Kapitel 6

1K 26 0
                                    


Jack Wanintong

"Super, tak for jeres opmærksomhed elever" sagde vores lærer og lukkede os ud til vores første pause, på North Side High School. Mackenzie og jeg var hurtig til, at smutte ud af døren. Gangen vi før stod på, var nu crowded og fyldt med fremmede mennesker, ingen af os havde set før. Vi blev meget hurtigt stoppet af et par piger. Jessie og Lucy. To virkelige rare piger, som viste sig at hjælpe os de første par dage.

"Vil i med ned i spisesalen?" Spurgte de. Mackenzie og jeg kiggede forvirret på hinanden, med rynkede bryn.

"Ja altså der er frokost nu" sagde de, og fik det til at lyde som om vi ingen hjerner havde. Klokken var 11.30, og normalt på vores gamle skole fik vi først frokost kl. 12.45.

"Ja selvfølgelig" udbrød jeg pludselig, bare en anelse sent måske?

De gik langsomt ned ad gangen, og guidede os med deres hænder hele vejen. Det var helt sindsygt så mange elever der var her. Altså jeg kunne nemt fare vild her!
De trak dørene op, og straks kom vi ind i en giant spisesal. Den var proppet op med lange og runde border, som praktisk talt stod allevegne. Rummet var meget åbent, med vinduer som gjorde at dagslyset kom ind, og fik rummet til at være dejlig naturligt. Der var nok 6 gange, som førte op til kantinen, og vi kom kun fra én af dem. Det duftede også dejligt af mad, og kantinens køkken var nok 5 meter bred, med ren buffet. Det var seriøst luksus det her!
Vi fandt hurtig et bord og placerede os ned, Mackenzie, Jessie, Lucy og jeg. Vi sad og snakkede om alt muligt i nogle minutter, indtil stilheden langsomt lagde sig over lokalet. Folk hviskede i krogene, og det var helt klart pigerne man kunne høre tydeligst. Lucy og Jessie sad og kiggede en bestemt vej, og jeg valgte derfor også at kigge for, at se hvad der var så spændende.
Holy Fuck, var min allerførste tanke!!
Et selvsikkert squad kom ind i kantinen, og der var ingen tvivl om at opmærksomheden var rettet mod dem. Og der var virkelig heller ikke nogen tvivl om, at det her var playerne fra denne skole. Hvorfor skulle alle skoler lige have sådan en gruppe?
De var lidt på afstand, men de kom tættere og tættere på. De satte sig ned to borde fra os, og lige pludselig drejede en dreng hovedet, og det var der jeg så ham. Nok en af de kønneste drenge jeg nogensinde havde set! Aldrig før havde jeg set en der var sååå perfekt!
Eller jo måske, men jeg kunne simpelthen ikke klare den dreng. Fucking Matthew Warren... Et kønt ansigt, til en kæmpe idiot. Det var altså bare ikke fair.
Men ham her, han var seriøs gude smuk. Jeg fangede mig selv i at måbe over ham, men jeg nåede ikke at fjerne mit blik inden han fik øje på mig. Pinligt Zoella! Pinligt...
Jeg rettede mig straks op, og kiggede mere modent og selvsikker på ham, men han smilede bare tilbage, med et kort fingervink fra panden. Jeg fjernede hurtig mit blik og rødmede lidt, men mest af alt fordi en mega hot fyr, lige havde lagt mærke til mig. Lagt mærke til mig! Jeg var jo bare Zoella Winter. Den usynlige pige på skolen. Jeg tænkte så det knagede, måske var det tid til at jeg skulle prøve noget andet, og vise hvem jég egentlig er. Jeg droppede det dog hurtig igen, da jeg fandt ud af hvor plat det var. Typisk mig. Øjenkontakten var ret lang, og jeg ved ikke hvorfor, men det var det eneste jeg lige tænkte på.

"Zoella?" Og straks kom jeg tilbage til den virkelig verden.

"Jaer?" Sagde jeg og kiggede forvirret rundt på pigerne, vis blikke allesammen var rettet mod mig.

"Så lige at du fik øje på Jack" sagde Jessie grinende. Fuck man! Hun havde set det...L.O.R.T.

"Heheee" Hvilket var virkelig akavet, da jeg sagde det højt. Indeni klappede jeg mig selv dumt på hovedet. Kæft du er en tumpe Zoella.

"Han er også fucking lækker!" Udbrød Lucy. Vi grinede allesammen af hendes kommentar.

"Han har været sammen med et par stykker, og alle siger bare han er en good guy. Undtagen dem som har haft et rigtig forhold med ham, hvilket kun er to. De kan ikke klare ham, hvilket er ret sjovt fordi ingen tror på dem" Jessie vidste meget, og hun var aldeles ikke bleg for, at fortælle det til os. Vi skulle nok komme til, at få sladderen fra den her skole.

___________

Halløjsa skønne mennesker!

Tusind tak fordi i har løst kapitlet, håber i kunne lide det. Speciel Jack😱Ærligt, han er fucking lækker!😅

I er super duper velkomne til, at skrive hvis i synes der er noget som ikke rigtig stemmer🙃Men ihvertfald tusind tak fordi i læste med, i er seriøst de bedste❤️

Knuuuuzzz☽

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now