Hoofdstuk 145

3.3K 231 51
                                    

Salam Habibas,  sorry ben te lang stil geweest en heb er ook geen goeie excuus voor. De eerste  week, wilde ik even genieten enso. De 2de week was ik ziek. Letterlijk alles wat ik at, gaf ik weer over. Maar nu gaat het weer good met me! Hier een XXL deel van 2100+ woorden. Overmorgen zal ik nog een deel schrijven inshAllah. Vergeet je je stem niet achter te laten? Veel lees plezier!

Wat vooraf ging:

Zachtjes drukte ik mijn lippen op die van haar en weigerde om haar de rest van de nacht los te laten. ..
_________________________________________

PP AMAL

Zachtjes opende ik mijn ogen, toen die geïrriteerd raakten aan de zonnestralen die op mijn gezicht schenen. Ik wilde me uitstrekken maar zat vast in de greep van... Safuane. Ik glimlachte en draaide mijn hoofd zachtjes om, om in zijn gezicht te kijken. Ik voelde zijn zachte ademhaling op mijn wang. Ik bloosde in mezelf toen ik weer dacht aan gister nacht. Zachtjes plande ik een kus op zijn wang en duwde zijn gespierde armen van me af. Net toen ik van het bed ging gaan, hield een hand me tegen. Ik lachte, plande een zacht kusje op zijn hand, waarna ik die terug op zijn borstkas legde en dan van het bed ging. Ik strekte me uit en liep naar mijn koffer waar ik een schone Ck lingeriesetje en een lange zalmkleurige maxi-jurk uitgriste. Ik nam nog een topje en liep toen naar de badkamer waar ik een lange relaxerende douche nam. Ik poetste zorgvuldig mijn tanden. Daarna kleedde ik me aan, kamde mijn natte haren en liet ze over mijn schouders hangen en gooide mijn gebruikte kleren in de wasmand. Ik smeerde mijn dagelijkse dagcreme op, waardoor mijn gezichtshuid weer zacht aanvoelde. Ik deed snel wat mascara, een lipgloss en wat parfum op en liep terug naar de deur.

Toen ik de badkamer uitliep zag ik dat Safuane niet meer in bed lag. Daarentegen hoorde ik hem onder de douche zingen. Sinds wanneer zong hij? Ik schoot in de lach en liep naar de deur, toen er op werd gekloppen. 'Goodmorning miss, it's for your breakfast.' zei dezelfde man als gister. 'Ow, thank you, you can enter it into the room.' zei ik met een glimlach en hield de deur open voor hem. Samir liep met de grote kar naar binnen. Hij nam de gedekte eten van gister mee en wou de ontbijt op tafel leggen. 'Samir it's good, I will do that. Thank you.' zei ik. Hij knikte, groette me en liep de kamer uit. Ik sloot de deur achter hem dicht en liep terug naar de tafel waar ik de eten op tafel begon de zetten. Van croissantjes tot taarten en fruit. Ik zag weer de aardbeien opduiken. Ik lachte en legde ook die op tafel. Ik nam de sinaasappelsap en legde die op tafel. Toen zag ik als laatst een chocoladefontein. Mijn ogen werden groot en greep het uit de kar. Snel nam ik een aardbei en liet het helemaal onder de vallende chocolade onderdompelen. Daarna sloot ik mijn ogen en bracht het naar mijn mond.
Maar al snel voelde ik de chocolade aardbei niet meer tussen mijn vingers. Fronsend opende ik mijn ogen en zag Safuane's tanden op mijn aardbei.

Hij grijnsde en duwde met zijn volle lippen de aardbei in zijn mond en keek me glimlachend aan. Ik keek hem met rollende ogen aan en nam een nieuwe aardbei. Hij nam er snel ook eentje, doopte die in de chocolade en bracht het naar mijn mond. Ik glimlachte en opende mijn mond. Zachtjes stopte hij de aardbei in mijn mond. Ik sloot mijn ogen en genoot van de verrukkelijke aardbei in mond. Voor ik het kon inslikken, voelde ik Safuane's volle lippen op die van mij. Hij kuste me hartstochtelijk en liet me toen weer zachtjes los. Ik opende blozend mijn ogen en keek in die van hem. Hij glimlachte zachtjes en keek me met twinkelende ogen aan. Zachtjes ging hij met zijn duim over mijn kaak lijn en glimlachte weer. 'Heb je geen honger?' vroeg hij. 'Ja jawel.' zei ik grinnikend. Hij knikte en schoof een stoel. 'Asseyez-vous mademoiselle.' zei hij dan. Ik knikte met een brede glimlach en ging aan tafel zitten. Hij ging ook zitten en al snel begonnen we etend te kletsen.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu