Kapitel 13

834 31 1
                                    

Forelsket

De næste seks uger, gik som hvis jeg knipsede med mine fingrespidser. Selvom Mackenzie godt vidste jeg var sammen med Jack, var hun ikke ligefrem den person som støttede mest op om det. Jeg følte virkelig ikke, at nogen støttede op om vores forhold mere....Hvilket desværre gik mig en del på, jeg undlod bare at vise det. Senere idag skulle jeg med Jack hjem, jeg havde næsten tilbragt hver dag med ham, siden vi kom sammen. Han behandlede mig bare som en engel, virkelig! Dagen var en af de kedeligste dage jeg havde haft, og hver gang jeg opsøgte Mackenzie var det som om hun bare ikke så mig....Jeg havde virkelig ingen ide, om hvad jeg havde gjort?

"Er du klar smukke?" Jack omtalte mig hele tiden som smuk, og det varmede altid mit hjerte. Jeg var virkelig ved, at forelske mig helt og aldeles i ham og jeg kunne ikke få nok af følelsen.

"Ja..." Jeg satte mig ind i hans bil, og smækkede døren efter mig. Jeg sad og kiggede ud af vinduet, mens Jack havde sin hånd til at lægge på mit lår. Inderst inde havde jeg utrolig meget lyst til, at græde og tude alle mine tusinde tårer ud, men jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke få mig selv til det. Det sidste jeg husker er, at jeg langsomt klemmer mine øjne sammen og trækker vejret dybt. Jeg vågner da vi er 2 min fra hvor han bor, et meget meget rigt sted, med diverse palæer, og parcelhuse. Jack selv boede i et stort palæ, som hans forældre selv havde bygget fra bunden af. Hans far var ikke det store familiemenneske, han var næsten aldrig hjemme. Hans mor var vel okay sød, men hun var meget materialistisk og en anelse snobbet. Hun var den eneste der tog sig af børnene, men hun lignede ærligt ikke en der rigtig gad. Jeg havde lidt ondt af Jack, og hans søskende. Han havde en søster, men hun var for længst flyttet hjemmefra, hans bror havde jeg faktisk ikke hørt noget om, men han boede ihvertfald heller ikke hjemme mere. Da Jack parkerede bilen, gik jeg bare indenfor. De havde en kæmpe éntre, med belagt guld nogle steder. No surprise at Jack altid gik i mærkevarer tøj. Forleden gav han mig, en stor dejlig hættetrøje som jeg var begyndt, at sove i hver dag. Den duftede dejligt af ham, og den fik mig bare til at føle, at jeg lagde lige ved siden af ham. Jeg fandt ud af, at den kostede 10.000 fra ny af.

Da jeg stod og kiggede rundt, kom Jack listende ind på mig og fjernede mit hår, hvorefter han blidt begyndte at kysse min nakke. Han løftede mig op, så mine ben lænede sig over han hofter. Hans greb blev stærkere, og han begyndte at gå hen ad, op ad trappen. Hvilket jeg følte var lidt sketchy, men jeg holdte bare ved ham. Jeg stolede på ham. Han gik hen ad gangen, ind ad hans dør til værelset og smed mig blidt i sengen. Han rejste sig fra mig, for at gå hen og låse døren hvorefter hans ivrige, men flirtende smil kiggede hen mod mig. Jeg pegede ham sexet hen til mig, og han fulgte vaks med. Han lænede sig langsomt over mig, mens han kyssede mig fra min nakke og nedad. Han skubbede med hans kolde finger, min trøje op over hovedet så han kunne kysse min mave vådt. Jeg vidste ikke hvad jeg gjorde, jeg rev bare hans trøje af og mærkede hans enorm tydelige sixpack. Han knappede mine bukser op, og efter vi praktisktalt var færdige med at rive tøjet af hinanden, tog han føringen igen. Tankerne kørte rundt i mit hovede. Jeg var jomfru! Skulle jeg gøre det? Var det for tidligt? Jeg kan da ikke sige, at jeg er jomfru? Kan jeg? Så slår han sikkert bare op med mig........

"Jeg ved du kan" Jeg skubbede ham væk fra, mig og tog hurtigt mit tøj på. Jeg gik et panik, og jeg trooor faktisk også, at jeg fik en million paniske anfald i mellemtiden.

"Hvad sker der?!" sagde han irriteret, men jeg svarede ham ikke. Jeg vidste bare ikke hvad jeg skulle gøre. Da jeg havde fået mit tøj på kiggede jeg kort over på ham, men jeg kunne ikke holde til det. Jeg løb ud ad døren, og ned ad den brede trappe. Da jeg kom derned stod Matthew's mor i gangen, og rynkede næsen. Da jeg kom ud gik jeg bare, og jeg gik hele vejen hjem. Det skal lige siges at der er langt. Jeg smed mig direkte ind på mit værelse, og kiggede ned i min hovedpude. Jeg udåndede i den, og trak vejret i den. Da jeg til sidst ikke kunne få noget luft, løftede jeg let hovedet op, og kiggede udmattet rundt på mit egentlige kedelige værelse. Jeg havde ikke rigtig ting til at hænge på væggene...Og jeg havde heller aldrig haft det. Det var bare ikke det pengene blev brugt til herhjemme, vi havde ikke råd til det...Eller mor havde ikke, hun arbejdede som en hest og ærligt så har jeg aldrig forstået hvorfor hun ikke er blevet forfremmet til chefens's chef's chef fordi hun klarede det så fremragende godt! Men nok om det, tilbage til mig. Tilbage til fucking mig og mit fucking stunt tidligere. Hvorfor skulle jeg absolut gå? Jeg har sikkert ødelagt det hele? Mens mine tanker fulgte sine egne vegne, ringede Jack. Jeg tøvede meget, men endte med at tage telefonen op til øret.

"Zoella?" lød det fra den anden stemme. En meget nysgerrig stemme, som sikkert meget gerne ville have svar.

"Ja..." Min stemme var meget svag, og jeg følte ikke jeg havde kontrol over hvad jeg fik sagt.

"Er du okay?..." Han lød overraskende forstående hvilket virkelig gjorde mit hovede rundtosset.

"Ja...Jeg tror bare det hele skete lidt for hurtigt" For satan Zoella, sig dog noget mere fornuftigt! Jeg anede ikke hvad jeg havde gang i. Overhovedet!

"Jeg er ked af hvis det var min skyld, virkelig!" Han lød oprigtig, og jeg valgte at stole på ham.

"Nej Jack overhovedet ikke! Det har virkelig intet med dig, at gøre....Jeg tror bare det var mig selv" sagde jeg og ville ikke have, at han skulle bebrejde ham selv.

"Okay..." Der blev serveret et fad akavet stilhed, og jeg vidste ikke hvordan jeg lige skulle tage det.

"Vi ses imorgen, smukke" Han lagde på, og jeg nåede lige at sige farvel. Han var bare sååå sød, og ekstrem forstående! Mere end nogen drenge kan blive. Jeg var total væk i ham, alle andre drenge kunne rende mig et vis sted nu. Jack var og blev min!

____________

Halløj skønne mennesker😌

Håber i har det godt, og at i nød kapitlet og måske ville give den en stemme?It's up to u🤔

Allerede nu har jeg 14 kapitler klar, og jeg kan seriøst ikke vente med at udgive dem...Wihuu, men bare vent! Der kommer til at ske en masse!!

Knuuzzz☽

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now