Hoofdstuk 81

4.5K 304 178
                                    

Wat vooraf ging:

'MIJN MAN! WAT HEBBEN JULLIE GEDAAN?!' riep ze huilend. Ik ging met mijn hand over mijn keel. 'DOOD?!' riep ze panikerend. 'HEBBEN JULLIE HEM DOOD GEMAAKT?!' riep ze huilend. 'Ik ga hem vermoorden, als je niet meewerkt!' zei ik grijnzend....

_________________________________________

PP SARA

'Niet bang zijn zo laf ben ik ook niet, ik speel niet met meisjes en gooi ze daarna weg! We gaan zo snel mogelijk trouwen.' zei Safuane gebroken. Een brede grijns verscheen op mijn gezicht ik sprong op hem en knuffelde hem stevig. Hij op zijn beurt knuffelde me niet terug, wat ik echt jammer vond... 'Shokran Safuane!' zei ik zacht. Hij knikte gebroken en duwde me van zich af. Hij stond op en keek lang voor zich. Snel stond ik op en ging hangen rond zijn arm. 'Wanneer?' vroeg ik hem zacht. 'Ik weet niet, ik ga bespreken.' zei hij afwezig en opende de deur en verdween.

'YEEEES!!!!' riep ik blij en liet me vallen op bed. 'Het is me gewoon gelukt!' zei ik tegen mezelf en besefte het zelfs nog niet! Sara ***** gaat gewoon met de mooiste boy everrr trouwen! De deur werd opengemaakt en Reduane verscheen bij de deur. 'HIJ GAAT MET ME TROUWEN!' riep ik blij terwijl ik op hem sprong. Hij keek me blij aan. 'Sara ***** bereikt gewoon wat ze wilt!' zei hij lachend. O ja, ik zit hier nog in mijn lingerie! 'Draai je ff om, ik ben bijna een getrouwde vrouw, ik ga me aankleden!' zei ik blij. Hij knikte en draaide zich om. Ik deed snel een jurkje aan dat net niet over mijn knieën heen ging en ging daarna blij op het bed zitten.

'Safé, he is mineee (hij is de mijne)!' riep ik blij. Reduane draaide zich naar me om en knikte. 'Oké, ik denk dat ik niet meer nodig ben?' zei hij zuchtend. 'Breng me naar huis, en papa gaat je 4x dubbel betalen!' zei ik blij terwijl ik mijn pumps aandeed. Hij knikte en opende voor me de deur. Ik verliet de kamer en liep de trap af. 'Safé boys, missie completed! Ga maar terug naar de lounge. Ruim hier op en breng de sleutels terug naar de baas (vader Sara)!' beviel Reduane. Iedereen gehoorzaamde en ik en Reduane liepen het pand/huis uit en liepen weer een afstandje door het bos. 'Weyow, waarom heb je hier een bos?!' vroeg ik geïrriteerd. 'De pand/huis is dan goed verstopt.' antwoordde Reduane zuchtend.

... Ik stapte de auto in en wachtte tot Reduane ook instapte. 'Omg! ik kan het nog steeds niet geloven dat Safuane met mij zal trouwen!' zei ik blij. 'Geloof het nu nou maar!' zei Reduane lachend. Ik knikte blij en keek door het raam, nog steeds niet door dat Safuane eindelijk met mij zal trouwen. ...

PP SAFUANE

'Niet bang zijn zo laf ben ik ook niet, ik speel niet met meisjes en gooi ze daarna weg! We gaan zo snel mogelijk trouwen.' zei ik gebroken. Een traan rolde uit mijn ooghoek. Nooit verwacht dat ik zo iets doms ging doen! Ze sprong op me en knuffelde me stevig. Ik had zin om haar van me af te duwen maar hield me in. 'Shokran Safuane!' zei ze blij. Ik knikte en duwde haar van me af. Ik stond op en keek lang voor me uit. Amal! Wat gaat ze wel niet van me denken?! Ik had zin om te huilen en alles uit te schreeuwen maar probeerde me in te houden.

Sara kwam weer naar me toe en kleefde aan mijn arm. 'Wanneer?' vroeg ze me. 'Ik weet niet, ik ga bespreken.' zei ik gebroken en rende snel de kamer uit en liet daarna mijn tranen de vrije loop. Ik weet amper waar ik nu ben? Ik rende de trap af en hoorde nog iemand me roepen maar negeerde het en liep het huis uit. Ik zag dat er geen andere weg dan een bos was dus liep ik door het oneindige bos. Na lang doorstappen kwam ik eindelijk op de parking en zag mijn auto staan. Ik voelde in mijn zakken opzoek naar mijn sleutels maar vond ze niet. Tot mijn verbazing zaten ze op de auto? Ik nam ze, opende mijn auto en stapte in.

Ik gooide de deur dicht en bleef lang voor me kijken. Wat heb ik gedaan?! 'YA ALLAH WAT HEB IK GEDAAN?!' riep ik huilend. Hoe kon ik?! Hoe kon ik met een meisje spelen? Wat gaan Allah en mijn ouders wel niet over mij denken?! Huilend startte ik de auto en scheurde de parking uit naar de autosnelweg. Het drong nog niet tot me door! Ik ga trouwen met de vrouw die de vrouw waarvan ik hield en nog steeds houd van me afgenomen heeft?! Ik remde hard op de vluchtstrook en stapte uit.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu