Hoofdstuk 6

9.2K 477 147
                                    

Wat vooraf ging

Ik deed mijn best om te schreeuwen wat niet echt lukte. Ik probeerde me los te rukken maar tevergeefs. Hij sleurde mij naar een donker verlaten kotje in school en bond me vast en deed mijn mond dicht met tape...
_____________________________________

Na dat hij me vast bond duwde hij me op een stoel. Ik probeerde te schreeuwen, maar je hoorde alleen dit 'M mm mmm'. Ik weet nog steeds niet wie deze persoon is. Of wie deze personen zijn! Opeens hoorde ik dit 'Eindelijk kan ik wraak nemen!' Toen ik dit hoorde begon ik zwaar te tressen. 'Ja man haha, safé we hebben haar!' zei een andere. Wth! Het zijn meerdere personen! Het licht werd aangedaan... En raad eens...

De jongen die ik in elkaar heb geslagen op de speelplaats omdat hij mijn nummer vroeg. En 2 anderen, die bij de groep waren. Kifesh, wat gaat hij doen? Ik probeerde op mijn luidst 'M MM MMM.' Hopend dat iemand mij hoort, en me redt. Die ene jongen die ik in elkaar heb geslagen keek me lustig aan. Ik probeerde me los te rukken maar tevergeefs. Mijn voeten en mijn handen zijn goed vast gebonden. Ze keken me alle 3 aan. Opeens kwam die jongen die ik in elkaar heb geslagen dichter mijn kant op. 

Hij deed zijn hand onder mijn hemd. Ik bewoog alle kanten op maar tevergeefs. Hij begon overal te betasten waar hij maar kon. En die kut vrienden van hem bleven maar kijken. Bhel shi film of zo. Opeens deed hij de tape van mijn mond. Ik deed mijn mond open om te roepen, maar 1 van de andere 2 jongens bedreigde me met een mes. Hij deed die bij mijn keel en zei 'Als  je 1 woord zegt gaat deze mes je keel snijden oke?!' Ik knikt hevig, ik ben nog niet klaar om dood te gaan! Ik moet nog veel dingen in mijn leven doen, om Allah tevreden te stellen!

Ik begon te huilen als een klein kind. 'Alsjeblieft laat mij gaan!' zei ik huilend maar ook fluisterend. 'Haha, niet hopen! Je hebt mij belachelijk gemaakt over de hele school, en ik heb gezworen om wraak te nemen!' antwoordde hij fluisterend en intens terug. 'H-hoe g-ga j-je w-wraak n-nemen?!' vroeg ik trillend en hopend dat het antwoord niet is wat ik denk . Ik kon geen kant opgaan. Ik deed mijn mond open om te roepen, maar die ene vriend nam weer zijn mes en drukte die super hard tegen mijn keel.

De jongen die ik KO heb geslagen begon me hevig te zoenen. Ik deed mijn mond toe, dus deed niet mee. Hij kneep op mijn *******. En ieder meisje weet dat dat veel pijn doet! Ik opende mijn mond, omdat ik echt pijn had. 'Je zegt 1 woord en ik vermoord je hier ter plekke.' zei hij waarschuwend.

Hij begon mijn broek uit te trekken en jullie weten, hij  heeft me vastgebonden bij mijn voeten. Dus mijn broek ging niet af. Hij moest de touw los maken om mijn broek uit te doen. 'Alsjeblieft doe het niet!' zei ik huilend. 'Ik ben wel benieuwd naar jou' antwoordde hij met een grijns. De 2 anderen gingen naar een hoek, ze snoven iets op. Moehiem ze waren druk bezig. Hij bukte en deed de touw los van mijn voeten. Terwijl hij dat deed zei hij ' Als je 1 beweging durft te maken, of te roepen,  is het voor jou klaar!' Hevig knikte ik. Hij had de touw van mijn voeten  af gedaan.

Ik stond direct recht en  gaf hem wahed trap op zijn orgaan. Hij viel direct neer door de pijn, ik nam mijn broek en rende op mijn snelst richting de deur. Net toen ik de deur ging bereiken werd ik van mijn haar terug naar achteren getrokken. 'Nee!! Laat mij gaan alsjeblieft!' smeekte ik huilend. Niet dat hij gaat luisteren. Hij sleurde me met mijn haar terug naar de stoel. 'Nee alsjeblieft niet doen' smeekte ik nog eens.Hij luisterde niet maar deed ook mijn hemdje uit. 'Haha, ik ga je eer afpakken! Dan wordt je een vuile slet!' zei hij lachend...

PP SAFUANE

Ewa mensen! Ik ben Safuane,18 jaar! Ik ging naar de Albert Heijn en kwam wahed mooie meisje tegen. Echt waaw, ze botste tegen me en ik kon haar net nog opvangen. Ze had prachtige ogen waar je uren naar kon kijken! Ik weet dat ze Amal heet, dat heb ik haar gevraagd. Maar ze wou haar nummer mij niet geven. Ze liep super snel weg. Wat ik echt jammer vond. De rest van de dagen bleef ik alleen maar aan haar denken. Ik denk dat ik gevoelens voor haar heb. Maar dat staat nog niet vast.

Ik had afgesproken met een paar vrienden om naar de shisha lounge te gaan, na school. Ik ga naar lounges om mij te vermaken, maar kijk wel niet in de richting van meisjes! Ik respecteer meisjes! Onderweg passeerden we over een brug. En ik hoorde iemand super luid schreeuwen' IK...BEN...DIT...LEVEN...BEU...!MAMA NOG EVEN EN DAN BEN IK BIJ JOU!' Ik schrok en vroeg aan mijn vriend 'Ey vriend, parkeer snel, ik hoor hier iemand roepen.' Hij parkeerde en ik stapte snel uit, zoekend naar de persoon die schreeuwde. Ik zag een meisje bij de rand van de brug. Ik was in shock en bleef 5 seconden stilstaan.  Ik werd uit mijn gedachten gehaald door mijn vriend die klaxondeerde. Ik rende op mijn snelste richting het meisje ik was nog 1 meter van haar verwijderd. En ze sprong. Ik viel snel liggend op de rand en kon net haar hand vast grijpen. Ze was super licht. Ik tilde haar op en ontdekte dat het  ... Amal was.

Nadat ze me alles heeft verteld, en bij me heeft uitgehuild moest ze er van doorgaan. Ze gaf me nog snel een knuffel. En daar wist ik het zeker! Ik heb gevoelens voor deze meid! Ik vond het echt jammer wat ze allemaal heeft meegemaakt! Maar heb haar een goeie preek gegeven. En heb haar mijn nummer gegeven. Wat was ik blij toen ik hoorde dat ze op dezelfde school als ik zit.Die nacht viel ik in slaap met haar in mijn gedachten!

In de ochtend kwam ik wakker. Ik ontbeet en vertrok naar school. 'Safuane kan jij eens naar het secretariaat gaan, om deze sleutels en die doos daar aan hen in te dienen?' vroeg meneer Vanwijnsbroeg inde klas. 'Natuurlijk meneer' antwoordde ik beleefd terug. Hij overhandigde mij de doos samen met de sleutels. Ik liep richting het secretariaat. Ik passeerde over veel deuren. 'Nee alsjeblieft niet doen!' hoorde ik opeens. Ik opende alle deuren, maar ik  vond niks. 'Heu ik hoorde zo net iets?' zei ik stil. 'Het gaat vast niets zijn.' zei ik in mijn hoofd.

In de laatste klas, op het einde van de hal hoorde ik gesnik. Ik legde rustig mijn doos op de grond met de sleutels er op. En doorzochte alle deuren behalve 1 deur. Ik streste een beetje. Je weet nooit wat je daar kon vinden. Ik ging muisstil voor de deur staan. Het was een verlaten klas die niet meer werdt gebruikt, zag ik aan de brief die er op hing. Ik deed mijn oor rustig op de deur. 'Haha, ik ga je eer afpakken! Dan wordt je een vuile slet!' hoorde ik iemand zeggen. Nadat ik dat hoorde gooide ik woedend de deur open. ...

Vote, share and comment!

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu