4.Bölüm

4.1K 191 4
                                    

Gözde'den

Partiye Kumsal'ın zoruyla gelmiş olsamda eğleniyordum. Sırf Kumsal düzgün şeyler giyin dediği için ultrason mini bir etek giyinmiştim ve dolayısıyla rahatsız oluyordum. Etrafta Barış'ı göremeyince lavaboya gitmeye karae verdim. Üstümü başımı düzeltmem lazımdı. Kumsal' la konuşurken ayağa kalkıp
"Ben lavaboya kadar gidiyorum uslu dur"dedim ve lavaboların olduğu yere doğru ilerledi. Kapının üzerinde Bayan WC yazısını görünce içeri girdim. İçeride bir sürü güzel kız vardı. Kimisi makyajını tazeliyor kimisi partideki erkeklerden konuşuyordu. Terbiyesizler!

  Lavabonun en köşesine geçip aynada kendime baktım. Çokta kötü göyünmüyordu. Saçlarım biraz dağılmış. Elimle onları düzelttim ve dışarı çıktım. Kapıyı acmamla birisine çarpmam bir oldu. Kafamı kaldırıp yüzüne bakmadan "özür dilerim" dedim. Tam gidecekken kolumdan tuttu ve beni kendisine çevirdi.

"Gözde biraz konuşalım mı? "

bu Barış'ın sesiydi. İşte yine başlıyorduk.

Kolumu ondan kurtarıp
"Konuşacak birşey yok, Kumsal beni bekliyor yanına gitmem lazım " dedim ve arkamı döndüm, yanımdan geçip önümde durdu

"Gözde benden daha ne kadar kaçacaksın? " diye sordu. " seni seviyorum anla artık bunu" diye ekledi.

"Bende sana kaç defa seni sevmediğimi söyledim.Git seni seven kızları sev. Benden uzak dur. "dedim. Benden uzak dur lafını söylerken sol elimin işaret parmağı ile Barış'ın sol omzunu ittirerek onun yanından uzaklaştım.

Arkamdan"seni seviyorum Biricik "diye bağırdı. Bana Biricik denmesinden Barış yüzünden nefret etmiştim. Çünkü ben sadece evleneceğim adamın Biriciğim  olmak istiyordum. Sinirle arkamı döndüm ve
"senden tahmin edemeyeceğin kadar çok nefret ediyorum Barış Aslan! "
dedim. Arkamı dönüp masaya doğru yürüdüm. Kumsal uzun boylu sarışın bir çocukla dans ediyordu. Kumsal ve dans vede erkekle. Bu mümkün değil.Hemen yanlarına gittim ve Kumsal'ı kolundan tutup çocuktan ayırdım." Ne oluyor burada "dedim. Kumsal bana bakıp"Gözdeciğim hadi dans edelim " deyip ellerini boynuma sardi. Sarhoş mu olmuştu o? Çocuk yanımızdan ayrılırken bende Kumsal'ı kendimden uzaklaştırdım.

"Sen içkimi içtin? "diye bağırdım. Ellerini beline koyup" Hayır"dedi. Masaya dönup çantalarımızı aldım ve Kumsal'ın yanına gelip "Gidiyoruz! " dedim
"yaaaaaaa! Hayır ben dans etmek istiyorum. " dedi. Kolundan tutup onu sürükleyerek dışarı cıkardım. Hemen taksi aramaya başladım ama görünürde taksi yoktu. Annem Kumsal'ı bu halde görürse onu kör bıçakla doğrar, etlerini pişirir sonrada sokak köpeklerinin karnını doyururdu.Biraz yürürsek  belki açılır, kendisine gelir umuduyla yürümeye başladık.  Kumsal yanımızdan geçen çakma sarısın bir  kadının saçlarına ellerini dolayıp"Neden sarışın olma peşindesin? Hem... Sen... Çok çirkinsin. "dedi. Kadın  gözlerini kocaman açıp"Deli misin yahu? " dedi. Ben Kumsal'ın elini kadının saçından ceketim ve kadına mahcup bir ifadeyle
"Özur dilerim,kardeşim sarhoş oldu ne yaptığını bilmiyor lütfen kusura bakmayın. " dedim. Kadın "iyi kardeşine sahip çık o zaman. " dedi ve sinirle yanımızdan ayrıldı. Kumsal'ın kolundan tutup onu yürümeye zorladım.

"Allah'ım ben ne gibi bir günah işlemiş olabilirimde beni böyle cezalandırıyorsun. " diye kendi kendime söylenirken bu seferKumsal  esmer uzun boylu bir adamın boynuna sarıldı ve elleriyle sakallarını çekiştirip "Bunlar ne? " diye sordu. Adamda şaşırmıştım. Kosşarak Kumsal'ın yanına gittim. Kumsal "Dans edelim mi?" dedi ve ellerini adamın boynuna sardı. Kumsal'ın kolundan tuttum ve adamdan ayırdım. Yanındaki kahverengi deri ceketli, uzun boylu esmer olan ters ters bize bakıyordu.


"Çok özür dilerim, kardesim sarhoş oldu onu eve götürmeye çalışıyorum"dedim. Bu gün Kumsal yüzünden ne kadarda cok özür dilemiştim öyle. Aptal kız! Ama sonra sorarım sana.

Kumsal" Ama ben ivi gitmik istimiyirim"dedi. Ben onun böyle konuşmasına gülerken Kumsal'ın boynuna sarıldığı adamda gülmeye başladı. İkiside benden yaklaşık üc-dört yaş büyük olabilirdi. Ben Kumsal'ı tutmaya çalışırken deri ceketli ultrason yakışıklı olan"Bu saatte sokakta tek başınıza olmanız çokta doğru değil, isterseniz sizi evinize bırakalım "dedi. Öndeki arabayı işaret ederken ilk defa konuşmuştu. Demekki konuşmayı biliyordu.

" Hayır teşekkür ederiz biz kendimiz gidebiliriz. "dedim. Kumsal topuklu ayakkabılarını çıkarmış yoldan geçenlere fırlatıyordu.Sanırım ben bu kızla eve kadar yürüyemezsin. Allah kahrersin! Burdan da hiç taksi geçmiyordu. Aslında iyi insanlara benziyorlardı. Ama onları tanımıyorum ve onlara güvenemezdim. Kumsal'ın sarıldığı adam"Ömer'in dediği gibi bu şekilde eve gidemezsiniz sizi bırakalım"dedi. Mahcup bir ifadeyle "Sizi tanımıyoruz arabanıza binmeyiz" dedim. Az önce adının Ömer olduğunu öğrendiğim kişi sıkıntıyla ofladı.Yanındaki"Tanışalım o zaman ben Enes"dedi. "Gözde" diye ekledim. Ömer'de kendisini tanıttı. Kumsal araya girip yine Enes'e sarıldı "Bende Kumsal yakışıklı. Beni neden sormuyorsun? " dedi. Bu kız gerçekten aptaldı.Kendini ve beni rezil etmekten başka yaptığı birşey yok.

Ömer"Tanıştığımıza göre gidebiliriz herhalde "dedi. Bende mecburen kabul etmek zorunda kaldım. Bu kızla eve asla tek parça halinde gidemezdik. Yolda mutlaka yine birilerine sarardı. Ömer arabanın sürücü koltuğuna Enes'te yanına oturdu. Bende Kumsal'la arkaya oturdum. İçimden iyi insanlar diye düşündüm. Sonuçta kimse gecenin bu saatinde sarhoş bir kız ve ablasına yardım etmezdi.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin