57.Bölüm

1.4K 73 0
                                    

"Kumsal şunun fermuarını çeksene?"

  "Ay Kumsal aferin sana!İyikide gelirken elbise almışsın."

Berfin Kumsal'ın aklını överken  "Çekin şunun fermuarını ya!"diye bağırdım.Kumsal gelip elbisenin fermuarını cekti.Berfin dalagalı saçlarını dahada dalgalandırırken Kumsal saçını tepesinde topuz yaptı.Bende saçlarımın ön kısımlarını dalgalandırıp arkasını at kuyruğu topladım.

"Hazırsanız hadi çıkalım.Düğün birazdan başlar."

Berfin'in telaşlanmasıyla hepimiz salona geçtik.Ömer ve Enes takım elbise giyinirken Can herzamanki gibi spor giyinmişti.Özgür'ün giyindiği bordo takım elbisede ona çok yakışmıştı.

Kumsal Enes'in koluna girerken Can'da Berfin'in elinden tuttu.Asiye babaannede hazırlanıp geldiğinde hepimiz evden çıktık.Bir elimle Ömer'in koluna girmiş diğer elimlede Özgür'ün elini tutuyordum.Düğün evi yakın olduğu için yürüyerek gidiyorduk.Hava Şubat ayı olmasına rağmen güneşliydi.

Enes ve  Kumsal önde Asiye babaanneyle birlikte gidiyordu.Onların önünde de Can ve Berfin vardı.

Ömer "Bu kadar güzel olmak zorundamıydın?"sorunca Özgür "Merak etme abi.Ben Gözde ablamı korurum."diyerek göz kırpmaya çalıştı.Ama iki gözünüde açıp kapatmıştı.

"O zaman bende şimdiden üzülerek  söyleyeyim,düğünde böyle iki yakışıklı adamı yanımda görenler bana bakmaz."

"Hele bir baksınlar..."

"Ömer...Onların bakması bir şey ifade etmiyor.Srn varken ben kimseye bakmam."

"Ben yokkende bakma!"

"Ay Ömer öylemi dedim şimdi ben.Yanımda olmana gerek yok,aklımdasın yetmez mi?"

"Yeter."Ömer kolunu omzuma atıp yanağımda öptü.Özgür"Bende..." deyip yanağını uzatınca ikimizde aynı anda Özgür'ü yanağından öptük.

Düğün yerine geldiğimizde ,düğün evin bahçesinde olacağı için bahçeye sandalye ve masaları yerleştirmişler hafiften müzik çalıyordu.Bizim için ayrılan masaya geçip oturduk.Asiye babaanne Gonca'nın annesi Hacer teyzeye selam verince bizde tanıştık.Ömer ,Enes ve Can'ı  tanıyan  birsürü kişi yanımıza gelip bize selam verdi.Herkeze 'hoşbulduk' demekten gına gelmişti.Düğüne gelenlerden horon oynamak isteyenler olunca düğün biraz haraketlendi.

Evin bahçesinin girişinde ve davetli masalarının aralarında bellerinde silah olan elleri arkalarında birsürü adam vardı.Davetliden çok korumaya benziyorlardı.Bir düğün için bu kadar koruma tutulması çok saçma.Belkide düşmanları felan vardır.Biz kaçırıldığımız zaman Ömer 'de evin önüne bunlara benzer adamlar koymuştu.

Dikkatimi çeken korumalardam gözlerimi çevirip damat Hüseyin'e baktım.Ömer ,Enes  ve Can'la önceden tanıştıkları için bizimlede tanıştı.Gelin daha gelmemişti.Damatta davetlileri karşılıyordu.

Hüseyinde'de Ömer ve Enes gibi Trabzonlu tipi yoktu.Yeşil gözleri olmasına rağmen esmerdi.Ve fazlasıyla kaba görünüyordu.

Düğün haraketlenmeye başlayınca Özgür "Gözde abla ben susadım.Bana su getirirmisin?"diyerek benden su istedi.

"Ömer Özgür susamışta ben ona su alıp geliyorum."

"Tamam.Babaannemde evde zaten.Onu bul o verir sana."

Olumlu anlamda kafamı sallayıp ayağa kalktım.Benimle birlikte Kumsal'da ayağa kalkmıştı.

"Bende seninle geleyim.Tek gitme."diyerek benimle geldi.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin