20.Bölüm

2.1K 108 1
                                    

Kumsal'dan

"Gözde'de amma dayanıksızmış."Enes'in sesiyle ona döndüm.

"Evet o biraz yufka yüreklidir,kimsenin zarar görmesini istemez."

"Sen?"

Enes'in bu sorusu üzerine biraz afallasamda cevap verdim.

"Birazdan görürsün."dedikten sonra beni döven adamın önünde durdum.Yandaki adam zaten acıdan bayılmıştı.Ömer'de ablamın yerine intikamını almıştı.Şimdi sıra bendeydi.Elimi kaldırıp adama bir tokat attım.Ama gece yediği dayaklardan sonra bunu hissetmesini bekleyemezdim tabikide.Sadece gülümsemekle yetindi.Ömet adamın parmaklarını kesip tuza batırırken benimde yapacağım işkence aklımda belirmişti.

Enes'e bakıp "Üzerini çıkar."dedim.Enes anlamayan gözlerle beni izliyordu.

"Adamın kazağını çıkar dedim."

"Saçmalama istersen! Neden adamı senin önündr çıplak bırakayım?"

Enes'e yüzümü yaklaştırıp "Sen mi yaparsın ben mi yapayım?"dedim.

Enes kararsız bir şekilde yüzüme bakıp adamın kazağını çıkardı.Şimdi bana yaptıklarının aynısını ona yapma sırası gelmişti.

Ömer'in malzeme çantasından bıçak bulup elime aldım.Bu işimi görürdü.Adam yüzündeki alaycı ifadeyle beni izliyordu.Benim gibi bir kızın ona işkence yapacağını tahmin etmiyordur.

Adamın arkasına geçip sırtını çizmeye başladım.Adam acıyla inlerken ,Enes hem şaşkın hemde memnun bir ifadeyle beni izliyordu.İşim bittiğinde Enes'i yanıma çağırdım ve adamın sırtını işaret ettim.Enes adamın sırtına baktığında gözleri kocaman açılmıştı.Bunu tahmin edebiliyordum.Sonuçta kimse düşmanının sırtına ismini yazmazdı.

"Enes ve Kumsal..."dedi Enes şaşkınca yüzüme bakarak.

"O zaman bende bu yazıyı biraz süsleyeyim."diyerek yerdeki tuzu eline aldı ve adamın sırtına döktü.

"Şimdi çok daha güzel oldu!"

Böylece intikamımda alınmış oldu.Adam acıdan bayılmıştı.Ancak yinede elimle saçlarını kavrayıp geriye doğru çektim ve "Artık bir kadına el kaldırmazsınız!"dedim.Enes beni kolumdan tutup odanın en köşesine götürdü.

"Artık kaldıramazlar."derken belinden susturucu takılmış silahını çıkardı ve iki el ateş etti.Ben şaşkın bakışlarla onu izlerken "Çünkü artık yaşamıyorlar."dedi.O sırada dışarıdan ateş sesleri gelmeye başladı.

Korkuyla Enes'e bakıp " Ne oluyor?"diye sordum.

"Bilmiyorum,ama şimdi öğreniriz."

Enes beni bırakıp kapıya doğru yöneldi.Silah sesleri kesilmişti.Ancak şimdide bize doğru gelen ayak sesleri duyulmaya başladı.Enes'in kapıyı açmasına fırsat kalmadan kapı büyük bir gürültüyle açıldı.İçeri ellerinde silahlarla bir sürü adam girdi.İçlerinden biriside kaçıldığımız zaman benim yüzüne tükürdüm adamdı.Enes silahına davranacağı sırada adamlar beni ve Enes'i çoktan yakalamıştı.

Enes benim yüzüne tükürdüğüm adama bakarak "Kadir Korkmaz!" diye bağırdı.

"Evet Enes Karaman."dedi ve adam arkamızdaki hakkın rahmetine kavuşmuş adamlara baktı.

"İşkence konusunda gayet iyisiniz.Ancak ben size işkence yapmayacağım.Bu gün iyi günümdeyim.Sizin için daha güzel planlarım var."Kadir Korkmaz bunu söyledikten sonra  adamlara işaret yaparak burayı terketti.

Enes adamlardan kurtulmaya çalışsada başaramamıştı.Sonuçta iki kolundanda yarma gibi adamlar tutuyordu.Bu adamları özellikle arıyor olmalı.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin