Kapitel 14

874 27 7
                                    

Har jeg ændret mig?

Hans arme snurrede sig rundt om mig, mens han greb blev stærkere. Hans kys var våde, og dominerende på samme tid. Det var de bedste kys. Han kørte sin hånd op ad mit nøgne lår, op under min nederdel. Jeg sad og rykkede på ham, og det var tydelig at han nød det. Jeg gjorde mit bedste, men da jeg så hans ansigt....

BIP, BIP, BIP, BIP.

Jeg vågnede forskrækket, og sad straks op uden at vågne først. Jeg slog vækkeuret fra, og kørte uroligt min hånd igennem mit uglet hår. Fuck man.....Jeg nåede aldrig at se ansigtet, men jeg var næsten 100% sikker på, at det var Jack. Min Jack! Jeg rejste mig ud fra sangen, og ramte det kolde gulv med mine barer skrøbelige fødder. Jeg trak gardinet fra, og blev straks blindet af den stærke sol. Arghh!

"Godmorgen Zoella" Min mor var klar i arbejdstøjet, og kyssede min pande som et farvel.Hun havde stillet noget morgenmad frem, som røg ned med største velbehag. Altså hvad var min mor ikke god til? Hun lavede den perfekte og enkelte morgenmad nogensinde. Nam nam! Inden skole, tog jeg mine nye Nike sko på som Jack havde givet mig. Efter Jack var jeg virkelig ændret mig, sådan helt vildt! Jeg var begyndt at være mere blød-sød, og var overhovedet ikke en boss overfor ham, kun overfor andre. Det var som om jeg blev en helt anden når jeg var sammen med ham. Men ihvertfald tog jeg i skole, og blev straks overfaldet af hans kys og denne gang foregik det ude på gangen. Det var ligesom hvis i har set et reunited kys, og folk stod bare og kiggede med bamseøjne på os. Da jeg åbnede øjnene fik jeg øje på Matthew og Jason, som stod og kiggede samtidig med deres kæber spændte helt op. Jeg kiggede forvirret men holdte stadig min kolde facade, og specielt overfor Matthew.

"Du ser godt ud!" Han lød helt overrasket.

"Du ser da også dejlig ud" jeg tog i kraverne i hans cowboy jakke, og trak ham førende ind til et kort kys, inden jeg forlod ham da timerne begyndte.

_____________

Da jeg kom i klassen prøvede jeg, at få øjenkontakt med Mackenzie, men hun undgik det. Jeg forstår virkelig ikke hvad der var sket, sådan like overhovedet! Jason plejede også altid, at være i et dejlig humør og vil' tit bare snakke, men han havde overhovedet ikke skænket mig så meget som ét blik, siden Jack og jeg begyndte at komme sammen.....Jeg forstår dem bare ikke? Jeg ville da helt klart støtte dem op, hvis de fik en kæreste. Ligesom Makzi har fået en.

"Zoella sæt dig ned" lød det fra læreren, og jeg endte med at sidde ved siden af Matthew. L-O-R-T!

"Godt! Det jeres opgave skal være idag er, at i to og to. Det ville sige jeres siddemakre. I skal lave en opgave og jeg har sendt det ud til jer alle! Og tro mig, jeg kan se hvis i intet laver!" Hendes tonefald ændrede sig pludselig til kold, og ligeglad.

Jeg kiggede opgivende over på Matthew, som gjorde det samme. Men hans blik var langtfra ligeså koldt som det plejede. Der var noget som virkelig bare ikke gav mening i mit hovede, jeg plejede altid at vide næsten alt.  Vi gik langsomt igang med opgaven, og det skal lige siges at det var matematik, så jeg kunne jeg sagtens være klogere end Matthew her!

"Okay første opgave-"Jeg blev straks afbrudt af Matthew som havde svaret, og det var måske lidt underligt men jeg endte med at kigge overrasket på ham.

"Hva' så? Har du fået kikærter?" Han var kold, men samtidig viste han også lidt sin humoristiske side ved, at fortælle en joke.

"Okaaay?! Jeg vidste da ikke du var god til matematik?" Og igen fik jeg det til, at lyde som om jeg bare var flere niveauer bedre end ham. Forhelvede da Zoella!!

"Der er meget du ikke ved" sagde han hemmelighedsfuldt, hvilket gjorde mig enormt interesseret i at vide mere. Vi sad og havde en almindelig øjenkontakt i alt for lang tid, og efter det blev der ret så akavet.

"Såehhm, opgave 2" Hvorfor var jeg så satans akavet..

"Ja" Han lød mere interesseret i, at lave opgaven nu end før og inden der var gået 30 min var vi færdige med alle opgaverne. Jeg havde ingen ide om, at Matthew var god til matematik, virkelig overhovedet ikke. Dengang i klassen hvor han "svarede" forkert, var jo et herrer nemt spørgsmål, så hvis han kunne klare det her kunne han ihvertfald godt have svaret rigtig dengang. Det var også underligt fordi den tid vi arbejdede sammen virkede ham mega rar, mere end han nogensinde havde vidst mig. Enten var det mig som ændrede sig, eller også var det folk omkring mig...Jeg vidste det virkelig ikke?

____________

På vej hjem fra skole af, så jeg Jack komme forbi i sin bil med telefonen ved øret. Han lød sur og rigtig vred. Jeg tror aldrig jeg har set ham sådan før, men han så mig ikke og kørte derfor bare videre? Jeg fandt ikke rigtig ud af hvad det handlede om? Men da jeg kom hjem skrev Jack, at vi skulle til en fest på fredag og at jeg bare skulle med. Så selvfølgelig sagde jeg ja...

Min mor var lidt skeptisk til at starte med, men jeg forklarede hende at jeg kendte en masse som skulle med, hvilket jeg jo bare ikke lige gjorde....Så hvis hun fandt ud af det, var jeg totally fucked. Her på det seneste var jeg begyndt, at ELSKE fester. Sådan sygt meget! Jeg kunne næsten ikke få nok, og slet ikke når Jack var der.

_____________

Halløj😌

Håber i nød kapitlet, og ville gi' den en stemme. Det ville ihvertfald betyde rigtig meget❤️

Emneskift, men prøv at tænk på hvor lidt tid der går til sommerferie. OMG jeg glæder mig sygt meget til at lægge, og sole mig og se Netflix😅

Skriv meget gerne hvis i føler jeg kan gøre det bedre, jeg skal ihvertfald nok svare👍🏻

Knuuuzzz☽

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now