34.Bölüm

1.9K 93 3
                                    

Ömer "Ben Enes'in yanına gidip geliyorum."dedi ve yanımdan uzaklaştı.Can'da Enes'in masasındaydı.Kumsal ve Berfin'de  onları konuşmaları için yalnız bırakıp yanıma geldiler.

Kumsal karşı masada duran esmer,kıvırcık siyah saçlı kızı göstererek "Bu kıza sinir oldum.Enes'le kırıtarak konuşuyor.Neymiş efendim şirketin avukatının kızıymış.Bak bak nasılda bakıyor."dedi .Kıza sanki öldürecekmiş gibi bakıyordu.

Berfin araya girip "Al bendende o kadar.Can'lada aynı konuştu.Sürtük!"diyerek ikiside kıza bakmaya başladı.Kız gerçektende Enes,Can ve Ömer'e bakıyordu.Ama Ömer'ler kızın farkında bile değillerdi.Cünkü konuşuyorlardı.Kız bir ara kalkıp Enes'in masasına gitti ve Ömer ile Enes'in arasında durdu.Bir elini Enes'in diğer elini Ömer'in omzuna koyarak gülmeye başladı.Bak şimdi bende sinirlenmiştim.Resmen Ömer'e dokunuyordu.Ömer'in sevgilisi olmasamda içimdeki kıskançlık duygusuna sahip çıkamıyordum.

Kumsal "Ben bu kızı boğarım!"diyerek Enes'in masasına yöneldiği sırada bende peşinden gidecektim ama Berfin bizi durdurdu.

"Şimdi yanlarına giderseniz elinize bir şey geçmez.Brnim daha iyi bir fikrim var."dedi ve sinsi bir şekilde gülmeye başladı.

Kumsal "Berfin baksana kıza benim sevgilimin omzuna elini koymuş.Bırak yolayım şu kızı."dedi.

Berfin gülerek "İşte tamda aklımdaki buydu.Ama burada olmaz.Açılışta rezalet çıkaramayız".Dedi.

"Ne yapacağız peki?"diye sordum.Çünkü kıza gerçektende bende sinir olmuştum.Her nekadar kavgacı bir yapım olmasada onun o kıvırcık saçlarını yolmak istiyordum.

"Kız illaki lavaboya gidecek.Orada istediğimizi yapabiliriz."

"Haklısın."

Kız hâlâ Ömer ve Enes'in arasınd durmuş gülüyordu.Ara sırada Can'a dokunuyordu.

Nihayet kendi masasına geçip çantasını aldı ve lavaboya doğru ilerledi.Kumsal ve Berfin'e dönüp "O zaman başlayalım."dedim.Üçümüz birlikte kızın arkasından lavaboya girdik.kız küçücük dudaklarına kırmızı ruj sürmeye çalışıyordu.Ah be güzelim zaten çirkinsin neyin çabaları bunlar.Güzelim demişken lafın gelişi yani.

Kumsal içeriye girmesiyle kızın arkasında durdu ve ruju eline alarak kızın dudaklarına taşırarak sürdü.

"Ne oluyor?Siz kimsiniz?"

"Azrailiniz canım."

Şuan tıpkı bir palyaço gibi görünüyordu.

Berfin kızın üzerine atlayıp onu yere yatırdı.Kız bildiğiniz tuvaletin önünü süpürüyordu.Bende boş durmayıp kızın topuklu ayakkabılarını çıkardım.Birisinin topuğunu kırmıştım.Diğerininide kıracaktım ancak Kumsal ayakkabıyı elimden alıp kızın saçlarına doladı.Saçları kıvırcık olduğu için ayakkabının topuğunu saçına dolaması pekte zor olmadı.

Berfin kızın üzerine çıkıp Kumsal'dan aldığı rujla kızın alnına orospu yazdı.Kumsal be ben gülmekten hiçbirşey yapamaz hale gelmiştik.

Berfin'de kızın üzerinden kalktığında eserine bakıp gülmeye başladı.Kız yerden kalkıp Kumsal'a baktı.

"Seni tanıdım.Sen Enes'in yanındaki kızsın.Sizi ona söyleyeceğim."dedi.Bir yandanda dudaklarını silmeye çalışıyordu.Bilmiyordu ki alnı dudaklarından daha beter halde.

Kumsal kıza yaklaşıp "İstersen söyle.Enes sanamı inanır yoksa sevgilisine mi?"dedi.Sevgilisinemi derken kendisini işaret etti.Kız oflayarak tuvaleti terk etti.Bizde birbirimizin ellerine vurup gülmeye başladık.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin