Hoofdstuk 86

4K 309 179
                                    

Wat vooraf ging:

'W-wat willen j-jullie van ons?' vroeg ik hem bang. 'Vraag dat maar aan je mannetje!' zei hij boos. 'Waarom zijn we hier? Wat wil je van ons?' vroeg ik hem een 2de keer. 'WRAAK!' riep hij woedend. 'W-w-wraak?' vroeg ik geschrokken...  

_________________________________________

PP AMAL

'W-w-wraak?' vroeg ik hem geschrokken. 'JA!' riep hij woedend en trapte tegen de deur. Ik probeerde wat rustig te doen en liep naar hem toe. Ik draaide hem om van zijn arm en keek hem vragend aan. 'Raak me niet aan!' zei hij kalm maar toch woedend. 'Ik begrijp het helemaal niet! Eerst werd er random in mijn huis ingebroken niet veel later ontvoerden ze me naar hier! En nu zeg jij dat je wraak wilt? Waar slaat dit op?!' vroeg ik hem huilend. 'Vraag het maar aan je man!' riep hij woedend en gooide de deur dicht. Ik sprong op Ilyas en begon hem huilend heen en weer te schudden. 'WORD WAKKER!' schreeuwde ik huilend en begon hem te klappen.

'WORD WAKKER, KLOOTZAK!' riep ik huilend en schudde hem van zijn kraag. Niet veel later opende hij uitgeput zijn ogen. Ik greep hem van zijn gezicht en keek hem woedend aan. 'Wat heb je hem aangedaan?' vroeg ik boos maar ook huilend. Hij ging duizelig recht zitten tegen de muur en voelde pijnlijk aan zijn hoofd. 'WAT DOEN WE HIER?!' riep ik weer huilend. Hij keek me maar koud aan. 'Vuile klootzak!' riep ik huilend en stond weer recht op. 'Wat the fuck (staghfirulah) heb je gedaan?' vroeg ik hem huilend. Hij bleef me maar pijnlijk aankijken. 'Tfoe!' riep ik huilend en begon tegen de deur te bonken.

'VUILE ZEMMEL OPEN DEZE DEUR!' schreeuwde ik huilend en bonsde woedend en met alle kracht op de deur. Niet veel later hoorde ik weer het slot opendraaien en verscheen dezelfde man als daarnet, maar deze keer met 8 andere mannen. Ik keek ze bang aan en maakte stappen naar achter. 'Oeh? Is meneer Ilyas wakker?' vroeg hij met een boze grijns. Ilyas stond moeilijk op en keek de man woedend aan. 'SALEH! Haal vrouwen hier niet bij.' zei hij kalm. Ahaa, dus hij heet Saleh! 'En mijn vrouw blijven verkrachtten man na man, haar mishandelen en dan laten dood gaan, is geen vrouwen bij halen?!' riep hij woedend.

'Dat was niet mijn bedoeling.' zei hij afwezig. 'WAT NIET JOU BEDOELING?! JE HEBT HAAR ZELF VERKRACHT, VUILE ZEMMEL! MAAR WACHT MAAR! WAT JIJ EN JE VROUW GAAN MEEMAKEN GAAT ONVATBAAR ZIJN!' schreeuwde hij woedend, je kon duidelijk zijn aders zien uitspringen! 'Ilyas?! H-heb je iemand verkracht?' vroeg ik hem vragend. Hij keek naar de grond. 'Ja hoor! Je mannetje gaat telkens vreemd! Maar nu ga jij diegene zijn die vreemd zal gaan!' zei hij woedend. 'WAT?! IK HEB HIER NIKS MEE TE MAKEN!' riep ik huilend. 'IK GA HET ZELFDE DOEN MET JOU, ZOALS HIJ MET MIJN VROUW HEEFT GEDAAN!' riep hij woedend.

'Nee, alsjeblieft!' zei ik huilend. 'Yallah neem haar maar mee!' beviel Saleh aan zijn mannen. Ik rende woedend naar Ilyas en verkocht hem een klap. 'TFOE! IK MOEST JE LATEN DOODBLOEDEN, VUILE ZEMMEL!' schreeuwde ik huilend. Hij keek me spijtig aan. 'TFOE KLOTE HOND!' riep ik huilend. Ik voelde gespierde armen rond de mijne. Ik keek bang naar mijn zij en zag een gespierde man mij grijnzend aankijken. Ik werd ook aan de andere kant vastgenomen. 'A-alsjeblieft laat me los!' zei ik huilend. Niet veel later werd ik op een man zijn rug gegooid. 'NEE ALSJEBLIEFT!' riep ik huilend en begon hopeloos met mijn vuisten op zijn gespierde rug te slaan. Maar hij leek niets gevoeld te hebben. Ya Allah! Wat gaan ze met me doen?! 'LAAT MIJ LOS! ALSJEBLIEFT!' krijste ik huilend.....

PP SAFUANE

'We gaan dan maar eens een kijkje nemen!' zei ze met een glimlach terwijl ze de envelop opende. Ik voelde me zakken door de grond door de angst! Ya Allah! Als ze zwager is?! Ze opende super slow motion de envelop, kon het nog trager?! Ze keek me nog eens aan met een grijns en plooide de brief open. Ze begon snel het blad door te lezen en haar grijns verscheen letterlijk in een zombie! Ze las geschrokken de brief opnieuw en stond recht. 'D-dokter?' vroeg Sara bang. Ze rende snel de kamer uit. Ik stond vragend recht op en keek Sara vragend aan, die zat te stressen.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu