Hoofdstuk 42

5.7K 337 90
                                    

Wat vooraf ging:

Onze gezichten waren nog maar 1 cm van elkaar verwijderd. Hij sloot rustig zijn ogen en kwam nog dichter, maar word onderbroken door de deur die ruw werd geopend........
_____________________________________

Ik duwde Safuane bang van me af en keek geschrokken en angstig naar de deuropening. Het was ... een verpleger. Safuane keek er boos naar. 'Sorry meneer, maar de volgende keer moet u kloppen!' zei Safuane boos. De verpleger slikte een brok in zijn keel weg, 'Ik euh ben nieuw hier, en wist niet dat deze kamer bezet was.' zei hij bang. 'Ah, ja sorry.' zei ik snel. Ik keek naar Safuane met een blik van "zeg sorry". Hij keek de verpleger aan. 'Euh sorry dat ik tekeer ging.' zei Safuane. De verpleger knikte en sloot de deur weer dicht.

Ik keek lachend naar Safuane. 'Ga je hier echt slapen?' vroeg ik hem. 'Ja duuh, ik slaap hier goed.' antwoordde hij. Ik bloos en keek naar de grond. Safuane trok me terug naar zich toe. 'Amal kan je je omdraaien?' vroeg hij me. Ik knikte en draaide me om, nu lag ik op Safuane. Hij deed rustig mijn hoofd op zijn borstkas, en tilde met zijn wijsvinger mijn kin zodat ik weer in zijn prachtige honingbruine ogen moest kijken. Wat doe je met me? Ik voelde een hele dierentuin los komen in mijn buik! We bleven elkaar verliefd aankijken... Wanneer gaat hij zijn liefde aan mij verklaren? Of gaat dat nooit komen?

'S-Safuane.' zei ik zenuwachtig. 'Ja schatje.' zei hij. Ik keek hem geschrokken aan en hief mijn hoofd op en keek hem met een vragende blik, in de hoop dat hij gewoon zegt dat hij van me houd. 'S-sorry.' zei hij blozend terwijl hij naar de grond keek. Ik ging recht zitten en keek hem aandachtig aan. Ik bleef stil naar hem kijken, ik ben echt raar, maar oké.

'A-Amal.' zei hij om de stilte te verbreken. 'Ja.' zei ik, hopend dat hij de liefde voor me gaat verklaren. Ik bleef hem aankijken, wachtend op wat hij wou vertellen. Rustig nam ik zijn hand vast en keek hem aan. 'Vertel maar.' zei ik hem bevestigend. Hij bleef me maar diep in mijn ogen aankijken. 'Safuane, wat is er? Je maakt me bang!' zei ik weer. Hij trok aan mijn hand en nam me in stevige knuffel. Ik knuffelde hem stevig terug, en begroef mijn gezicht in zijn warme nek. Ik voelde gewoon een HELE dierentuin in mijn buik loskomen. Ik wou deze warme knuffel gewoon niet beëindigen! Het voelde zo vertrouwd en liefdevol aan! Ik versterkte mijn greep om hem alsof ik bang ben hem te verliezen. Ik hoorde mijn hart hevig kloppen. Ik sloot mijn ogen, en bleef ademen tegen zijn warme nek. Hij versterkte zijn greep om mij, en wreef over mijn rug.

Zo bleven we een tijdje, en dit was gewoon 1 van de beste tijden ever! Ik voelde zijn hart hevig kloppen, of was het de mijne?? Hij versterkte zijn greep om me heen en ruste zijn hoofd op mijn schouder. Ik wil gewoon NIET dat dit stopt! Ik voel me veilig! Hij begon met mijn haren te spelen. Ik ging wat beter zitten, want het was wat lastig met mijn been in het gips. Ik begroef weer mijn gezicht in zijn warme nek. Hij rook kapot lekker! Ik ademde super zacht in zijn nek, en hield hem stevig vast. Ik wou gewoon niet dat dit stopt mensen, het voelde zo vertrouwd aan. Na een tijdje hief hij zijn hoofd, en begroef zijn gezicht in mijn nek. Ik kreeg gewoon kippenvel, ik voelde al mijn nek haartjes stijf staan. Hij ademde rustig in mijn nek, wat me warm maakte, ik voelde allemaal kriebels in mijn buik.

'S-Safuane.' zei ik zacht. Hij hief zijn hoofd waardoor hij nu voor mijn neus stond. 'Ja?' zei hij met zijn schorre stem. Ik verdronk weer in zijn prachtige ogen, en vergat helemaal wat ik wou zeggen. Ah ja, ik weet het weer! 'G-gaan we film k-kijken?' zei ik zacht. 'Ja is goed.' antwoordde hij zacht. Ik knikte en stond op, maar werd terug geduwd door Safuane. Hij keek me aan, 'Waar ligt hij, ik ga hem nemen.' zei hij na een tijdje. 'I-in mijn tas.' antwoordde ik. Hij knikte en tilde me rustig aan de kant, en stond dan rechtop.

Hij liep naar mijn grote tas, en haalde mijn laptop er uit. Vervolgens sloot hij de tas en ging weer naast mij liggen. Hij deed rustig zijn armen om me heen, en zette de laptop op zijn schoot. Vervolgens startte hij het op. 'Wat wil je kijken?' vroeg hij me. 'Ik weet niet, kies jij maar.' zei ik terwijl ik naar zijn prachtige ogen keek. 'Wil je horror?' vroeg hij me. 'Is goed.' antwoordde ik. Hij knikte en startte de film 'Lights Out' op.

Het begin was niet echt eng, maar naar het midden toe, denk ik dat je gaat schijten in je broek! De enge geest verscheen opeens (in de film) waardoor ik me dood verschiet, en Safuane stevig knuffelde. 'Ben je bang ? Moet ik de film stoppen?' vroeg hij me. 'N-nee.' antwoordde ik. Hij knikte en keek weer verder. Mijn oogleden, vielen langzaam dicht, en voor ik het wist viel ik in slaap in de warme gespierde armen van Safuane...

PP SAFUANE

Ik was fking boos, net toen ik haar lippen ging proeven, werd die deur geopend! Maar ewajah, het was een verpleger. Moehiem, ik wil gewoon super graag tegen Amal zeggen dat ik van haar hou, maar ik durf niet. Ik besloot het haar toch te zeggen. 'A-Amal' zei ik. Ze keek me aan, en wachtte tot ik verder ging praten, maar het was net alsof mijn mond dichtgenaaid was. Ik bleef verstijfd naar haar kijken. 'Safuane, wat is er? Je maakt me bang!' zei ze weer na een tijdje. Ik wil het haar super graag zeggen, maar ik durf gewoon niet. Snel trok ik aan haar hand, en knuffelde ik haar stevig. Ik voelde kriebels in mijn buik, ik hou van dit meisje!! Ze begroef haar hoofd in mijn nek, en ademde zacht. Ik kreeg gewoon kippenvel, en knuffelde haar nog steviger.

Na een tijdje keken we een horrorfilm. Het was de moeite waard, zeg ik je eerlijk. Amal was soms heel erg bang, dat ze me stevig knuffelde. Ik moest mijn lach in houden. Na een tijdje werd de greep van Amal om mij zachter. Ik draaide rustig mijn hoofd naar haar, en zag haar slapen. Ze slaapt als een roosje! Rustig sloot ik de laptop en legde die aan de kant. Ik deed mijn armen weer om haar heen, en plande een kusje op haar haar. Ik bleef stil voor me kijken, eyy wat als haar familie morgen ochtend komt? Als ze ons zo zien gaan ze echt slecht denken, ookal hebben we niets ergs gedaan, maar ja. Het is beter dat ik terug naar mijn kamer ga.

Rustig liet ik Amal los, en stond ik van het bed. Ik deed de deken terug over haar heen, en keek haar verliefd aan. Snel plande ik een zacht kusje op haar wang, en sloot zachtjes de deur. Ik liep door de gangen opzoek naar mijn kamer. Eigenlijk, waar ligt mijn kamer? Ik zag een verpleger in de gang. Snel liep ik er naar toe. 'Uh goeieavond, ik weet niet waar mijn kamer ligt.' zei ik tegen hem. Hij knikte en haalde een lijst uit. Hij bladerde er in, en keek me aan. 'De laatste kamer, op het einde van deze hal.' antwoordde hij. Ik knikte en liep naar mijn kamer.

Aangekomen opende ik de deur en liep naar binnen. Ik zag een grote tas naast mijn bed, ik liep er naar toe en opende het. Ik zag een paar trainingspakken en pyjama's en als laatst mijn telefoon en oplader. Ik keek blij naar mijn telefoon, ik startte die op en zag dat hij nog 40% batterij had. Ik legde die op mijn bed, en haalde een schone pyjama uit mijn tas. Vervolgens liep ik de douche in, en waste eindelijk voor het eerst mezelf.

Na de warme stralen, liep ik uit de douche en droogde mezelf. Vervolgens deed ik mijn pyjama aan en verliet de douche, naar mijn bed. Ik dook mijn bed in en bleef voor me uit kijken. Hoe zou ik het haar zeggen, dat ik van haar hou? Met deze vraag viel ik in slaap.

Ik werd wakker door een verpleger die mijn kamer binnenkwam. 'Goeiemorgen, hier is jouw ontbijt.' zei hij en legde de dienblad op tafel, en verliet mijn kamer. Gapend ging ik naar de badkamer, waar ik mijn tanden poetste en mijn gezicht opfriste. Vervolgens veranderde ik mijn pyjama naar een trainingspak. Ik kamde mijn haren opzij, en at een boterham op. Daarna verliet ik mijn kamer en liep naar ♥Amal♥.

Ik stond nu voor haar deur. Ik klopte zachtjes op de deur, maar ik kreeg geen antwoord. Rustig opende ik de deur, en zag een huilende en neergestortte Amal voor me...

Vote, share and comment!

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu