Kapitel 39

739 26 1
                                    

Skridtet

Hvad skulle jeg gøre?....Det hele var sikkert min skyld, hvis bare jeg havde fortalt ham det, så havde det her aldrig været en fucking problem. Jeg gik tomt tilbage til skolen, og fik overstået de sidste par timer, inden jeg besluttede mig for at tage hjem til ham.  Jeg vidste ikke om det ville være en dårlig beslutningen, men jeg gjorde det alligevel, og Jason var sød nok til at give mig et lift, fordi jeg anede ikke hvor han boede henne, kun at det var oppe i de dyre hills et sted, med en eller andet luksuriøs villa.

"Hvordan går det med dig?" Spurgte han lige da vi havde sat os ind. 

"Fremad vil jeg sige, der er bare lige de der små ting du ved" Sagde jeg med mit afslappende blik på vejen. 

"Ja Brady fortalte lidt om det, det lød ikke helt godt med hende Queenbroox der" Sagde han med et kort grin. 

"Du skulle have mødt hende, hun havde lige været noget for dig" Sagde jeg ironisk, og grinede med. 

"Arghh....Tror jeg har fået et godt øje til en anden" Sagde han og drejede skarpt til venstre.

"Nånånå, hvem er den heldige så?" Spurgte jeg med et lumsk smil på læben.

"Hun ved det ikke selv...Endnu ihvertfald" Han var ikke så vild med øjenkontakt, men jeg blev ved med at kigge på ham. Jeg blev forvirret, hvorfor ikke sige det hvis han kunne lide hende. 

"Hvad? Hvorfor ikke..."

"Hun har vidst nok fået en fat italiano" Sagde han og der gik det op for mig. VAR DET MACKENZIE. Wtf? Jeg var helt forvirret, for jeg turde ikke rigtig tro på det. 

"Mackenzie?" Sagde jeg stille, men inden i var jeg ved at sprænge.

"Fuck...." Det var først her det gik op for ham, at han lige havde fortalt mig at han var vild med Mackenzie. Busted! Han sad og grinede akavet, og vidste godt han lige have lavet ged i den. 

"Bare rolig min mund er lukket" Sagde jeg og klappede ham på skulderen. 

"Tak!" Tilføjede han, inden vi stoppede ude foran Matthew's hus. Åhh nej, jeg var overhovedet ikke tilpas med at gå ind i det hus lige nu. Skulle jeg bare stoppe, og lade som ingenting?

"Bor han her" Jeg var helt overrasket. 

"Yes, han er jo ikke RICH kid for ingenting" Tilføjede han, inden jeg forsigtig steg ud af bilen. 

"Tak for turen Jason" Jeg lukkede døren i, og følte mig som en fattig bonde pige, der skulle ind til selve prinsen uden en chance.

Jeg gik langsomt op mod døren og tog mig selv i at være pisse nervøs.
Døren blev åbnet, og så stod jeg bare helt sårbar der. 

"Hej?" Det var en pige der så ældre ud end Matthew, men jeg vidste ikke så meget om hans familie til at sige, det sikkert var en søster.

"Er Matthew hjemme?" Spurgte jeg forsigtigt, mens hun stod og overvejede hvad hun skulle sige. 

"Hør jeg er ikke en af de piger han har knaldet med, og kommer til hans hoveddør for at stalke ham ned til mindste detalje...Jeg ved ikke om du ved det, men han har hjulpet mig igennem en rigtig svær periode, og vi er blevet rigtig gode venner. Derfor ville jeg rigtig gerne lige se ham?" Jeg åbnede op, og fortalte hende lige hvad der skulle siges for at komme ind i varmen.

"Selvfølgelig, han er på sit værelse" Hun åbnede døren helt op for mig, og lod mig komme ind i deres gigantiske entré.

"Op ad trappen, til venstre og sidste værelse på højre hånd" Hun smilede oprigtigt, og lod mig gå selv derop. Trappen var ren marmor, og det var hele gulvet nærmest også. Det var mega pænt!

Jeg bankede stille på, og åbnede døren op ind til Matthew, der sad på en stol og kiggede ud over deres virkelig pæne have, med sø og det hele. Back to the point Zoella!

"Matthew?..." Jeg stod helt stille, og meget usikkert. 

"Hvad laver du her?" Hans stemme var afskyelig, og var bestemt ikke glad for at se mig.

"Undskyd...Undskyld fordi jeg ikke fortalte dig om Jack, jeg vidste bare ikke hvordan jeg skulle sige det...Det er en omvæltning for mig, at jeg ved at jeg altid kan gå til dig. Jeg er bare bange Matthew....Jack er lumsk, og jeg er bange for hvad han kan finde på med Mackenzie, min mor eller.....Dig" Jeg gik flere skridt tættere på ham, og han vendte sig om i mod mig. 

"Zoella, du ved udemærket godt, at du kan stole på mig?" Hans bryn var lidt bøjet i det han sagde det. 

"Ja det ved jeg godt, det er også derfor jeg undskylder nu jo" Jeg stod nu helt foran ham, og smilede akavet til ham. 

"Undskyld..." Han åbnede op, og smilede igen. 

"Det er okay" Sagde han og tog fat i mine hofter, inden han trak mig ind til ham så jeg sad på hans lår.

"Så du er ikke mad mere" Spurgte jeg.

"Det kan jeg umuligt være på dig i længere tid" Jeg grinede kort og lagde mit hovede på hans skulder. 

"Jeg mødte forresten din søster, tror jeg" Sagde jeg med et stort smil på læben. 

"Hailee? Hun er også den eneste hjemme" Sagde han og kiggede meget på mig. 

"Hun virker meget sød" Han ignorerede mig, og tog fat om min kæbe inden han lagde hans bløde læber lige på mine, og kyssede dem intenst. 

"Hør Zoella, jeg troede aldrig jeg skulle have sagt det her til en pige før.....Og jeg ved det kommer til at lyde som en rigtig fløde-fyr, men jeg kan virkelig godt lide dig. Ikke kun for dit udseende, krop og det der, men din personlighed er så unik og du kæmper virkelig hårdt! Jeg ved godt du siger jeg har en personlighed som en fuckboy, eller player men ikke mere....En fuckboy og player, falder ikke for piger....Men det har jeg været så heldig at gøre" Indrømmede han, og holdte mig tæt ind til ham.  Jeg var helt chokeret, jeg havde ikke lige regnet med sådan et emneskift midt i det hele.

"Aww Matthew" Jeg kyssede ham blødt på kinden. 

"Ville du være min kæreste Zoella?" Mit hjerte stoppede helt op, og jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige. Jeg ved godt det ikke var ligesom et frieri, men et skridt tættere på jo. Først kommer jeg for at sige undskyld, så får jeg en kærlighedserklæring og bagefter bliver jeg spurgt om jeg ville komme sammen med Matthew? Det må være en drøm det her, hvornår vågner jeg?

"Ja Matthew, selvfølgelig ville jeg det" Jeg krammede ham hårdt, og kunne slet ikke får tørret mit store smil af læben. Denne gang var det mig der tog trækket, og kyssede ham mens jeg havde kontrollen, hele kontrollen!

____________

Halløjsa
Håber i kunne lide kapitlet, jeg er lidt øv over den? Jeg ved ikke hvorfor...Hehe.
Næste kapitel bliver okay langt, så forbered jer på noget stort! Fuck en cliffhanger;-D
Ihvertfald tak fordi du læste med!

Knuuzzz☽

Zoella Winter's kampحيث تعيش القصص. اكتشف الآن