Kapitel 7

940 28 0
                                    

Invitation på en tirsdag?

Næste skoledag, var ligesom den første. Den startede ud med, at Mackenzie og jeg lå og halv sov i bussen, samtidig med at timerne egentlig bare fløj afsted som de plejede. Heldigvis! Til frokost fik vi squ burger. Og de var syygt lækre! Hvorfor fik vi ikke sådan noget mad på vores skole altså? Køkkenpersonalet var virkelig også rare, imodsætning til dem på vores....De smilede knap nok til en.

Inden vi skulle til time, glemte jeg selvfølgelig mine bøger i mit skab så jeg løb ud på gangen og fandt mit skab. Jeg klikkede koden ind. 6 - 5 - 4. Jeg skulle lige til, at åbne men den gad ikke. Altså virkelig? Skulle mit skab gå i baglås lige nu....Arghh. Jeg rev i den, og bankede på skabslågen, men intet virkede. Jeg bankede derfor opgivende min pande ind i skabet med lukkede øjne.

"Har du problemer med skabet derovre?" var der pludselig en hæs stemme som sagde. Jeg rettede hurtig min opmærksomhed derhen, og så at det var Jack. EJJJ hvor pinligt!!!

"Mmh..Ja kinda....Den er vidst gået i baglås tror jeg, og jeg skulle gerne være til ti-" og blev afbrudt af klokken som ringede.

"Nu..." Jeg blev irriteret, over at jeg nu ville komme for sent til time. På 2. dagen....

"Nu skal jeg hjælpe" Woow. En rigtig guttermand!

"Tak! Men øhm...Skal du ikke også til time?"

"Jo" men han grinede bare.

Han tog fat i låsen, og strejfede hurtig mine fingre, som jeg hurtig flyttede fra låsen. Han skiftede låsens nr, og klikkede den derefter ned. Og jeg skulle liiige til, at sige tak da jeg ser ham åbne skabet, for at vise at det var hans skab jeg var gået til. OH MY GOD?!!....Hvorfor skal det her ALTID ske for Zoella Winter...Jeg løftede straks mine øjenbryn op, og han kiggede lettere drilsk på mig. Hans øjne kiggede i mine, og det føltes bare som om de gravede sig helt ind, og gjorde sådan at jeg ikke kunne fjerne mit blik fra ham. Vores øjenkontakt varede et stykke tid, inden jeg tog mig sammen og tog mit skab som var lige ved siden af. Hvorfor kiggede jeg ikke bare på det nr, som egentlig står på samtlige skabe. Jeg tastede endnu engang koden ind, og sjovt nok virkede det denne gang. Jeg tog mine bøger i stilhed, og gjorde det en anelse akavet da hele gangen var dødstille, fordi Jack og jeg var de eneste som opholdte sig her. Han smækkede sit skab i, og rettede sit blik på mig. Jeg kiggede ikke, men jeg kunne mærke han bare stod og gloede.

"Men øh...Tak for hjælpen vel?" fik jeg sagt, og smilede ret så akavet.

"Selvfølgelig" Han blinkede vinderligt med hans øje, og hans blik fulgte mig ned langs gangen mens jeg gik. Jeg gik ret usikkert, men det var også fordi jeg vidste at han stod og kiggede på mig, med et slesk smil på læben.

"Zoella?!" og jeg stoppede bradt op. Hvor fuck kendte han mit navn fra?

"Det var det du hed, ik?"

"Jo, det er det" Jeg vendte mig om, og lagde mærke til, at jeg kun stod 5 meter fra ham.

"Ville du med til fest i aften?"

"Øhmm! Du ved godt det er tirsdag" og fik det til, at lyde som om jeg var en total nørd og at jeg seriøst var klassens duks.

"Hva' så? Du kan tage din veninde med" og han havde stadig sit sleske smil på læben. Jeg sagde til mig selv, at jeg skulle ignorere det men det var svært! Man kunne næsten ikke modstå ham.

"Ellers tak du! Tror hellere jeg springer over" Sagde jeg og afviste ham.

"Kom nu.. Hvad vis jeg lover dig, at det bliver den fedeste fest?" Han gav ikke let op, han ville virkelig gerne have at jeg sagde ja.

"Du kan sagtens sige, at det bliver en fed fest, men den ender sikkert bare som en kæmpe fiasko"

"Nej! Matthew er med til, at holde den" Og der dummede han sig hårdt! Hvorfor i alverden skulle jeg tage til en fest Matthew er med til, at holde? Han kaldte mig billig igår, og han kender mig knap nok.

"Og det er grund nok, til at jeg ikke tager med!" insisterede jeg.

"Hvad laver i herude!?" og straks stod der en lærer på gangen.

"Hun...Hun ehm, hun kunne ikke finde vej. Hun er en af de nye, så jeg tænkte jeg kunne vise hende vej" sagde han, og det undrede mig at læreren overhovedet faldt for det, for hold da op han var en dårlig løgner!

"Okay, men sørg for at kommet til time. Begge to!!" Hun gik efter hendes kommentarer, og jeg stod bare og var ved at flække af grin over hende.

"Kommer du? Jeg må hellere vise dig vej" sagde Jack ironisk. Jeg gik imod ham, og fulgte ham ned langs gangen.

"Tak for hjælpen" sagde jeg sukkersødt til ham, inden jeg standsede op foran klassedøren.

"Hey vent!" stoppede han mig.

"Hvad så?" sagde jeg smilende, og forvirret. Hvad ville han nu?

"Jeg fik aldrig et svar på, om du kommer med til festen?" Og et flirtende smil kom frem i ansigtet på ham.

"Thh...Altså jeg tror desværre ikke vi kommer.." Jeg var måske tarvelig, men altså det var tirsdag?

"Synes du skylder mig det" Hans søde grin dæmpede alle de andre lyde jeg hørte. Det gjorde mig helt glad, at høre på.

"Gjorde trods alt til, at du ikke fik eftersidning" Oh fuck! Hvad fuck skulle jeg lige gøre? Bare sig måske eller....Øhm....Tænk Zoella, TÆNK!

"Måske. Nu ser vi lige" sagde jeg og rev panisk i dørhåndtaget og gik ufokuseret ind i klassen. Min lærer blev stiktosset over min måde, at dukke op til time. Jeg blev derfor sat i gruppe med en af drengene, som jeg bestemt ikke snakkede med! Omg man?! Var det sådan man blev straffet her?

_____________

Halløøøøj!

Taakk fordi i har læst med, det betyder så meget. Jeg håber i kan lide bogen, og at i ville trykke på Vote knappen😊(Jeg fedter oooverhoovedet ikke🤔)

Hvad syntes i om bogen indtil videre? Lever den op til det i troede?

Skriv hellere end gerne hvis der er noget, i syntes kunne gøres bedre.

Knuuuzzz☽

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now