25.Bölüm

2.2K 95 1
                                    

Bir hafta sonra.

"Hadi be Gözde!"

Gözde  yaklaşık bir saattir hazırlanıyordu.Enes bu gün hastaneden çıkacaktı ve bizde oraya gidecektik.Tabi Gözde hazırlanabilirse.

"Gözde!"Diye son sesimle bağırdım.

"Tamam be geldim işte."derken bir yandanda topuklu ayakkabılarının bağıcıklarını bağlıyordu.

"Sonunda."diyerek göz devirip kapıya yöneldim.

Gözde'de yanıma gelip "Neden bu kadar heyecanlısın ?"diye imalı bir şekilde  sordu.

"Yoo.Normalim ben bikere."deyip hızla asansöre bindim.Gözde'de mersivenlere yönelmişti.Aslında heyecanlıydım.Sonuçta Enes hastaneden çıkıyordu.

Aşağıya indiğimizde Gözde koluma girip  "Enes'le konuştunuzmu?"diye sordu.Neyi konuşmamız gerekiyorduki?Anlamayan gözlerle ona baktım.

"Yani artık sevgilimisiniz diyorum."

Aman Allah'ım!Brn Enes'le Can ve Berfin hastaneye geldiği günden sonra o konu hakkında hiç konuşmamıştık.

"Hayır."diyerek taksiye bindim.Gözde'de yanıma oturunca hastaneye  geldik.

Enes'in yattığı odaya girdiğimizde Enes yarı çıplak bir vaziyette yatakta yatıyor ve yanındada bir hemşire vardı.Hemşireyle kırıştırıyor olamazdı değilmi? Burası bir hastane.

"Ne oluyor burada?"diyerek içeriye daldım.Hemşire şaşkınca bana bakıp eline aldığı sargı beziyle Enes'in yarasını sardı.Demekki aklıma gelen şey doğru değilmiş.Yoksa onu ben kendi ellerimle öldürürdüm.Kadir Korkmaz'ın kurşununa gerek bile kalmazdı.

Enes gülerek "Ne oluyormuş?"diye dalga geçer gibi sordu.

Hemşire bize bakıp "Sargısını değiştirdim.Geçmiş olsun."deyip odadan çıktı.

Gözde "Ömer yokmu?"diye sorunca derin bir nefes alıp sandalyeye oturdum.Gözde konuyu değiştirmişti.Bende Enes'e saçma bir açıklama yapmaktan kurtulmuştum.

"Çıkış işlemlerini hallediyor."

Enes yatağın kenarında duran  kazağına uzandı.Kazağını giyinmeyecekti heralde.Yarası acıyabilirdi.

"Gömlek giysen daha rahat ederdin aslında."

Beni dinlemeyip kazağının kollarını kollarına geçirdi ve başını sokmak için kollarını yukarıya kaldırdı.Yarası epeyce iyileşmişti ama yinede acımış olamalıki "Ah!"diye ses çıkardı.Oturduğum koltuktan kalkıp kazağı giyinmesine yardımcı oldum.Gözde'de gülerek bizi izliyordu.Sanki çok anormal bir durum.Altı üstü kazağını giyinmesine yardım ettim yani.
Enes'e kazağını giyindirip yatağa geri yatırdım.Aslında tek başına yürüyebiliyor,oturabiliyordu ama yinede yatması onun için daha iyiydi.

Ömer içeri girip "İşlemler hazır.Çıkabiliriz."dedikten sonra biran gözleri Gözde'ye takıldı.

Gözde "Can'lar yok mu?"diye sordu.

Ömer "Onlar direkt eve gelecekler."dedi.

Ardından hastaneden çıkıp Enes'in vilasına  gittik.Buraya ilk defa geliyordum.Kaçırıldığımız zaman Ömer'in villasına grlmiştim ancak buraya ilk defa geliyordum.Aslında villaları yan yanaydı.Villa devasa büyüklükle beyaz renkteydi.Acaba içide Ömer'in evi gibi koyu renklerlemi döşeliydi?

Ömer arabadan inip bagajdan Enes 'in hastaneden aldığı eşyaları çıkardı.Enes her nekadar tek başına yürüyebiliyor olsada sırf benim ona yardım etmem için yarasına dokunup"Ah çok acıyor."dedi.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin