37.Bölüm

1.6K 81 3
                                    

Ömer'den

  "Gözde!Gözde!"

  Allah kahretsin!Ulan şerefsiz Barış seni bulduğum yerde öldüreceğim.Özgür'ü kaçırdığı yetmiyormuş gibi Gözde'de onun yanında.Ah be güzelim!Sen niye gidrrsin ki oraya.

Telefonumdan Gözde'nin numarasını bulup tekrar aradım.Ama ulaşılamıyordu.Telefonda en son Barış itinin 'Cık cık cık!Olmadı Gözde.Ömer yoktu.'demesini duymuştum.Demekki Gözde'yi bana haber vermemesi için kim bilir neyle tehdit etmişti.Özgür'üdr kaçırmış pezevenk!Ama bende Ömer'sem  benim sevdiklerime zarar vermenin hesabını  sana ağır ödetirim.

Ama ondan önce Gözde ve Özgür'ü bulmam gerekiyor.Yerlerini sadece Gözde'nin telefon sinyalinden bulabilirim.Telefonda Gözde'yle konuşurken nereye gittiğini söyleyemeden Barış telefonu aldı.

Hemen ofisten çıkıp Furkan'ın yanına indim.

"Furkan şu numaranın yerini bulabilirmisin?"diyerek Gözde'nin telefon numarasını Furkan'a uzattım.

Telefonu elimden alıp "Tabi Ömer bey."diyerek bilgisayarının başına oturdu.

Furkan şirketin bilgisayar mühendisi ve zehir gibi bir çocuk.Yaşı daha çok genç olmasına rağmen işi gereği olsa gerek bu teknolojik aletlerden çok iyi anlıyor.

"Ömer bey şirketin bilgisayarı Can beyin telefonuna bağlı.İptal edeyim mi?"

"Evet.Gözünü seveyim acele et."

Can'ın saçma sapan işlerinden dolayı onun yeri bulabilmek için hep Furkan'dan yardım almıştım.O yüzden de bilgisayar Can'ın telefonundan sinyal alıyordu.

Can bir güna bara gitmişti.Uzun saçlı bir  kız ın yanına gitmiş.Tabi daha kızın yüzünü görmeden  arkadan bir iltifatlar bir iltifatlar...Kızın  yüzünü görse asla söylemeyeceği şeyler söylemiş.O zamanlar daha lise son sınıf.Berfin'i tanımıyor. On sekizine bastığı gibi soluğu barda almış.Kıza  iltifatlara devam ederken kız  arkasını dönmüş ve Can salağına bakmış.Can birde ne görsün?Kız sandığı aslında adammış.

"Arkadan liselik önden müzelik.Seni gidi kart horoz nasılda kandırdın beni?"deyip adama saydırmaya başlamış.Adamda sinirlenince bunu kovalamaya başlamış.Sapık felan zannetmiş heralde.Can adamdan kurtulamayınca Enes'i arayıp yardım istemiş.Ama adam bunu yakalayıp telefonu elinden almış.Telefon gidince Enes'e yerinide söyleyemedi tabi.Bizde Can'ın telefon sinyalinden yerini  bulup yardıma gittik.Adamdan fena dayak yemiş.Ama Can'da boş durur mu?Adamın kulagını ısırmış.Burnunuda ısırarak kanatmış.Büyük ihtimallr adama estetik müdahale yapmışlardır.

O günden sonrada Can'ın telefon sinyali hep şirketin bilgisayarına bağlı.Bu sinyal olmasaydı muhtemelen Can şuan yaşamıyor olurdu.

Bende şuan bu telefon sinyali sayesinde Gözde'yi bulup Barış'ı öldüreceğim.

"Hadi! Olmadımı daha?"

"Telefondan sinyal yok.Sanırım kapatılmış veya bataryası çıkarılmış."

"Allah kahretsin."diyerek masaya bir tekme savurdum.Elim kolum bağlı bir şekilde kalmıştım.Gözde'ye nasıl ulaşacağım şimdi?Bir yolunu bulmam lazım.

"Başka türlü yerini öğrenemeyiz mi?"diye çaresizce sordum.

"Maalesef.Aradığınız kişinin yanında başka birileri varsa onların telefon sinyalinden bulabiliriz."

Tabi ya Barış!Barış cağırdı zaten Gözde'yi oraya.Onun telefon sinyalinden bulabiliriz.Ama bende  o şerefsizin numarası yok.Belki...Kumsal'da vardır.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin