otobüste hamile taklidi yaparak herkesi başına toplamıştı.Enes'te fırsattan istifade benimle konuşup kaçırdı.

"Birşey soracağım.Bugün şirkete gidecekmisin?"

"Hayır.Can'la Ömer'in evinde olacağız.Neden sordun ki?"

"Hiç ya!Belki evde canımız sıkılırsa yanıza geliriz diye dedim."

İste bu süper!Enes'in şirkette olmaması benim için büyük şans.Hem konuyu geçiştirmek için hemde hemde Enes'in yanağındaki Tuğçenin izini silmek için bir elimi Enes'in yanağına koyup boşta kalan diğer yanağından öptüm.Enes'te beni aynı şekilde öpünce valizimi alıp "Görüşürüz."diyerek apartmana girdim.

Evin kapısına geldiğimde zile basıp kapının açılmasını bekledim.Ben daha zilden parmağımı çekmemiştim ki Gözde kapıyı açıp "Erken geldin?"dedi.Bu demek oluyorki Enes'in beni alıp buraya geri getireceğini biliyordu.Hatta belkide bu olanları sevgili ablacığım planladı.

"Sen..."diyerek elimin işaret parmağını Gözde'ye sallayıp üzerine yürüdüm.

"Geri geleceğimi nereden biliyordun?"

"Enes'le konuştum."

Annem içeriden "Kim gelmiş?"diye bağırınca Gözde'nin Enes'le barışmam için yaptığı küçük planı es geçip "Ben geldim!"diye bağırarak içeriye girdim.

Annem ve babam beni karşılarında görünce şaşırsalarda ikiside sevinçten bana sıkıca sarıldı.

"Hani gidecektin?Kararlıydın."

Babam'ın sorusuna "Babişko ya!Düşündümde İzmir'e gitmek bana iyi gelmez.Şimdi ben orada Betül'le gezer, dolaşır, eğlenirim;sınavı boşbarım.O yüzden en iyisi burada kalmak."diyerek gitme yalanıma kalma yalanımla açıklama yaptım.

Annem bana hayretle bakıp "Oo babişko demeler başlamış.Var sende bir haller ama..."diyerek gözlerini kısıp dikkatlice bana baktı.

İki elimle annemin yanaklarını sıkıp "Oyy!Anniş ya!Ne olacak?Gitmekten vazgeçtim sadece.Kalıp yarım kalan işlerimi halledeceğim."dedim.

Ben cümlemi tamamlarken Berfin elinde bir bardak suyla mutfaktan çıkıp yanımıza geldi.Hiçte şaşırmış gibi bir hali yoktu.Anlaşılan Gözde geri geleceğimi onada söylemiş.

Berfin suyu bana uzatıp "Al da su iç.Malum hava çok sıcak sende uorulmuşsundur git gel..."dedi.

Berfin'in burada olması çok güzel.Bugün herşey benim leyhime işliyor.Üçümüz herzaman olduğu gubi yine işlerimizi birlikte halledeceğiz.

Berfin'in uzattığı suyu alıp "Hadi odaya çıkalımda kıyafetlerimi yerleştirmeye yardım edin."dedim.

Gözde ve Berdin itiraz etmeyip peşimdrn odaya girdi.Gözde'de valizi yatağın üzerine koyup kıyafetleri yerleştirmeye başlayınca elindekileri alıp "N'apıyorsun sen?Bizim daha önemli bir işimiz var."dedim.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin