Kapitel 15

820 26 10
                                    

Det værste
(Advarsel: Voldsomme scener kan forekomme)

Fredag klokken 18.00

Det var Jack som kom og hentede mig i hans rich kid bil. Jeg havde taget en nude kjole på, med et par stilletter. Jeg følte mig som en lille prinsesse, og min mor var enig.

"Ej hvor ser du smuk ud!" Hun var helt overrasket, inden jeg tog afsted.

På vej ud til festen sad Jack hele tiden, og kørte hans hånd op mod mit underliv, hvilket jeg synes var virkelig grænseoverskridende, men jeg valgte ikke at sige noget. Selvom det var svært. Da vi ankom til festen, var det en kæmpe privat fest, og der var et par stykker jeg kunne genkende, men det var ikke rigtig nogen jeg snakkede med. Jeg forlod Jack et øjeblik, da jeg bare lige skulle have luft efter den virkelige akavede køretur.

Klokken 19.40

Jeg valgte på et tidspunkt, at sætte mig ind på et værelse, da der ligepludselig kom en fuld fyr dunkende ind og begyndte, at lægge an på mig. Jeg afviste ham gang på gang, men det var som om han ikke rigtig forstod mine hints til ham.

"Du ser godt ud" Han skulle lige til, at røre mig da Jack kom brasende ind ad døren i fuld raseri.

"DU RØR HENDE IKKE!" Han var helt oppe at køre. Altså rolig nu, det var jo ikke fordi drengen havde prøvet på noget, udover at score mig.

"Okay, okay!" Den fulde dreng rakte hænderne i vejret, og gik langsomt ud af værelset. Jeg var helt chokeret over Jacks's handling.

"Det var der da overhovedet ikke nogen grund til? Han gjorde mig jo ikke noget" Jeg var nok lidt irriteret ville man sige.

"Jeg var da bange for, at han ville gøre dig fortræd" Han lød helt ked af det nu.

"Bare rolig. Jeg kan godt tage varer på mig selv" Jeg tog fat i ham, og kyssede ham vådt på munden. Inden man kunne tage et skridt videre, stoppede jeg op.

Vi gik nedenunder, tog lidt at drikke, og snakkede med nogle af de andre.

Klokken 22.34

Jeg blev træt af at sidde ned, så jeg besluttede mig for at rejse mig lidt op, og det var der jeg fik øje på Matthew henne i hjørnet, hvor han stod og drak med nogle andre fyre. Jeg kom til at stirre på ham, og det opdagede han. Han kom hen imod mig, hvilket virkelig overraskede mig.

"Zoella Winter" Sagde han spørgende, og ironisk surprising.

"Matthew Warren" Jeg gjorde det samme som ham, mens vi bare stod helt stille på gulvet. Vi hverken rørte os, eller gjorde en grimasse.

"Du er her vel sikkert med Jack?" Han lød lettere fornærmet og nedladende over det.

"Ja! Har du et problem med det?" Spurgte jeg irriteret.

"Nææh...Det er dit e-"han afbrød sig selv, som om han kom i tanke om noget. Hans øjne flimrede helt, inden han igen optog samtalen.

"Vi ses" Han gik midt i en samtale? Det virkede da lidt underligt.

"Zoella" En stemme kom bagfra, og nogle hænder bredte sig omkring mig.

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now